Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS kładzie swoje lepkie łapska na wolności słowa!!!!!!!!!!!! |
Western Digital: Wymien pozytywne wplywy wodki czy piwa (poza wykorzystaniem w medycynie) na organizm czlowieka.Nadal nikt nie potrafi? Alkoholicy. Mozg Wam odebralo. To stwierdzenie dziala w obie strony :P DxxxD: Cytat: Nie zainteresowany to po co tu zajrzales? Kazal Ci ktos? Cytat: Pajacem to mozesz byc Ty, jezdzac po pijaku i stwarzajac zagrozenie dla innych. Dlatego chill man z tymi wyzwiskami :P pzdr.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS kładzie swoje lepkie łapska na wolności słowa!!!!!!!!!!!! |
Challenger: gdzie powiedziałem że alkohol jest dobry? Ale skoro chcesz to powiedz co jest bardziej szkodliwe nawet w małych ilościach: alkohol czy marycha? te pierwsze potrafi jednak na wiele czynników zdrowia wpłynąć pozytywnie. Te drugie - coś chce mi się wątpić że jest podobnie. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
lepiej zeby lks przegral he wkoncu by trafil do 3 ligi tam gdzie jego miejsce :)
|
|
O 17 NA ZJAZD OSTATNI BARDZO WAZNY MECZ O UTRZYMANIE W DRUGIEJ LIDZE,A BALETY PO WYGRANEJ ŁKS-U
|
|
ładny wygląd drobie piwo miła atmosfera w lato Takos
|
|
Hmm czy myslicie ze atom powinien byc zamkniety?? wczesniej to byl fajny klub a teraz co sie z nim stalo teraz przychodzi tam pare osob chyba tylko posiedziec i wypic
|
|
hahah
|
|
A mi pizza smakuje tam.
|
|
pizza jest ok ok, ale obsługa do bani! rudy błazen z druhem
|
|
julia18 nie masz wazniejszysz spraw do opisania a to czy ma byc zamkniety to pozostaw wlascicielowi do oceniania ---smieszne
|
|
Oj psoba zakładająca temat ma chyba problemy z kubkami smakowymi bądz faktycznie pochodzi od konkurencji. Pizza jest dobra a co do obsługi to nie wiem bo zamawiałem z dowozem.
|
|
buhahaha... super śmieszne... poszczałem się ze śmiechu.... jeśli jesteś właścicielem czerwonej hondy na blmach z czterema ringami w zderzaku to chciałbym mieć Twój autograf...
|
|
Pralnia na Małachowskiego, noszę tam ubrania od lat, moja mama też i jak do tej pory nie miałyśmy zastrzeżeń. Obsługa super. Pani Ela zawsze miła.
|
|
Do KOMOSEK: Możesz coś wiecej powiedzieć na temat spraw organizacyjnych zwiazanych z zamiarem porodu w tym szpitalu? TZN czy trzeba wczesniej jakoś zasygnalizować zamiar rodzenia w tym szpitalu? Czy trzeba udać się tam na konsultacje?? Jak dokładnie wyglada sprawa znieczlenia? Miałaś znieczulenie zewnatrzoponowe czy jakies inne?? Prosiłaś o nie wcześniej przed porodem czy dostałas je ze wskazań lekarskich?? Inetesuje mnie gdyz zastanawiam się nad wyborem szpitala w którym mogłabym rodzić ze znieczuleniem zewnatrzoponowym.
|
|
Szczęście sprzyja lepszym.
|
|
i słabszym http://www.90minut.pl/liga.php?id=3156 wszystko jeszcze roztrzygnie się 27 maja Komisja ds. nagłych PZPN wyraziła zgodę na przeniesienie klubu Groclin Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski do Wrocławia i połączenie Groclinu i Śląska. W tej sytuacji przyjęte zostały następujące założenia. W przypadku zajęcia przez Śląsk Wrocław na zakończenie sezonu 2007/2008 II ligi miejsca: a) premiowanego awansem do ekstraklasy - awans uzyska kolejny zespół w tabeli II ligi b) uprawniającego do rozegrania meczu barażowego - w spotkaniu o prawo gry w ekstraklasie w sezonie 2008/2009 zagra kolejny zespół w tabeli II ligi c) uprawniającego do gry w II lidze w sezonie 2008/2009 - do niższej klasy rozgrywkowej spadnie z II ligi o jeden zespół mniej. Weryfikacja tabeli drugiej ligi zostanie przeprowadzona na posiedzeniu Wydziału Gier PZPN we wtorek 27 maja. Tego dnia odbędzie się również posiedzenie Komisji Odwoławczej ds. Licencji i podjęte zostaną ostateczne decyzje w sprawie klubów ekstraklasy, które nie otrzymały licencji w pierwszej instancji (ŁKS Łódź i Polonia Bytom).
|
|
Challenger: Wiesz o tym że Trawka produkowana w Europie jest słabsza od tej z zbieranej w okolicach podzwrotnikowych i równikowych, więc aby ją wzmocnić dodaje się do niej narkotyki twardsze. Wiec co ludzie wolą kupic zwykla trawke w caffe shopy, czy ta która jest mocniejsza bo ma kilka dodatków. Wydaje mi sie ze "np.: panstwo, robiac panstwowe plantacje :P" dolozy taki podatek ze cena bedzie wyższa od tej którą zaproponuje ci dealer. Przyklad z alkocholem i papierosami. Polska to nie Holandia. Tu sie mniej zarabia a kupuje sie to co tańsze.
|
|
Mi tam pizza smakuje obsluga tez ok jakos nigdy niemialem tam problemów. konopandziaa *Benia* moze zawiele oczekujecie po tej pizzerni to nie restauracja.
|
|
byłem kilka razy i myślę,że jest to jeden z najładniejszych lokali w regionie niezła kasę właściciel wyłożył, inni z miasta Łomży mogą tylko pozazdrościć obsługa bardzo miła i ochrona profesjonalna ogólnie bardzo duży plus !
|
|
O i to jest dyskusja na poziomie. SIe teraz wszystko wyjaśniło:)
|
|
NA SEKS LEPSZE NIż HISZPAńSKA MUCHA JARAMY GANDZIE NIE PALIMY GŁUPA
|
|
W Łomzy to można oczekiwać wiesz czego?? aż poleci jakis wałek na kimś albo jakaś kórwa sie rozpruje i Koniec kariery.A kto pożniej za to wszystko płaci ??Ja płacę Pani płaci ten Pan płaci Oni płacą My wszyscy za to płacimy.Jak Uczciwie nie zarobisz to uczciwie Ukradniesz :))
|
|
Ja mam do sprzedania Honde Civic VTi w sedanie :) szybkie i niepozorne auto:) jak ktos zainteresowany to pisac!
|
|
nie no koleszka konretny hahaha:)
|
|
a na co ci badziewie ktore nagrywa max. 10 sekund? o.O
|
|
Byłem tam. Jest bardzo sympatycznie. Polecam.
|
|
Można każda krawcowa która posiada overlok i trochę wyobrażni to zrobi -może spróbuj sama igła nitka i odrobina cierpliwości -powodzenia.
|
|
"do Ciebie kieruje teraz te slowa sklej psiutę i stań na baczność bo dwa razy Suko powtarzał nie bedę" twoja mama? oj nie wiem czy to tak ladnie... Proponuje zmienic poziom Naszej rozmowy... PiS to szambo!
|
|
Panowie a zapomnieliście patrze o Lancerze Evo IX ,który lata po Łomży jak myślicie zdaje się być szybki?
|
|
Witam. Czy są w Łomży jakieś miejsca, gdzie osoby poniżej 18stego roku życia mogą znaleźc pracę na wakacje? Może to byc praca polegająca nawet na ustawianiu towaru na półkach w sklepie... wakacje są coraz bliżej, a pieniążki są potrzebne i czas już zarobic pierwsze pieniądze. Proszę o szybkie odpowiedzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |