środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Myśle że 10 lutego i tradycyjny marsz opozycji z pochodniami to będzie moment...

o niezle to ten golfik to chyba jeden z mocniejszych diselkow w polsce
a ma ktos moze jakis kontakt z wlascicielem tego golfa?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Myśle że 10 lutego i tradycyjny marsz opozycji z pochodniami to będzie moment...

Ja myślę, że testerów nie ma co brać pod uwagę bo to nie są ich auta.

Golf z Zambrowa bardzo szybki i co ważne-niepozorny:)
Nie ukrywam, że sam mam dośc szybkie i nie pozorne auto :) i to właśnie to jest w tym wszystkim najfajniejsze :) w Łomży jest wiele mocnych aut.. tylko nie rzucaja się w oczy :D

Re: Myśle że 10 lutego i tradycyjny marsz opozycji z pochodniami to będzie moment...

Blanko - mam do niego wszelki kontakt... napisz mi PW po co Ci on.

nie to,że jestem związany czy coś ale polecam nowootrwarty "Hattrick" ;-) naprawde

wymień proszę plusy legalizacji bądź też wymień pozytywne wpływy na organizm przeciętnego człowieka (pomijając zastosowanie w medycynie)
Nadal nikt nie potrafi? Narkomani. Mózg Wam odebrało

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Moja Łada 2105 z silnikiem 2.0 DOHC 115 km ;-)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Może do kosielnicy do burdelu....:D

Jaka jest wasza opinia na temat Kasztelana w Wiźnie/ Jak wam się podoba wystrój i obsługa? itp.

Burdel barachło :D

Hattrik swoja droga ale watpie ze godzine przed meczem będzie można tam wejść

gdy był transmitowany mecz ŁKSu juz po otwarciu drzwi trzeba było sie przeciskac.Fajnie by było gdyby cos na stadionie zorganizowali moze jakis telebim ogródki Browaru Łomża itp

Takos

Proszę uzytkowników marcedesów o informacje, gdzie najlepiej i najpewniej serwisować w Łomży lub okolicach samochód marki mercedes ?

sama sie zamknij i nie udzielaj:)

mercedes oczywiście w rzeczy samej.

o jejq pomylilam sie no... kazdemu sie zdazy ok poprawie sie... "weta"chociazby nawet dlatego ze jest najlepsza szkola z woj podlaskiego bo tylko w wecie jest ten profil "weterynaria";]

pasuje wam teraz?

Signature will be available soon. Please wait ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org