Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Już się cieszę na odączenie Łomży od Podlaskiego!!! |
popieram! impreza zorganizowana-to jest coś! a nie jakiś tam stary rynek! jestem w podobnej sytuacji co Ty "kamilk"! Nie wiedzialem czy bede pracowal czy nie! mam na szczescie wolne! widzialem sporo ulotek Elzbiecina,ale nie bylem nigdy w tym lokalu? ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Już się cieszę na odączenie Łomży od Podlaskiego!!! |
Re: Śledczy Pewnie chodzi Ci o Grądy Woniecko?
|
|
nie elzbiecin, polowa drogi do Jeziorka, musze chyba sie wybrac wtedy bede wiedzial co to jest u gory jest kontakt
|
|
już widzę ten wiejski esztabliszment odwalony jak na niedzielną mszę, damy pachnące naftaliną co by mole futerek nie wpier..........liły, panowie w gajerkach z czarnymi kołnierzykami, ale swojskie klimaty są teraz w modzie tak więc zapraszamy do grąd woniecka, elżbiecina, podgórza, jedwabnego itp itd nie sposób tego wszystkiego zapamiętać. Piotrek
|
|
papu co ty wypisujesz do elżbiecina napewno przyjadą ludzie z miasta stołecznego. Za teką cenę kto by się nie skusił. Wszyscy tam będą nawet ja. W grądach będą wszyscy najważniejsi więźniowie Rzeczpospolitej ponoć sam Poseł Pęczak ma zaszczycić tą imprezę swoją obecnością. Dania będzie serwowała tamtejsza garkuchnia. Główne danie to zestaw więzienny nr 1 (owsianka, porcja mięsa, kartofel i kompocik) Smacznego i miłej zabawy. Genia
|
|
TeleTubiś kto Ci nagadał głupot że poprzednia załoga w Elżbiecinie miała złą opinię ? Pewnie obecna załoga ? :P Bawiłem się kiedyśw Elżbiecinie na weselu i jedzonko było super...
|
|
Widze ze samotni ludzie z Was skoro przykladacie taka wage do miejsca zabawy a nie do towarzystwa, z ktorym, jesli jest zgrane i sprawdzone mozna bawic sie wszedzie!!!!!!!!! Kiedys Śledczy dawal linka do strony dla samotnych moze tam poszukajcie, ale za pozno sie zgrac w tym roq, ale w nastepnym napewno dobrze bedziecie sie bawic:) ![]()
|
|
Ja z tą nazwą miejscowości tak tylko napisałam (przepraszam, podobno Grądy Woniecko mają status osady), bo mi się skojarzyło. A na Sylwka to mam gdzie iść już od dawna, z super ekipą. Wszystkim życzę miłej zabawy:)
|
|
Bywały takie tematy. Uśmiechnij się do ludzi, po co wzajemnie się zagryzać itp. Nie pamiętam autora i właściwie nie wiem również, ilu respondentów sie tego rodzaju bzdetami zainteresowało. Osobiście coś skrobnąłem, bo uważałem, że - jak radzili mi inni - sprawiedliwości wreszcie stanie się zadość. Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć tyle. Może i sprawiedliwość zwycięża, ja jednak nie mam ochoty na odznaczenia pośmiertne. To wszystko za długo trwa. A na śmiech zza grobu też nie reflektuję. A o co w tym wszystkim idzie? Opiszę ze szczegółami i nie tylko na stronach lokalnych. A póki co... uśmiechniętego sylwka wszystkim tym, którzy jeszcze śmać się mogą.
|
|
Zamaracha, co Cię tak strasznie zdołowało? Wprawdzie nie wiem o co chodzi, ale wiem na pewno, że wszystko się kiedyś kończy, to dobre i to złe też. To tak, ku pokrzepieniu Twego zbolałego serca... Pozdrawiam
|
|
Tiaaaaaaa..... Śmierć kanarom i innym temu podobnym wybrykom niechlubnej przeszłości. Widziałem gdzieś (nie pamiętam już gdzie) jak do tramwaju wpuszcza Cię automat. Nie wrzucisz kasy za przejazd, nie wchodzisz. A taki to automacik ani Cię nie zjebie, ani nie weźmie łapówy za to, że np. przez roztargnienie nie skasowałeś kartonika. Nu ale gdzież nam do Europy? Na papierze to już, a w praktyce?
|
|
Heh, posłuuuuuuuuuuuuuchałem przypadkowo jednego kawałka zespoliku PEJA. Teksty niewybredne, uszy więdną. A jaki bogaty wybór bluzgów? Liroy przy nich wysiada. A Ty Peja skoro zdradziłes swoich i hopłeś sobie na hip hop, hopaj dalej. Następny przystanek - Negro Spirituels.
|
|
A gdzie partiotyzm mieszany z szowinizmem? Radia Maryja mi natychmiast słuchać.
|
|
I tak i tak połowa łomżynian spędzi sylwestra przed telewizorem przykre to ale tak już jest nie wszystkich stać na zabawy
|
|
ALE MI CHODZI O GTA SAN ANDREAS NA PC
|
|
Nie ma jak to jasno postawiony problem :)
|
|
wstrętni materialiści :) bagrmosen
|
|
Ja myślałem że to jest tekst o telefonach komórkowych a nie o sexie i kurde o komurkach płodnych a ty MrS sa masz 13 lat jak niewiesz to nie gadaj ty 17 latku mądrala się znalazł ja mam 15 lat a nie 13 a ty masz 17 lat bo wiem ehhhh bardzo trudne
|
|
Treść jest ukryta
|
|
chłopak zmiękł /MRS BUHEE.......
|
|
I moczą się po nocach.
|
|
hahaha a ty to napewno ustawił budzik na 5.20 żeby wejść na forum i napisać że się .... hehehe no mi by się nie chciało o 5.00 w nocy wstać żeby napisać takiego krutkiego posta ![]()
|
|
a przez Windows Media Player 9.0 można ogladać i pujdzie ? T i g e r ![]()
|
|
Nie mówiąc już o tym, że jesteście głuipimi analfabetami... Autor: kamillo (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 29-12-04 18:54 WEŚ MRS PRZEZ TEN TWÓJ SPOSUB KOMURKE TYLKO MOŻNA SPIERNICZYĆ. LEPIEJ DAĆ TE 15 ZŁ ALE BENDZIE DOBRZE. No cóż, tak to jest jak się skończyło 4 klasy i korytarz, hahaha.
|
|
krs, widzisz, do czego doprowadziłeś :))) Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Łomża- w sumie ciekawe i nawet ładne miasto! Ludzie uczciwi, politycy rozsądni i nie myślący tylko o pieniążkach dla siebie:))))A tu o, wystarczy przejść się po paru ulicach brudno i mokro! Ludzie płacą podatki, pracują na swoje. A nawet porządnej drogi nie zrobią tylko błoto, błoto, błoto! Od czasu do czasu przyjadą odpompują wodę, posypią piaskiem. Najwidoczniej nikt im w łapę nie dał. Nawet na wsiach i innych zadupiach mają porządną drogę! To już przesada, w naszej kochanej Łomży nie zrobić porządnych ulic? Przecież jesteśmy w Unii Europejskiej kochani weźmy się w garść! Zróbmy coś z tym, bo jak tak dalej pujdzie to nas wyśmieją! Albo Ci Emigranci z Wesołej, chodzą się zaczynają, wożą, nie dość, że ich dokarmiamy to jeszcze zero wdzięczności i jak takich lubić? No ale nic, Pozdrawiam wszystkich i życze wszystkiego najleprzego w Nowym Roku:))
|
|
Misiek-2lo wal na masło pało Chyba cię mama nie kocha a tata cię gnębił to musiałeś się wyprowadzić do Domu dziecka ale że tam jest za duży poziom nauczania to musiałeś do Poprawczaka iść i tam dostałeś szanse ale tam uczyli ciebie złych manier i kradzierzy to wyszłeś tym czym powstałeś i się zesrałeś.( widać że żetonów zabrakło na dokończenia dzieła,nie dorobiony tak samo jak Szosa Zambrowska ) a teraz wara Wypierdalaj odemnie Dowidzenia !
|
|
Czy ma ktoś skuter keeway hurricane??
|
|
A czy to takie ważne skąd?
|
|
ja i tak nie bede sie patrzyc na te ognie bo czy chcsie co roku widziec to samo
|
|
oby dali rade hahaha ![]()
|
|
a co bys proponował dla odmiany w tym roku? Może chińskie latawce ;)
|
|
Dobre i te latawce :) Ale tak na prawdę przydałby się porządny koncert. Ma zowsze Łomża
|
|
ale mi pojechal woooo, nie wiem co powiedziec :D śLeDcZy popatrz na tego goscia w moim podpisie, moze sobie cos uswiadomisz :) T i g e r ![]()
|
|
Mandaryna to dno, totalne dno... Dajcie mi proszę Kazika Staszewskiego, albo coś równie ambitnego, wtedy będzie sens ruszać się z domu... ![]()
|
|
|
Ognie sztuczne średnie bardzo, za nisko puszczane moim zdaniem (tuż nad kamienicami). Grupy wyrostków z marnym poczuciem humoru, rzucające petardy bez namysłu, w ludzi, samochody itd. Średnio się udało. Ale Sylwester jako sam w sobie i tak dobrym był (szkoda, że śniegu ni ma - cóż, nie można mieć wszystkiego). ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |