Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Państwo milicyjne vs. piewcy "praw człowieka" - spór ponad głowami obywateli? |
za milo tam nie jest, zarowno w ukladach miedzy osadzonymi jak i w spawie klawiszy, niektorzy z nich nie powinni wykonywac tego zawodu...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Państwo milicyjne vs. piewcy "praw człowieka" - spór ponad głowami obywateli? |
to jest petka a nie zaklad karny
|
|
Re: Państwo milicyjne vs. piewcy "praw człowieka" - spór ponad głowami obywateli? |
lepiej zapobiegac, czyli przed piciem w ciagu dnia duzo witamin w postaci tabsow jak i takze owocow. a przed samym snem wypicze 2 szklanki wody niegazowanej
|
|
najlepsza na kaca woda z gumaca
|
|
Tampss przy dworcu tam sklada sie zamówienia ten taki stary budynek obok przystanku Complex Druk to jest ul 1 Maja chyba przy sklepie epoka schodzi sie schodkami w dół a nie wiem czy czapkarz nie ma takich koszulek tj.Ul.Krótka obok cyganów sklep z pamiątkami regionalnymi Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
suuper post :D
|
|
A moze by przy okazji typami sie powymieniac? ja na dzis- Wisla Plock, Znicz, Slask, Villareal, Atl Madryt, Juve, Fiore, Arsenal, Fulham, Everton. Pewniaki ;))
|
|
A JA WAM POWIEM JEDNO.WYPRÓBOWAŁEM JUŻ CHYBA WSZYSTKICH "FACHOWCÓW OD KLIMY" W ŁOMŻY I TO CO MÓWICIE ODNOŚNIE GOŚCIA W PEKAESIE TO NIEPOROZUMIENIE, WYDAJE MI SIĘ ŻE SĄ TO UWAGI ZŁOŚLIWEJ KONKURENCJI, GDYŻ KOLeś ma tylE ROBOTY, ŻE Bez umówIENia przez TEL NIe MA SZANS. SERWISUJĘ I NAPRAWIAM KLIMY U TEGO GOŚCIA SAMOCHÓDY OD 5 LAT I JESTEM ZADowoLONY. KOLEŚ MA WIEDZĘ I ROBI ZA ODPOWIEDNIĄ KASE I DAJE GWARANCJE NA SWOJE USŁUGI.
|
|
done it Boss ....
|
|
A o której wyruszasz?
|
|
Z menu górnego: wstaw -> odwołanie -> przypis dolny pojawi się okienko "Przypis dolny i przypis końcowy" z listy "Numerowanie" wybierz "Rozpocznij nową stronę" zamiast "Ciągłe", oczywiście wtedy gdy wstawiasz pierwszy przypis w nowym rozdziale. Klikasz "wstaw" na dole i gotowe. wersja: Microsoft Office Word 2003 Pozdrawiam.
|
|
DZIEKI WIELKIE ZA INFO. TYLKO ŻE JA MAM 2000 :P BO NIE BĘDĘ MÓWIC GŁOSNO, KTO BYŁ TAKI MĄDRY I TO ZAINSTALOWAŁ. W TEJ WRSJI NIESTETY TO NIE WYCHODZI. :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |