poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk robi sztuczny dym

;( ;( ;( ;( Niech Bog wybaczy jej to co zrobiła... ! ;( ;( ;( [*][*][*]

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk robi sztuczny dym

Ewika dzieki za opisanie przebiegu rozmowy :)
A moglabys mniej wiecej opisac jak odpowiadywalas na te pytania? Pozdr

do łomzyniaka. marcinku jak jesteś taki taki mądry to przydz do mnie i sobie pogadamy na osobności na temat polityki wiomaru. Co Ty na to???

"Nawiązując do sprzedaży, ja mam do sprzedania różne monety. Jako, że je kolekcjonuje mam powtórki, razdkie i bardziej powszechne. Jeśli ktoś byłby zainteresowany niech da znać"

A z jakiego okresu są to monety? Masz jakiś spis?

Prosze pana jak można życzyć komu kolwiek czegoś złego!!!! To straszne!!!Wydaje się, że nie ma pan żadnego pojęcia na temat integracji! Integracja w łomżyńskich szkolach to pseudo integracja!!! Uważam, że dyrektorzy takich szkół, w któryh przetrzymują dzieci z upośledzeniem umysłowym umiarkowanym i znacznym, traktując je jak piąte koło u wozu, poniżjąc je i nie zapewniając im odpowiednich warunków do rozwoju i nauki powinni odpowiadać za to przed sądem. Zabierają im możliwość korzystania z pełni ich życia! Integracja w szkołach powinna być ale dla dzieci niepełnosprawnych fizycznie, z normą intelektualną i powyżej! Wiem coś na ten temat bo akurat moje dziecko chodziło do takiej szkoły i nie wspominam tego miło! Obecnie od 3 lat uczęszcza do Szkoly Specjalnej nr 8 w Łomży i jest bardzo szczęśliwa z tego powodu, nic bardziej wspaniałego nie moglo jej sie przydażyć oraz mi jako matce! Moja córka kolejny trzeci raz jedzie beze mnie na trurnus rehabilitacyjne na 2 tygodnie nad morze, brała też liczny udzial w różnych wycieczkach np. we wrzesniu 2007 zorganizowana byla wycieczka Kraków, Wieliczka, Zakopane, 2007 czerwiec Warszawa oraz wiele innch wycieczek do okolicznyh ciekawych miejsc w naszym rejonie. Szkoła tętni życiem, konkursy, imprezy, dyskoteki, tygodnie kultury uczniowkiej, bale, przedstawienia, muzykoterapia, zajęcia dodatkowe, terapia Biofeedback itd. Opieka pedagoga, psychologa, logopedy, Swietlica w której dzieci mają wspaniałych opiekunów, nauczycie, którzy wykorzystają wszystkie możliwości ucznia i mają wachowe przygotowanie i podejście. Mnóstwo pomocy dydaktycznych, piękna, zadbana szkoła!! Wpaniala pani Dyrektor, ktora dba o kazdego ucznia i zdobywa wraz ze swoim personelem środki na wycieczki dla dzieci, imprezy itd. W tej szkole każde dziecko za swoją prace zostanie wynagrodzone, docenione i ma szansę otrzymać nagrodę za swoje wysokie osiągnięcia! Moglam bym pisać bez końca, wiele rzeczy można zapomnieć, ale proszę mi wierzyć w tej szkole dzieci są szczęśliwe, a poza tym uczą się funkcjonowania w społeczeństwie, w domu, czują ię dowartościowane. A przecież dla każdego rodzica najważniejze jest to by jego dziecko czuło się szczęśliwe i spełnione. Zadna szkola masowa nie zapewni im takich warunków rozwoju jak szkoła specjalna. Nauka w szkole masowej jest bardzo krzywdząca dla dziecka upośledzonego umysłowo. Wszyscy r0dzice, którzy mają podobne problemy powinni odwiedzić i poznać Szkołę Specjalną nr 8 w Łomży. Nie wstdźmy się tej szkoły! lepiej łożyć środki tam niż rozpraszać je po mieście, gdzie one nie pomogą wlaśnie dzieciom i młodzieży z podobnymi problemami. Czy wieci państwo, że wasze dziecko może mieć zapewnioną edukację w tej szkole do 25 roku życia, może zdobyć zawód i pracować jak każdy inny obywatel tego świata!! A przynajmniej otrzyma taką szansę!! W jakiej innej masoej szkole zabrano by Go na wycieczkę dłuższą niż jeden dzień i na wczasy trwające 2 tygodnie!?

No to widzę, ze grono przyszłych policjantów się poszerza :D Pozdrawiam wszystkich gorąco
KS Warszawa

basia24 pragnę zauważyć ,ze forum to nie twoja firma :)

Hej
No i jak tam nowy klubik? Był ktos, widział ktos? Jaka ocena?

Jasne pantofle i gajerki a dziewczynki spódniczka za kolanko bo jak dobra imprezka bedzie to i do ósmej moze potrwac a potem mozna w drodze do domku jeszcze kosciół na dziewiata zaliczyc.Niezle niezle.

a propos badan za pomoica testow... robi sie ich tyle ze mozg staje. Myslalam z ejuz nie wyjde z sali....;/ ale zaliczylam pomyslnie od jutra badanka zaczynam robic:P

sklep dobry żeby obejrzeć towar przed jego kupnem na allegro :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Zapomniales dodac ze Adblock jest dodatkiem do przegladarki Firefox wiec jezeli ktos go nie uzywa musi szukac czegos innego.

Ad muncher !!

http://www.admuncher.com/

używam.... polecam działa ze wszystkimi przeglądarkami.

popieram. ad muncher najlepszy

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

qrwa ludzie trzymajcie mnie... jak to przeczytalem to az sie we mnie zakotlowalo... jak tak mozna pisac! gdzie moderator.

jeżeli poziom twojego IQ przekracza 60 to po co masz sie marnować w Policji ? tam idą same imbecyle męczone za młodu przez starszych kolegów ....
tyle w tym temacie
przemyśl to dzieciak....
Pozdrawiam !

aha. jest juz 93' i 2:0.

Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!

ZAJEDWABIŚCIE!!! ŁKS AVIVA AVIVA!

może kiedy przynajmniej co druga osoba się uśmiechnie :P:P

gratulacje :)

TAK MIALO BYC AVIVIA AVIVA

Mojemu sąsiadowi ostatnio skroili do Opla kołpaki !! Daj namiary do siebie =)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

cholera ukradles od jakiego mercedesa kolbaki , podaj adres podjade i zobacze czy to moje sa!

gdybym sie ruszyła?;p ale wiesz niestety nie mam z kim ...

Ja swój aparat oddawałam do naprawy do zakładu fotograficzego na Małachowskiego. Oni przesyłają gdzieś dalej.

A myślałem, że na tym forum nigdy już nie będzie normalnej wymiany zdań. I ludzie nie ubliżają sobie. Aż miło sie zrobiło.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
usługi
Usługi glazurnicze, szpachlowanie, malowanie.
tel. 790287366
praca
Zatrudnię na stanowisko obsługa klienta/pomoc kuchenna z doświadczeniem i chęcią do pracy.
tel. 518734126
biuro@barlomza.pl
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org