Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zarejestrowano cztery strzały - potwierdza ekspertyza |
dzieki kolego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zarejestrowano cztery strzały - potwierdza ekspertyza |
Polecam RAMPE VIP-od godz.17.00 jest otwarcie nowego ogródka-z zespołem grającym w tle plus grill i TYSKIE... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
już prędzej okolice Statoila to Śródmieście :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
kończy się gimnazjum i mam pytanie: Czy warto udać się do ekonomika do któregoś z technikum (najprawdopodbniej do technik ekonomista) Chodzi o poziom nauczania, jaka atmosfera panuje w szkole oraz od ilu punktów przyjmuje?? Czy moze lepiej iść gdzieś indziej ?? Pozdro
|
|
polecam budowlanke profil technikum hotelarskie szkoła fajna , poziom ok , z przyjeciem nie ma problemu :)
|
|
"żal dupe ściska patrząc na waszą pisownie :/" - Czarna Lomza - żal nie umie pisać:)))) A, gdy już kogoś poprawiasz, zastanów się czy sama nie strzelasz jakiegoś babola
|
|
No nareszcie !!! W końcu postawili rusztowania ze wszystkich czterech stron Hotelu. Więc prawdopodobnie remont wkrótce ruszy...
|
|
idąc do LO jest pewne ryzyko, jak mnie zdasz matury, pozostaje Ci jakieś denne studium lub łopata, bo bez matury nie ma szans na dobre studia, a i po LO nie ma się zawodu Technikum trochę ubezbiecza, nie zdasz matury - masz chociaż zawód ( choć zdanie egzaminu zawodowego ma wysoki próg) Dlatego wybieram Technikum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |