Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie się podział prezes? |
idz do syrenki na dworcu moja siostra tam przegrywala i nie kosztuje duzo ale juz nie pamietam dokladnie wiec nie chce gafy walnac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie się podział prezes? |
Czy ktoś już był na tej terapii? Ciekawe jak to się odbywa? i w jakich godzinach?
|
|
Ostawcie to dziewcze w spokoju. Ewidentnie Paulinka przez dluzszy okres czasu przebywala poza granicami naszego miasteczka, no i skad wtedy miala Ona wiedzic, ze z tymi nazwami ulic to wszystko tam juz od dawna i na dobre jest zaklepane? A wiec - te ulice w poblizu Waskiej, Paulinko, beda nazwane, tak po kolei: ul. Bielickiej 1, ul. Bielickiej 2, itd. A te przy drodze do Mezenina to dla odmiany beda mialy nazwy: Hanki Bielickiej 1, Hanki Bielickiej 2, ... itp, by w koncu te ulice miedzy Zabia a torowiskiem ochrzcic nazwami: ul. Bielickiej Hanki 1 ... 2, ... itd – ot, tak by to bylo bardziej originalniej, ale nadal zgodnie z zyczeniami pana prezia. A co do innego Twego tematu - tego o Drzewnej, Paulinko, to trza chyba zwrocic sie z tym do ratusza, gdyz ta decyzja, choc calkiem jeszcze na dobre nie zaklepana, to nadal ponoc ciagle spoczywa w rekach tegoz samego prezia i niejakiego tam wszechmadrego pana z. – podobno takiego niby to wodzireja tej instytucji Rady Miejskiej. Sadzac po ostatnich tzw. ‘glosowaniach’ i innych machinacjach w obrebie ratusza, Paulinko, ewidentnie ci panowie juz od dawna zadecydowali na bardzo srogi wyrok - wrok kary smierci w stosunku do Drzewnej, motywujac swe decyzje jakimis to tam prawdziwymi czy to wrecz urojonymi brakami czy to niedociagnieciami administracji tej szkoly, czy cos w tym rodzaju. Smutne to, ale jednak prawdziwe, Paulinko. Bo w koncu, czy nie slyszalas juz o tym, ze w naszym miescie to juz od dawna, czyli od ostatnich wyborow dziala podobna zasada do tej w tym amerykanskim serialu, ‘The Sopranos’, tzn.: ‘it’s nothing personal – it’s strickly business’? Get it? Dlatego nie wierz, Paulinko, tym zarzutom tych obludnych starszych panow, gdyz w koncu, wczesniej czy pozniej, okaze sie, ze te wszelkie ich posady i te ich oskarzenia wzgledem Drzewnej okaza sie niczym tylko zwykla zaslona dymna zakrywajaca ich machlojki i te ich nachalne proby przejecia tego ponentnego kaska, jakim dla nich od dawna jest budynek tej szkoly, by przeksztalcic go w jakis to ‘dobry interesik’ dla kogos z przydupnikow tegoz to prezia. A te bajki o OKE, itd, to tez nic tylko ... zwykle bajki. Czas to wszystko wykaze, Paulinko, a wiec poczekajmy. Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Z tego co znalazłem na necie to kwestia przeglądów nie stanowi jako takiego problemu. Nielegalność tego urządzenia polega na tym , że przepisy nie "rozumieją" poprawności działania odnośnie emisji spalin, które nie kniecznie jest złe. Tyle mojej wiedzy na ten temat. Sylvo - namiary są więc poproszę o inf. dzieki nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
:) skąd ja to znam, znajomy mial Canona A620 Z USA i po tygodniu obiektyw sie nie schował. Bład h9 czy jakoś tak, nawet jest specjalna strona internetowa poświęcona tej wadzie aparatów kompaktowych z teleskopowym obiektywem. Nie chcę cię straszyć ale koszt naprawy wynosił 400 zł dla Canona ( gwarancja USA nie uznana w Polsce ) Znajomek sprzedał go jako uszkodzony na allegro
|
|
foto syrenka na dworcu
|
|
??
|
|
w myszyńcu
|
|
łks
|
|
/??
|
|
6
|
|
duzooo
|
|
Zapraszam na Forum znajdziesz tam: muzyke same nowosci filmow,programy,Gsm,a takze Eboki i Erotyka. Serdecznie zapraszam:!!
|
|
:)
|
|
Szaakal to Iowa napisał, że pracują na 3 zmiany, a ja się na niego poniekąd powołałem Autor: iowa (---.lom.vectranet.pl) Data: 13-04-08 17:46 ..... I jeszcze muszą obstawić trzy zmiany haha...... Cóż życzę zlemu człowiekowi i Iowa powodzenia w rekrutacji!
|
|
rafic25 sie doczepiles... wyznaczaj komus innemu co ma robic... jakims krolem jestes? firme swoja miej i bedziesz kazal kazdemu, co ma robic, gdzie i kiedy...
|
|
dwukolke to ci z mordy przy porodzie zrobili pacanie
|
|
Wczoraj o 22,00 i 22,30 i dzis o 22,10 słyszałem okropny dzwięk samolotu który przelatywał tuż nad mym 8-piętrowym blokiem. Na norlmalny samolot lub smiglowiec to niewyglądało . Usłyszałem straszny szum i wyszłem na balkon i ujżałem tylko światełka z samolotu gdyż było za ciemno. (Użytkowniku jęśli masz zamiar palnąć jakoś głupote o ufo albo czymś innym to dobrze to przemyśl... )
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |