piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To będzie czas wielkich podwyżek - brawo donek

Czytając Wasze wypowiedzi nasuwa mi się jedna refleksja: skoro jest tak źle, to dlaczego jeszcze się leczycie w łomżyńskim szpitalu? A że się leczycie, to widać po kolejkach do każdej poradni, a także pod izbą przyjęć (zwłaszcza po południu, kiedy lekarze "rodzinni" zamykają drzwi swoich gabinetów). Cóż za porażająca niekonsekwencja!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To będzie czas wielkich podwyżek - brawo donek

A Ja Słyszałam Że Nazwe Naszego MIasta z Łomży Na Biedronki mają zmienić xD

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Witam, chcę wymienić okna i parapety w mieszkaniu. Znacie może jakąś dobrą firmę. Myślałam o firmie "Partner" na ul. Mazowieckiej. Może ktoś korzystał z ich usług. Proszę o opinie. Dzięki i pozdrawiam:)

Jak chcesz to se zrób ten kolczyk .Twoja decyzja co zrobisz z własnym cialem.Ja na twoim miejscu bym się zastanowiła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja korzystałem z łindołs na legionów obok 4+ i jestem zadowolony.

a windos pisze sie tak nie łindołs :) no tez nie sa zli

zle go zrozumiales, on mial na mysli 4 Pory, a tam ciezko wydac 120pln na 4 obiad dla 4 osob

Ja już nie mam problemu z MPKami do roboty dochodzę z buta a gdzieś dalej zawsze można znaleźć transport :) Mam pytanie tylko ile biletów się kasuje np z Łomży do Nowogrodu ?

http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,Mobilking-idzie-na-wojne-z-nieuczciwymi-ofertami-,wid,9812718,wiadomosc.html?rfbawp=1207504742.780&ticaid=15aa3

Następny operator który wystartował z nieuczciwa konkurencją na rynku tylko do kiedy? PLAY wchodził niby tak samo miało być tanie rozmowy itd. Teraz MK reklamy co raz widzę ale czemu tu poniżają kobiety ? co one są gorsze ? czy jak he i tak w Polsce płacimy duży abonament a dostajemy krocie w zamian. Nie dawno myślałem o przejście z karty POP na abonament ale nie wiem na jakiego operatora wszyscy mają i tak w Orange który jest nie uczciwy i leci z klientami w bambuko czy to z telefonami czy internetem ... jedyny plus w tej sieci i na kartę to te 600 smsów za 6zł a w innych sieciach?

Gruby to moze napisz o co chodzi??

Musze rozkodowac fabryczne radio w Fordzie Focusie. Czy ktos wie gdzie najtaniej moge to zrobic ?

Mizzlost i Słoneczko - jak widać stereotypy się Was trzymają....

Nie ma drugiego takie gimnazjum pełnego leniuchów, nierobów, cwaniaków i krętaczy. Wiem, bo sam je skończyłem. 3 lata spania na ławkach, ściągania, przepisywania prac domowych itp.

Co do wymienionej prof. Suchodolskiej - medoty ma jakie ma. No cóż. Ale po cyklu kształcenia u niej masz mur-beton maturkę zdaną na fest (podobnie prof. Dziekońska - też dobrze uczy, z tą różnicą, że jej aż tak się uczniowie nie boją). A potem to ty wybierasz uczelnie, a nie uczelnia Ciebie.

Podobnie prof. Radgowska. Po 3 latach gimnazjum i 3 liceum matura rozszerzona z gegry to nie problem.

A jak ktoś mi spróbuje wmówić, że ILo to szkoła nudziarzy i kujonów to... hehe o tej placówce można książki pisać ;) ;) ;)

Fakt, Grucha jest dobry, fachowo i na luzie, można spokojnie polecić

Dokladnie, chodzilo mi o 4 Pory Roku :) Doskonale wiem ile moze kosztowac kawa w restauracji ;) Ale w jesli ktos narzeka, ze w 4 Porach ceny sa kosmiczne, to chcialem zwrocic uwage, ze tam nawet 4 doroslych facetow, nie mowiac o 4 osobowej rodzinie, za 120zl najadloby sie do oporu ;)

dziekuje za informacje :)

Biedactwo... Najlepsza oferta jaka w ogóle istniała to Orange Go (ten stary) z 3gr/min przez całą dobę z wybranymi numerami (trzema). A po co komu SMS? Weź sobie darmowe wieczory i weekendy, jak nie starczy to wybrany numer i dzwonisz/piszesz do bólu. Mówię o abonamencie, bo w kartach już od jakiegoś czasu się nie orientuję.

Chciałem pomóc - bo niektorzy tacy sa, ze jak widza zaginiona osobe gdzies w okloicy, to nie dzwonia na 997, 112 czy do rodziny, tylko siedza i pierdza w fotel przy komputerze,

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org