sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wraca nowe: Wyjazd za granicę będzie trzeba zgłaszać

Jak dla mnie to najlepsza pizza w Łomzy ;p

Signature will be available soon. Please wait ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wraca nowe: Wyjazd za granicę będzie trzeba zgłaszać

pier....nie kota za pomocą młota

Dziewczyny, czy wy aby nie przesadzacie. Że jakaś ruda G. lubi uprawiać sporty z żonatymi facetami ma się do wątku jak pięść do nosa.

Opowieści w stylu "słyszałam jak to ....." mają zwykle tyle wspólnego z rzeczywistością co lądowanie talibów w Klewkach.

Mundek Z. jest faktycznie jednym z niewielu lekarzy w publicznej służbie zdrowia z bardzo ludzkim podejściem do pacjenta, choć bardzo dobry w tym zakresie był Pękała (dopóki oczywiście bywał w szpitalu, bo teraz go już w Łomży nie uświadczy).

To, że jakaś położna zrobiła masaż szyjki to wcale nie oznacza, że była to przyczyna cc!!!

Mam też propozycję aby osoby ze znikomą znajomością procesów zachodzących w naturze, ze szczególnym uwzględnieniem akcji porodowej nie ferowały tak jednostronnych i zdecydowanych sądów.

Cóż poród to skomplikowany i bardzo złożony proces. Powikłania mają prawo się zdarzać. Kwestia tylko jak szybko i sprawnie zareaguje na nie personel. Mniejsze psioczenie na kliniki prywatne wynika głównie z tego, że tam wpada przyszła mama na umówiony termin. Myk na stół. Szybkie cięcie. Dziecko do położnej na całą noc, aby mama mogła się wyspać i potem do domu. Nie ma bólu, nie ma klasycznego porodu itp. Więc i stopień satysfakcji wyższy.

promocja nie obejmuje najwiekszego rozmiaru tej, MAX bodajze ;P

nie chodzi o to że poród ma odbywać się bezboleśnie myk i szybciutko,ale o to żeby w państwowym szpitalu mozna było ten złożony proces jak go nazywasz przeżyć godnie w poszanowaniu dla człowieka i tego co doświadcza ,a także w poczuciu bezpieczeństwa dla siebie i dziecka.Bo tego ten szpital nie jest w stanie zagwaranrować z takim personelem jak ruda G.i nie tylko.Ja mimo że cała ciążę byłam na lekach podtrzymujących a także leżałam w szpitalu to urodziłam zdrowe dziecko i miałam to szczeście że obyło się bez komplikacji.Zwlekałam jak najdlużej w domu ,sprzątałam,prasowałam.wzięłam ciepła kąpiel i w ostatniej godzinie pojechałam do szpitala rodzić.Polecam na ile stan pozwoli tę metodę,ja nie cierpiałam.Mialam to szczeście że nie leżałam kilkanaście godzin w bólach i strachu czekając na zmiłowanie ,nie było rosyjskiej ruletki uda się lub nie jak się da.A pisanie o tej położnej było po to aby ostrzec przed brakiem jej kompetencji,braku etyki zawodowej i moralnej a także znieczulicy takiej ludzkiej na cierpirnie kobiety w ciąży.A CHYBA POŁOŻNA TO TAKI ZAWÓD KTÓRY MA NIEŚĆ POMOC I UKOJENIE DLA CIĘŻARNYCH KOBIET MA RATOWAC ZDROWIE I ŻYCIE ZARÓWNO KOBIETY JAK I DZIECKA A NIE NARAŻAĆ NA STRATE,CZYŻ NIE? J ak taka osoba może opiekować sie pacjentkami w szpitalu ,albo romansuje albo odsypia imprezy,albo jest na kacu.Paniom które są przed rozwiązaniem życzę szczęcia i powodzenia i jedne co można zrobić to dogadać się z jakąś ludzką położna żeby nie trzeba było liczyć na cud w razie komplikacji.Pewnie taka sytuacja panuje w innych miastach też ,dlatego lepiej się zabezpieczyć bo chodzi o życie.Miejmy nadzieję ze są tam też ludzie z powołaniem.I nie w tym rzecz ze ma to być cesarka na zwołanie lub znieczulenie ,tylko fachowa i troskliwa opieka i jeśli nie ma komplikacji to da się to przeżyć.Tylko trzeba dać kobiecie sznsę na noralne warunki i traktownie.Powodzenia.

teraz w IE 11/100

Ja tam tez wole Da Grasso pyszne maja pizze palce lizac

bylem sobie wczoraj w jamie i ktos mi kurtke ukradl;) hehe smiech na sali zeby w takim klubie cos takiego sie dzialo, jak ktos moze wzial, widzial jak ktos bierze czyjas kurtke to niech da znac.

kurtka czarna od wewnatrz czerwona

No i nawet w takim klubie, złodziei wszędzie pełno.

Bo to Polska i tu sie wszystko nosi przy sobie hehe takie czssy ;))

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

A DLA MNIE TO I TAK TELEPIZZA NIE MA SOBIE ROWNYCH

czyzby bylo to ryzyko tego ze swoje zyciowe frustracje bedziesz wyładowywał patrząc komuś w oczy...

kolo stolika położyłem, kamery akurat tego miejsca nie łapią, wiec pewnie po kurtce ;/ racja, złodziejstwo było jest i bedzie ... ale żeby kurtke krasc? ;/;/ dla mnie to jest najdziwniejsze

przemo: a w jakich granicach u Ciebie prędkość oscyluje? jak bardzo różni się od tej co być powinna?

to teraz już wiesz od czego jest szatnia.

no niestety ale szatnia jest płatna po 1 zł a to jak na łomżyńskie warunki zbyt wygórowana kwota. W przaliczeniu na piwo to ok 100ml (ok. 2 łyków)a wódki ok. 10ml. Ja osobiście uważam, że ryzyko się opłaciło.

hmmm więc wystarczy zamówić 1 pizze i powiedzieć ze chce się 2 gratis? xD

- Jestem zupełnie zaskoczona tym zwycięstwem i niezwykle szczęśliwa, gdyż w Łomży pokazała się masa bardzo zdolnych osób - wyznała mi w chwilę po ogłoszeniu werdyktu uczennica polonistki Anety Kaliściak. /.../
Mnie osobiście najbardziej podobała się Katarzyna Koszewnik, maturzystka z I LO. Drobna brunetka o kocich i drapieżnych gestach od jury dostała zaledwie wyróżnienie, ale swoimi melorecytacjami, szeptami i krzykiem uzmysławiała, że 11 lat pracy w kołach teatralnych, m.in. u Anety Kaliściak na marne nie pójdzie, jeśli tylko licealistka przełknie gorycz porażki. /.../ Stawiam dziesięć do jednego, że - o ile zechce kontynuować pracę na scenie - Aneta jeszcze świat do siebie przekona.

Who is who???

A ty co, z choinki się urwałeś? :F

też mam netstera i mam mieszane uczucia raz przez 3 dni nie było neta. :/ Nie dawno dzień w dzień mniej więcej około godziny 16-17 odłączał się i musiałem restartować kompa żeby znów był ale teraz jest ok (na razie) już od dłuższego czasu sie nie rozłączał. a teraz zrobiłem test prędkości (mam 512) wyszło 352 a za 10 minut 654 także z prędkością jest różnie w końcu radiówka. U mojego znajomego który tez ma netstera (nie wiem jaki ma pakiet) ale film 700MG ściągnął mu się w 14 minut. Także oceńcie sami ja nie chce robić nikomu autoreklamy. Jest tani (30zł za 512) a w moim przypadku był ostatecznością hehe w końcu lepsze to niż nic pozdr.

Chyba lepiej się przejść do banku i się zapytać,będziesz miał pewne źródło.

Nie polecam PTU.
Jest ok jak się nic nie dzieje.
Ale jak się coś stanie - wypłacą odszkodowanie owszem. Tylko w jakiej kwocie.
Śmiechu warte.
Przechodzę do PZU z kolejnym samochodem. Już się nauczyłam na błędach - szkoda tylko, że swoich :-)

Ja też chodzę i jestem zachwycona.
www.maxdance.pl

Można się wiele nauczyć i można się zmęczyć.
Aerobik zbędny :-)

Czekam tylko jeszcze kiedy będzie też Cubana.
Pójdę na drugie zajęcia :-)

Pozdrawiam

:)

test robiony minute temu

Signature will be available soon. Please wait ;)

Ja jak byłam w ciąży miałam niedobór żelaza i żadne tabletki mi nie pomogły, dostałam zastrzyki, fakt trochę bolało ale na pewno pomogło.

Narodowy Test Inteligencji 2004 ==> http://tiny.pl/pkm4

Średni poziom inteligencji przypadający na sympatyka danej partii:

I liga:
- UPR -100,2
- PD - 100,1

II liga:
- PO - 97,5

III liga:
- SdPl - 95,4
- PiS - 95,2

IV liga:
- nie sympatyzujący - 93,0
- SLD - 92,4
- LPR - 91,6
- PSL - 90,1

V liga:
- Samoobrona - 88,3

szkoda ze nie zajawki z forum polityka :P

Spoko Wodza !

Autor swoje punkty ma ;-)
Poza testami MENSY polecam grę w brydża, szachy, warcaby, GO, oraz kostkę Rubika.

dostales ulotke? jak nie to poczekaj az dostaniesz ulotke sklepu z data

Takos

ja jak jade czy ide przez miasto to jakos nieobchodza mnie te drzewa. jak sobie posadze w swoim ogródku to wtedy sie zainteresuje swoimi drzewkami . robicie z tego wielkie halo.bo gadac umiecie a sami to niepodejdziecie niezianteresujecie sie zeby je jakos podpielęgnowac.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org