Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HIT! - RODZINNA HISTORIA PREZYDENTOWEJ W AKTACH IPN |
a moze pod powiecie mnie bio mnie nie chcee wogle chodzic wytłumaczy mi ktos to jam mam to od samego poczotku zrobic http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HIT! - RODZINNA HISTORIA PREZYDENTOWEJ W AKTACH IPN |
białystok do białegostoku poszedł w..n. Łomża dla Łomżyniaków NIE WPIE....J SIE TAM GDZIE NIE TRZEBA . BYŁO SAMEMU TAM WEJŚĆ BURAKU Z BIAŁEGO Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Odnawiam temat. Szukam miejsca w Łomży, gdzie można kupić łupek, piaskowiec, kamień serpentynit lub inny do wykończenia akwarium. Chcę stworzyć akwarium biotopowe, a w zoologicznych dość drogo wychodzi.
|
|
aha a co z tym waszym klanem sie dzieje poszukujecie kogos?? czy juz macie obsade pelna??
|
|
Zły... jeżeli lecisz na chwilę wówczas nie musisz posiadac paszportu, co innego jeżeli chcesz tam pozostać, wówczas lepiej go mieć. Oczekiwanie na paszport to 3-4 tyg DiDi
|
|
jeśli to jakiś większy przemiot to można popierem wodnym np. 2000 i później jakąś pastą polerską
|
|
jedź dziewczyno na Zamenhoffa do Arciszewskiego, w Łomży wrzodów żołądka dodatkowo się z mężem nabawicie rodziliśmy i w Łomży i w Białymstoku, więc porównanie mam.. wiele dni patrzyłem na funkcjonowanie łomżyńskiej placówki od środka... żeby nie Nizik, czy Edmund Z., to ciężko byłoby przetrwać :(
|
|
Chciałbym się dowiedziec ile w Łomży to kosztuje (robocizna + części) i czy wogole ktos sie tym zajmuje
|
|
a może nie OKE, tylko BOŚ :)
|
|
do golfa III polecam Miliszkiewicza, mam to wiem :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |