wtorek, 21 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sld

Tak to już jest.
lomzaa coś napisał, ale nikt oprócz niego nie wie o czym napisał.
Ciekaw jestem o jaki pożar chodziło, kiedy to było i gdzie?

Napisz chłopie jeszcze raz od początku, ale konkretnie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sld

szukam dobrego elektryka co zna sie na sprinterach ,mam problem moj sprinter silnik2,9 dti jest slaby raz idzie 100 a raz 80 i duzo pali moze ktos wie jaka jest przyczyna tego, nie ma poprostu tej mocy jaka powinien miec.

Się naćpają a potem pierd... farmazony,legalizacji im się zachciewa przygłup....
może jeszcze prostytucje zalegalizować tępaki z leśnej wioski.łomża ma i tak problemy to jeszcze taka banda chce zamieszania narobić.

wydaje mi się ze filtr powietrza zdechł,spotkałem się z takimi objawami ale mechanikiem nie jestem wiec pewności nie ma.

starowka juz dawno umarla, zostali tam tylko stare zgredy co przy kazdej okazji dzwonia na milicje zeby przegonila mlodziez

serwer HappyKillers ma już nowe IP. Tym razem postawiliśmy na bardziej znane hosty i zapewniam, że lagów nie będzie ;)

o to IP: 80.238.112.242:27064

Pass: zostało nie zmienione jednak nie chcemy łamać regulaminów dotyczących serwerów na nowym hoście więc nie będe tutaj go podawać :P kumaci napewno będą wiedzieć jakie jest hasło

Licza slotów nie została zmieniona.

Licza pluginów została ograniczona, żeby niepotrzebnie zasyfiać serwer.

Wszelkie niezadowolenia, propozycje, żale itp proszę zgłaszać w www.happykillers.rox.pl na forum.

Prace na serwerze jeszcze trwają, w niedługim czasie wszystko zostanie odpowiednio skonfigurowane ;) pozdrawiam wszystkich graczy i zapraszam do wspólnego grania ;)

Pamietam czasy, że mówiło się, że niedługo Łomża będzie miastem 70 tysięcznym mieszkańców. Jak niedawno zajrzałem na listę największych miast w Polsce, to według danych z 2007 roku w Łomży mieszka ok. 63 tysiące ludzi, od lat ubywa. Ci co pojadą do innych miast najczęściej zostają, ludzie po studiach podobnie i jest, co jest. Kto tu przyjeżdza, minimalnie ze wsi, co osiedlenie w Łomży uważają za awans, bo stał się "mniasatowym", choć na oczach i gębie buractwo jak diabli. Jakiś emeryt ze Śląska, bo choć tu guzik jest, to jeszcze woda i powietrze dobre, a na "Ślunsku" już nie służy. Więcej nikt myślacy tu z wyboru nie osiedla się.
Skąd ma być wieczorami pełno? Jest trochę ruchu przy stacjach benzynowych, a tak większość siedzi w domu, przed telewizorem, czy komputerem.

rudy błazen z druhem

Jesli zrezygnujemy jednak z prywatyzacji, to ok podniesmy place lekarzom, pielegniarkom (ktore wiekszosc czasu sa przy pacjentach), podniesmy nawet do 10 tys. zl. Zabronmy jednak ustawa i grozba kary wiezienia oraz finansowa za przyjmowanie pacjentow prywatnie po godzinach !!!
Wszak dostawaliby od Nas podatnikow niezle "pensyjki", a dorabianie po godzinachszkodzi dobru pacjenta, ktory przyszedlby do teoretycznie "wyspanego, wypoczetego" lekarza... Likwidacja stazy dla lekarzy ??!! Smiech...lekarz odpowiada za zycie czlowieka takze dajmu mu troche "poprzygladac sie". Jesli likwidacja stazy dla lekarzy to czemu wogle nie zlikwidowac stazy za 400zl dla studentow?! Za smieszne pieniadze sa wykorzystywania przez pracodawcow... Zazwyczaj znaja sie na pracy juz ktora wykonywali beda w zakladzie w ktorym odbywac beda staz...!?!?!

zamówiłem tą pizze, mówię wam lipa! jakość słaba, trochę długo czekałem, tam było dużo obsługi i niewiedzą za co się zabrać. nie polecam

Don

...

Wyrazy współczucia dla rodziców "GANS"!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobra dajcie spokój porównujecie chamstwo z błędami ortograficznymi ! Dziewczyna napisała szczera prawde
na tym forum niby jest tak
-Każdy eee te forum 4lomza to takie i itp itd
-"Wszyscy piszą głupoty etc..."
takich przykładów jest mnóstwo lecz czemu nikt z was nie pomogl zeby te forum podwyższyło troche poziom ?
Po co zakladac 100 tematów o Janku Serce ? Chlopak niech się pręzy trudno olej-nie musisz czytac jego postów

Jak jakis gnojek napisze głupote to po jajo mu odpisywac 300 tysięcy postów ze jestes załozsny wróc do podstawówki temat jest beznadziejny kleknij do miecza i tak w kołko ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org