niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Żałoba na Sadowej....

Tak sobie myślę, że jeżdzisz tylko w jedną stronę a nie przeszkadza Tobie zator na rondzie.... czepnąłeś się niewinnego zjazdu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Żałoba na Sadowej....

Na ulotce, jako jeden z nielicznych, sklep w Łomży jest otwarty w niedziele. Bodajrze od 10 do 15.

Melduję zaoczenie zboczeńca w lesie jednaczewskim
dzisiaj o godz. 10.30. Zmył się, kiedy zobaczył psy.

"Palenie gimnazjalistów w toaletach"

Kto pali gimnazjalistów w toaletach? Przecież to ludobójstwo!

Jak czytam Twoje tematy, to jestem pewien, że Łomża się cofa!

megan ty lepiej otrzyj mleko !!!!!!!!!!!!!!!!jak to jest wogule mleko............

Bartes, nie zgodze sie z Toba. Ty nie myslisz jezeli tak mowisz. Po pierwsze jest to lamanie prawa. Po drugie taki dzieciak od najmlodszych lat sobie niszczy ploca, a potem coraz wiecej ludzi umiera na raka. Po trzecie kiedy ktos kto nie pali chce wejsc do kibla to okrutnie smierdzi, dodam ze tez sie truje od tego dymu. Nie mam nic przeciw paleniu, ale z glowa i nie w tak mlodym wieku. Po czwarte jak rodzic ma sie nie mieszac do zycia swojego dziecka (!?) trzymac go jak obcego w domu. Jakby tak kazdy robil i dzieci zyly samowolka to by pieknie kwitla przestepczosc i przyznalbys mi racje jak ktos by Ci cos rozwalil albo co gorzej "uszkodzil" kogos z Twojej rodziny. Wychowywac ale z glowa.

Kupie 2 gryfy na hantle gg 4088549

Posłuchajcie jestem uczniem i szukam pracy, nie bardzo mam rozeznanie gdzie lepiej iść do pracy. może wiecie jaka teraz branża jest na czasie i ile można zarobić na dzień. Pozdro

Harpon

ja powiem jedno po co placic skladki zdrowotne zeby nas leczyli tacy nieudacznicy, lapowkarze i smiecie,lepiej by bylo zeby te pieniadze szly dla prywatnego lekarza ktory nam sawsze pomoze i nie bedzie mial pretensji za to ze przyszlismy do niego a nie odesle Bog wie gdzie.

Ale na podstawie tego co napisałeś naprawdę można odnieść wrażenie że jest to jakiś bełkot. Zapewne pisałeś to pod wpływem emocji i wyszło jak wyszło, więc nie miej do nikogo żalu. Rozumiem że byłeś świadkiem pożaru jakiegoś mieszkania. Tyle że nie chce mi się wierzyć że do pożaru przyjechał jeden strażak. Natomiast jeśli było ich wielu to co w tym złego i dziwnego że gdy jedni gaszą pożar, inny w tym czasie stara się zebrać jak najwięcej informacji o lokalu, w którym toczy się akcja ratunkowa ? Kolejną sprawą w jaką nie chce mi się wierzyć to fakt, iż strażak wchodzi sobie do palącego się mieszkania by … posiedzieć tam sobie 30 minut i oglądać sobie palące się zwłoki. Może specyfika sytuacji i miejsca uniemożliwiała ewakuację zwłok? Jak słusznie zostało zauważone skoro potrafiłbyś lepiej przeprowadzić taką akcję to czemu tego nie zrobiłeś zamiast się bezradnie przyglądać ? I rozumiem że mnie również posądzisz o bycie strażakiem. W związku z tym mam prośbę, posądź mnie przynajmniej o bycie zastępcą komendanta a nie podrzędnym strażakiem. I jeszcze jedno jeśli twoje skargi będą wyglądały jak twój post, to nie licz na poważne ich traktowanie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org