niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jarek K.

nie dobra i droga

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jarek K.

polecem również dr Wrońskiego. Moim zdaniem szkoda własnego zdrowia, a i pieniędzy na leczenie się u łomżyńskich dermatologów. Wypisują mam wrażenie, że na chybił trafił leki, albo- co częściej się zdarza akurat to co przed chwilą zasugerował im przedstawiciel handlowy...
Lepiej leczyć przyczyny a nie zaleczać skutki- takie jest moje zdanie

jest w lomzy pani dermatolog nazywa sie Kaminska jak nie myle sie przyjezdza z bialegostoku raz na dwa tygodnie w srody i jest naprawde bardzo dobra

Treść jest ukryta

Właśnie apropo telepizzy w Łomży nowy okal po remoncie a podjazdu dla wózków nie ma Kto im to pozwolił w tych czasach otworzyć

Dziękuję za podpowiedź.

Chciałabym jednak usłyszeć opinie o konkretnych fachowcach z terenu miasta. Może ktoś z Was zlecał wykonanie takiej usługi i ma określone zdanie?

A odnośnie mebli z eko-skóry - wszystkie za i przeciw wychodzą najczęściej "w praniu". W momencie zakupu wszystko wygląda ładnie, a potem...?

Jest spoko lae za mało dodatków i ciasto samkuje jak mąka. Pomimo tego szybki dowóz i ogólnie niezła. I tak wole Chili

a co masz jakiś inny klub sportowy w Łomży, który warto by oglądać oprócz ŁKS-u??

Jeśli nie możesz kogoś przekonać, wpraw go w zakłopotanie.

Jako studenta nie dotyczy mnie ten proble. Ale jestem przeciw. To jest Polska i tu 2 miesiace sie nic nie robi. Dzieciaki to nie dorośli powiiny miec długie wolne.

Hauzer , z Ciebie tez nie lichy agitowiec. Rozumiem,że skoro tam pracujesz / fachowe słownictwo znajomość tematu/ to i czujesz sie lojalny ale ,proszę nie kłam, bo tkanin wcale nie mają dobrych a lata świetności też dawno za nimi. Teraz tylko kredyty spłacają. Sam fakt dziesiatek zatrudnianych i zwalnianych tam ludzi mówi sam za siebie / a jak wiesz markę firmy i jej prestiż buduje się choćby przez pryzmat klasy i poziomu właścicieli. / Ja mówię o jakosci tkanin i obsłudze z własnego doświadczenia i nie sądze by teraz było lepiej i z własnego doświadzcenia nie polecam.

A to patałachy zaje....,uciąć im dupsk... i będzie po kłopocie bo wyraźnie widać że od tego siedzenia głupieją.

Jeśli osamotnione to zapytaj na formu w oddzielnym temacie / Nie pamietasz moich postów bo ich nie wiele było / tylko przeczytałeś/ wiec powinienieś obiektywnie stwierdzić ,że czasami nawet broniłem właściciela F jako fana piłki nożnej, sponsora, niedoszłego radnego itp / zreszta nie jego jednego/ a urazów osobistych do tego pana ma wiele osób. Tkaniny jak tkaniny , chcesz to pokażę Ci jak rozeszła się tkanina ma meblu po 6 miesiącach normalnego użytkowania, choć zapewniano mnie że jest bardzo solidna a reklamacji nie przyjęto. Duże, poważne firmy juz dawno zmieniły dostawców i cóż...może bądź DJ bo to Ci dobrze wychodzi a są szanse że juz nie będzie czego dziedziczyć.
Tak na marginesie nie możesz pisac obiektywnie bo o własnym tatusiu nie da się pisac bezstronnie :-)
Najlepiej nie karmic TROLA, a cała ta gatka z eko - skórami ma nie wiele wspólnego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org