Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MAMY PREZYDENTA A imię jego.. |
rozumiem że takowych w Lomży nie kupię.... szkoda... znalazłam e-sklep z siedzibą w Legionowie i oni tam mają więc ich odwiedzę :) dzięki Ryba77 i piórko
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MAMY PREZYDENTA A imię jego.. |
tak w zibim zawsze meczyki sa puszczane
|
|
A zobacz niewiedziałem chodze tam ale akurat nie zdarzyło mi się być tam jak był jakiś meczyk.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam. Jako że ostatnio nabyłem konsolę Xbox 360 i szukając w Łomży osoby która może sflashować napęd okazało się iż nikt tego nie robi postanowiłem sam zabrać się za ta czynność. I tu meritum. Jeżeli ktoś ma i chce lub kupi i będzie chciał flaszować napęd służe pomocą. Pozdrawiam
|
|
No przecież niedawno Panowie biznesmeni przekonali skutecznie Radnych, że wszystko czego się tkną przyniesie sukces im i Łomży. Łomżyńscy kupcy jednogłośnie wybrali tereny "Bawełny" jako lokalizację przyszłej galerii handlowej. Były szumne prezentacje, wszystkim dech zaparło nad rozmachem przyszłej inwestycji. To może kubeł zimnej wody Panowie niedorajcy poskutkuje wreszcie. Nie można sobie poradzić z już prosperującą firmą, brak kasy na restrukturyzację, zwalnianie ludzi bez należytej odprawy. I to mają być Ci biznesmeni, którzy gwarantują poprzez swoje przyszłe inwestycje zmniejszenie bezrobocia i zapełnienie kilku kin w swojej galerii?? Chyba, że już trwa przenoszenie obecnych pracowników na wakaty do Galerii FORTY. Ale sukces osiągnięto jakby nie mówić. Ponownie przesunięto dzięki tym mrzonkom budowę konkurencyjnego centrum handlowego przy kościele Miłosierdzia Bożego. Wstyd ! Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
otake polske walczylim ...
|
|
ja mam konsole ale nie wiem o co chodzi po co te flaszowanie
|
|
linux może okna ma ładne, ale programom linuxowym do tych z windowsa wiele brakuje. A flashowanie zgaduje, żeby pirackie płyty czytało.
|
|
No Darcik musiał wtrącić o linuksie :) nie wytrzymał. Pozdrawiam co do flashowania to nie tylko do piratów
|
|
Co roku ten sam cyrk w tej super firmie! Moim skromnym zdaniem chodzi o kasę z nowo powstałych miejsc pracy, nowe miejsca pracy, które zostaną stworzone sfinansowane zostaną z PUP, a przy okazji miasto zwolni znowu z płacenia podatków od nieruchomości i tak się kręci ten Łomżyński biznes :)
|
|
Też jestem ciekawa gdzie , na jakiej ulicy?
|
|
anty blm - nie karmic trolla
|
|
Oj biedaku nie mierz ludzi własną miarą To nie jest prześmiewcze heheheheheh z nazwiska tylko własnie z waszych przepychanek z beerFun. To chyba wynik długoletniego przebywania na tym forum i zasady że zawsze komus musisz przywalić. Ale dość, zastosuje się do Twojego motta, którego chyba sam nie rozumiesz. Mniejsza z tym. Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza doktora Maksymowicza i jego rodziców.
|
|
Zawsze zwalniali jak było źle,a potem przyjmowali jak potrzebowali do pracy. Centrum handlowe to moze i pobudują ale napewno nie ci biznesmeni tylko jakaś firma która kupi te tereny bo ich nie stac na takie inwestycje. (...)
|
|
Kościół jest zawłaszczony przez jego sługi - kler. Wiernych traktują jak nienawistnych wrogów. To nie wrózy niczewgo dobrego. Niestety.
|
|
Przecież mamy kapitalizm i wolny rynek. A ŁFM to dawno powinna upaść. Wiem z opowieści byłych już kolegów, którzy tam pracowali i ile wynie... Sami pracownicy okradają swój zakład pracy. To się może zdarzyć tylko w Polsce. Nie gryzie sie reki, która karmi, pamiętajcie.
|
|
na meczyki to tylko do klubu, swietny klimacik
|
|
ok dwóch tygodni.
|
|
tak tylko ze ja juz nie mma tej kamery.... istnieje moze jakis program zeby zakonczyc te nagrywanie bez kamery alno zeby odczytac bez ukonczonej sesji
|
|
dokladnie... po nagraniu na plyte filmu:) musisz ja potocznie mowiac zamknac... (nic juz do niej nie nagrasz) i wtedy bedziesz mogl obejrzec np na dvd... przypomne jeszcze, ze niektore kamery musza byc podlaczone do pradu podczas zamykania sesji:) pozdrawam
|
|
A mi sie wydaje, że w tym roku ceny beda troszke spadać. Widać to nawet po rynku łomżyńskim, który nasycony jest mieszkaniami i sprzedający muszą obniżać ceny. Sam szukam mieszkania i zauważyłem, że bywają obniżki cen nawet juz do 10000 zl na mieszkaniu i też nie ma chętnych.
|
|
Peter w kilkuset chłopa w VIPie? Buehehehe to chyba jeden na drugim stał/siedzial :D
|
|
Ah Ci lekarze... Płacisz grube pieniądze, a oni nawet nie powiedzą na co chorujesz :-) Ta etyka zawodowa... Ale dobrze, że w ogóle odczytałaś tą informację :-)
|
|
a ja wam powiem ze najlepiej smakuje pizza domowej roboty.
|
|
Sony ericson oczywiście ;)
|
|
jestem na forum od niedawna ale to co pierwsze mi się żuciło w oczy to chamowate odzywki niektórych uczestników jeśli ktoś z was ma jakiś pomysl żeby temu zaradzić to proszę się wypowiedzieć wyżej wymienionym bohaterom z góry dziękuję
|
|
Raczej nic na to nie poradzisz/nie poradzimy.Ludzi nikt nie zmieni.
|
|
to i tak dobrze, ze nie wyszlo thx - tak mi wyszlo na google.
|
|
Idź do lekarza rodzinnego.
|
|
mŁODA bo naprawdę śmieszny temat założyłaś. Pooglądaj trochę wiadomości.
|
|
się nauką zająć a nie graniem!granie wam przyszłości nie da.
|
|
jebac bielicką Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
fajny cytat,też natknąłem się na niego.
|
|
przeorginalnie gans pfe nekrofilia
|
|
jebac ciebie i twoja glupote. frajerze!!
|
|
no wlasnie nie ma
|
|
chyba normalne skoro tam jeżdźe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
według mnie jeśli chcą aby stacja pozostała na mojej działce to muszą zapłacić za to a jeśli nie to niech zabierają. tylko zastanawiam się ile mogę żądać za to pozostawienie jej bo tak naprawdę to ten "słup" w niczym mi nie przeszkadza a jakieś dodatkowe środki z tego tytułu przydałyby się
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |