Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I love vodka |
Czy Warmia Grajewo jest wrogiem Łks-u ?? Czy może odwrotnie ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I love vodka |
Ty skurw.....!! zajebałbym cię gdybym mógł!jesteś popier.... pieprzysz że nikt by się nie zgodził na przeniesienie drzewnej do innych szkół i do tego nie dojdzie a teraz pitolisz o mechaniaku,lecz się tyle ci powiem,nie wiem czym udowadniasz tu na forum,nie mam pojęcia ale jak tak czasem czytam to co piszesz łapie się za głowę,ale nie martw się nie tylko ty masz takie bzdetne rozumowanie,tak mogę cię pocieszyć.ja swoją opinię mam o tobie tak jak pozostali i nic tego nie zmieni a w jakiś sposób opinie te bez powodu nie powstały.zamykam temat kłutni z tobą,nie będę zniżał się do twojego poziomu i lepiej abyś nie krytykował tego co JA piszę. zastanawiam się w jakiej ty szkole się uczysz....
|
|
w walentynki rozstac sie z dziewczyna? moze wrocicie do siebie kobiety czasami zbyt pochopnie podejmuja decyzje a potem tego zaluja wiem to sama z doswiadczenia
|
|
ja akurat mialem sesje z kolezanka, moze malo romantyczna ale....;) potem browarek jazzik kawka papieros i w domu.....teraz wstaje juz, zjadlem prysznic , z psami wyjsc i trening....ogolnie bylo milo ale atmosfery niestety nie poczulem....bo mojej milosci obok nie ma.... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
wychu, musisz się troche odchamić, szczególnie po robocie pomocnika na budowie, a żonka po domkach:)))
|
|
absolutnie...musialbym miec Twoj charakter zeby lalki dmuchac
|
|
mam pytanie czy widział ktoś może co sie wydarzyło na tej ulicy w środę 13 lutego. widziałam jakieś karetki i policję...
|
|
www.ctr.pl <---kamerki i caly ten szit tam jest..
|
|
Jeśli piszą że jest remontowany to tak jest w papierach i ktoś za to kasę wzioł a ty jako obywatel nie możesz w to wątpić co piszą.
|
|
No właśnie i o to chodzi. Tak trzymaj a na pewno zdasz. Choć wiem że czasem tak się człowiek może zestresować że w najprostszych sprawach się myli. A wiadomo że oblany egzamin to kolejny wydatek i oczekiwanie w niepewności a to również podnosi ciśnienie. Niemniej jednak trzymam kciuki i wierzę że tym razem Tobie się uda.
|
|
napisalam wczesniej ze swoje slowa kieruje do duzej miss... moze nie powinnam pisac w liczbie mnogiej ale: ,,...jezeli chodzi o jakies zbiorowe akcje to co?...wyobrazasz sobie kilkanascie osob wieczorem przeszukujacych las? TO SAMEMU TRZEBA ZALATWIC...na tym forum mozesz zostac jedynie obiektem przesmiewek bandy niedocenionych komików...słusznie niedocenionych...pozdrowienia i czekam na wasze riposty hee,, to trzeba samemu zalatwic,... a w jaki sposob?bo cos mi to bijatyka zalatuje,jesli sie myle zwracam honor... ,,ysylasz teraz na komende? jak sie juz posmialismy? czekam az ktos zalatwi? co Ty wogole pieprzysz... ,, nie chce byc wredna i chamska ale jakbys byl madry to bys poszedl na ta policje zamiast latac po lesie z jakas pala... ,,.haaaah5 mam prosbe...wyrejestruj sie...chyba dalej sobie "pozartowywujesz"...jak mowimy powaznie to co robi ten text w nawiasie? ,, sam sie wyrejestruj jesli ci sie podoba,nie widze powodu,dla ktorego ja mialabym to robic... wiesz co?owszem dalej sobie jaja robie(temat jest dla mnie smieszny,ten twoj zalozony pol roku temu jeszcze ujdzie ale to co duza miss zalozyla to juz w ogole tragedia... ktora zaczela sie od tematu... zboczeniec w lesie jednaczewskim... jaki zboczeniec?! podgladacz-moze i tak ale zboczeniec?)ale podaje ci JEDNO z rozwiazan sprawy:idz na policje. dlaczego nie pojdziesz? sam piszesz ze chcesz sprawe doprowadzic do konca,to DLACZEGO jeszcze tego nie zrobiles?
|
|
Popraw sobie podpis, małolat.
|
|
Skoro są dokumenty i karty kredytowe... to może popatrz się na nazwisko i ulicę i ODDAJ do rąk własnych ten portfel a nie kurde piszesz jaka to ty wspaniala ze znalazłaś...
|
|
Chrzciny to w kościele, nad rzeką, albo w wannie... ...a "Pod Topolami" też chrzczą? - nie słyszałem o tym!!?
|
|
beznadziejne porównanie, dwa auta w ogóle z innej beczki
|
|
trafione porównanie w twojej głowie:))) fretka to straszny rozrabiaka, wypuścisz z klatki to zdemolowane mieszkanie, a psa jak trzymasz w domu to nie w klatce... dzieci kupują takie zwierzaki a później ojciec czy matka głowią się co z tym zrobić...
|
|
Teraz tylko wyczekiwać kolejnego tematu: CO SĄDZISZ O JAKOŚCI TELEPIZZY W ŁOMŻY :)
|
|
Ja polecam Wenus w Kolnie ul. Brzozowa 18 fryzjerka zawsze wczuwa się w swoją rolę i jest naprawdę dobra, tylko niech Cię nie zwiodą ceny-w Kolnie jest taniej :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |