niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tuskowi stawiają na Mietka

w Piątnicy za rondem w kierunku Białegostoku po prawej stronie,potrafią wszystko.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tuskowi stawiają na Mietka

jeszcze nie słyszałem aby ktoś z gazu jarnutowskiego był zadowolony, nic się na tym nie znają!

Lucasyno ? Jak mozna słuchac kogos dla kogo Białystok jest wszystkim to idąc dalej tą myslą Łomża jest dla niego "wsią i wogóle" nie polecam tego mc !

Slums Attak dobrze ale kiedy ostatni koncert dawali z tego co się orientuje to nie daja koncertów

Liber-no coments :)

Karramba-jesli grał by w Łomzy to nie ale w Jeziorku niech sobie gra !

Alberto

MasaViV jeśli interesuje ciebie rekrutacja do policji to właśnie potrzebują więc ten link który podałeś przyda ci się wykorzystaj tylko dobrze, a może odkryjesz w sobie nowy talent czy zdolności, lecz w swojej opinii piszę o tym co olewają zamiast wziąść się za robotę, bo stać bezczynnie tyle czasu, trzy osoby, do tego paliwo, to może lepiej wpuścić MasaViV jako tajnego agenta, no chyba, że nie umie jeździć na łyżwach, bo skoro tamten rejon wymaga aż takiej obserwacji gdzie musi być trzech, to taki batman zrobiłby taniej, szybciej, lepiej no i nie byłoby takich tematów na forum, więc życzę sukcesów.

powiedz lepiej zdzisiu gdzie ty pracujesz i co robisz zacznij od siebie ocenianie
!!!!! chociaz pewnie masz 14 lat i mrozisz fujare śledząc policjantów ? pogadaj z policjantami to zobaczysz jaka to jest praca ... acz kolwiek może bedziesz miał okazje ich spotkac jak ktoś cię ojebie albo wpierdoli to bedziesz błagał o pomoc a ty Fin powiedz to w twarz a nie kozak jestes hehe życze ci spotkania tak jak za dawnych lat z zomo :) po nocce nigdy wiecej już byś nic złego niepowiedział na żadnego policjanta nie jeden kozak tak skończył :) wiec spróbuj.... a zapomniałem ty też maasz 14 lat :) i nadodatek jestes pewnie pseudokibicem buhahah

rudy błazen z druhem

tylko halyna rozumie co sama napisze i nikt więcej...:)))

Którego ortodontę - ortodontkę wybrać dla dziecka. Z tego co się oriętuję to w Łomży jest chyba dwie kobiety. Proszę o opinię.

dokładnie :)

http://walentynki.zyczenia4u.pl/?name=Kasia

To dla Was ode mnie, kochajcie się i trwajcie w Miłości :* :* :*

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

Wiesz... żeby miałoby być im lepiej gdzie indziej to by byli za tym pomysłem, ale skoro tego nie chcą to widocznie im tam odpowiada... może Twoj podeszły wiek nie pozwala spojzec na tą sprawę z perspektywy uczniów tej szkoły, ale wysil te niedorozwinięte komórki i spróbuj...
'Rżniesz' tu najmądrzejszego.. szkoda, że tylko rżniesz...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org