niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W dniu dzisiejszym przekonałem.

W sumie narazie i tak zaswiadczenie ze szkoly wystarczy bo jeszcze sie ucze. A jak to jest z tym wojskiem zawodowym ktore niby ma byc juz pod koniec 2009 roku ?? Bo slyszalem ze jest juz jakas ustawa zatwierdzona co do tej sprawy?? czy to prawda??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W dniu dzisiejszym przekonałem.

dobrze dobrze....ja równiez oddałem swoje głosy
czytajac zwracałem uwage na Polsko pochodzace nazwiska na nie też głosowałem :)

Nie no sorry - to ty masz jaja - w internecie :-)
Tak myślałem - mocny na forum - gdzie nikt Cię nie zna, gdzie możesz napisać sobie wszystko. I czym ty chcesz zaimponować - komu????? Przynajmniej zabłysnąłbyś intelektem, napisałbyś coś mądrego, z sensem - a tak wysyłasz mnie na ring :-). Ciota jesteś i tyle.
Napisz mi komu mam powiedzieć coś na ringu- bo nie zajarzyłem. Puki co to ty wylewasz jakieś smutki na forum i nie masz odwagi powiedzieć tego w realu.
Nie wiem czym zaimponowałeś żonie, ale na pewno nie był to intelekt. Wszystko kojarzy Ci się z wyrywaniem lasek - pewnie już masz dość swojej starej i wyrwał byś jakąś świeżynkę tylko na co .... ?????
Jedziesz ostro po chłopakach - uważaj abyś sie nie przejechał.

http://psgkoneksja.mp3.wp.pl/ - dobry syf z łmż

kefas...sypiesz tymi ustawami jak ryzem na weselach...a przeciez nie o to chodzi... ktos nie ma pieniedzy to jak zaplaci? chyba lepiej bylo pobierac oplate groszowa co jakis czas...tym bardziej, ze dowiadujemy sie tu, ze bylo to wiadome juz dawno...

s jak pisze nam tu smart73 to jest tragiczne...moze w krajach sasiadujacych z nami takie rzeczy sie nie dzieja...chodzi mi o zabieranie listow...wkladanie niedopalkow po fajkach...i co nie dosc, ze mam placic, za cos czego nie chce...to musze jeszcze znosic to, ze bede mial nieprzyjemnosci w roznych instytucjach czy firmach...za to, ze tego listu nie mam? paranoja...i ja mam byc poszkodowany z tego powodu? niech wymysla skrzynki, ktore sa lepsze od tych co teraz mamy...a nie za takie, ktore sa nie przydatne...bo po co komu skrzynka na listy, bez listow?

chyba proste i logiczne...swiat idzie do przodu, a nie do tylu...

i nie chodzi mi tu, ze poczta cos zle robi...i cos w stylu, ze bedzie ganial do mnie z listami...bo to nie ich wina...musza, to musza.

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Jeśli nie masz pracy a gdzieś przeczytałeś o możliwości zatrudnieniu w Fabecie to radze się głęboko zastanowić , ja popełniłem ten błąd i w tamtym roku zatrudniłem się tam na stanoisku zbrojarza. Nie chce tu wypisywać że robota cięzka i tym podobnych rzeczy bo w sumie to wiedzialem na co się godze , do wszystkiego wszak idzie przywyknąć . No ale nie otym miałem pisać, żeby zarobic 1400 to musze przepracować 240 godzin , i jeszcze to by nie było takie straszne poniewaz podpisując umowe o prace dostałem czarne na białym jaką będe miał stawke a co za tym idzie można się doliczyć ile zarobie. Popełniłem błąd przychodząc tam do pracy no ale jak to mówią mądry polak po szkodzie, teraz tylko mnie śmieszą kumple którzy tam dalej pracują i narzekaja, ja teraz pracuje na budowie przez 8 godzin opieram sie o łopate i lepiej zarabiam niż tam. Nie będe się tutaj wiecej rozpisywał ja popełniłem ten bład mam nadzieje że po przeczytaniu tego tekstu ktoś będzie mądrzejszy i ominie ten zakład wielkim łukiem.
Z pozdrowieniami dla szanownej pani dyrektor. :)

dla mnie on pasuje ja do niego nic nie mam. dlatego ze nie jestem z lomzy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org