Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Papież przyjedzie do Polski? |
Bedzie powaznie :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Papież przyjedzie do Polski? |
Raver ma racje :) Chcesz oglądać stronki, przekręcasz monitor o 90 stopni i sprawa załatwiona :)
|
|
tzw "pierwsze R" nie usunie Tobie żadnych danych więc jest to bezpieczna operacja, jeżeli to nie pomoże również możesz użyć przywrócenia systemu drugim "R" klikasz enter w menu płyty XP następnie F8 następnie powinno Tobie znaleść instalację systemu i wybierz opcję "R". Pamiętaj aby do tego sposobu wkładać odpowiednią płytkę XP to znaczy gdy masz HomeEd To koniecznie XP HE professional nie znajdzie Tobie systemu. Jeśli z jakiegoś powodu nie wykryje tobie systemu a dysk C będzie miał system plików "nieznane" to zostaje Format no i ewentualnie Easy Recorvery jakieś ;p Sprawdź najpierw system, następnie jak masz parę kości pamięci spróbuj uruchomić komputer na jednej z nich.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No ostatnia graliscie w Czerwonym Borze i mialem okazje posluchac tych silniczkow elektrycznych - to nie ma nic wspolnego ze strzalami z broni, no sorry... jak zabawki. No i poza tym tak obserwowalem wasz zabawe to nieco statyczna ona byla. Jedni siedza tu, drudzy siedza tam, i nic sie nie dzieje - ale to moze od ludzi zalezy, nie wiem. I nie chodzi mi o to ze wszyscy maja biegac gdzie popadnie, ale jakos niemrawo to wygladalo z boku. Ja w ASG tez moglbym sie bawic, bo tez po lesie lubie chodzic, poprzebierac sie itd, itd, ale tej adrenaliny co paintball AGS mi nie da, tego jestem pewien na 300% Nie ma mozliwosci zeby uderzenie kulki ASG mialo ta sama moc co kulki paintballowej - wystarczy porownac mase jednej i drugiej - i ile musiala by byc wieksza predkosc tej pierwszej zeby zrownowazyc roznice masy to juz niech jakis fizyk wyliczy, ale na chlopski rozum to nie wydaje sie mozliwe. "owszem jak lecisz i ci kulki grzechocza jak w wiadrze- tego nie nazwiesz wojskiem na bank, sory ale odpada" no fakt wy nie latacie tylko w krzakach siedzicie to i nie ma wam co grzechotac ;o)).. sorki za mala zlosliwosc ;o))
|
|
Haha gdzie kupic taniej smalec?? Van_loosen po pierwsze w schronisku nie ma smalcu to jak mogą sprzedac hahahahahahahaha Sami se smalec możecie zrobic wystarczy kupic se świnie <lol> <lol> A jak chcecie taniej to pobiegajcie po sklepach i popatrzcie :/ Nie każdy z tego forum chodzi do sklepu po smalec :/
|
|
adrian.zb - ta cena 12zł za m2, to z materiałem i rusztowaniami ?? (dom ma wysokość ok. 10 m) Takos
|
|
a ja często robię to celowo i co wtedy ??
|
|
Dran, Ty Dranie ;) Powinieneś zamienić się z Prowokatorem na nicki :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |