niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ameryka zdrajcą !!!

Polski Mikrus.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ameryka zdrajcą !!!

markac dla mnie zawsze byles jestes i pozostaniesz lamusem ( i *** z przecinkami !!!! i *** z toba i twoja familia !!!!)

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

Zajrzyj do nowgo salonu MaxBike na Legionów może coś znajdziesz ciekawego.
Chińczyki odpuść .

Enya to dziewczyna, tak w gwoli ścisłości.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Tak zgadzam się z markacem, dodam, ze
irytujący jest też brak fotki, albo zamieszczenie takiej co nic praktycznie nie widać.
A nabijanie licznika ???
A to znam z normalnego zycia - sa kolekcjonerzy znajomości.
jest pewien problem jak wszyscy zaczynają się przyznawać do znajomości.:)))))) Ale co tam , przeciez ich nie pogonisz, jak chcą , to niech mają :))))
I tak w rezultacie chodzi o tych kilka osób co interesuja i z którymi mozna nawiązać kontakt po latach. Bo z różnych przyczyn sie zatraciło.

hehe kamera bedzie swiadkiem :P ale zaznaczmy ze umieszczone sa tylko na wysokosci legionow i zjazdu i przewaznie te okolice nagrywaja. A jesli chodzi o zglaszanie na policje, chyba oczywiste jest ze jesli dziewczyna zostala potracona odpowiednie sluzby zostaly wezwane a swiadek potryebnz do wyjasnienia okolicznosci.

Kultura na tym forum jest powalajaca.... Pozdrawiam wszystkich zawzietych.

dokladnie

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

a co jest żenującego w zdjęciu mamy z dzieckiem??

"Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".

Cały czas paczki wysyłam OPEKIEM, moi znajomi również i żadnych problemów.

Takos

zakłady pracy spalarnie śmieci spoks

" jak nie, to wrócicie do Jeziorka" a cała populacja jamy to 5% populacji Milano w Jeziorku hehe... no ale pewnie Jamowicze nadrabiają jakością po powrocie ze zmywaka z Anglii :D :D :D

Harpon

to zależy ceny sukien ślubnych się wahają moja koleżanka w salonie na długiej na gorze wypożyczyła za 800 zł a obok diversa jest tez salon i jak chcesz być pierwsza właścicielka to płacisz 1600zł a w vanessie jest spoko klientka i dość często młodym spuszcza z ceny wybór należy do ciebie

I na *** to wyscinać qrwa toć i tak to małe to jeszcze wycinać im się zachciało!!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Równiez polecam Głuszkowskiego...cena 50 zł

http://www.youtube.com/watch?v=tZLiaRgpMQE

ja usunęłam konto,zauważyłam,że nie tylko nabijanie znajomych na ilość,ale też popisywanie się jedni przed drugimi swoim jakims tam może lepszym bytem niż może kiedys,materialnie,wizualnie itd.to czemu innemu miało słuzyć,a każdy ma inne podejście do tego i prezentuje co uważa za najwazniejsze!staało sie to puste i głupie przynajmniej dla mnie.odnalazłam tych ,których chciałam odnaleźć ,nawiązałam kontakt i tyle.tak jak wszystko inne to sie wypala na wartości!!!mieć znajomych i przyjaciół a znać z widzenia i sie już wielce przyznawać do kogoś to różnica!!!

http://www.youtube.com/watch?v=tZLiaRgpMQE

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org