Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A pod kościołem... |
kompromitacja ten post z wyzywaniem.ale dziewczyna konopka zciebie.udowadniasz jaka ziebie niesamowita suka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A pod kościołem... |
a moze tak cos wiecej o samochodzie bys napisał ,równie dobrze ,mogłes napisac juz nigdy wiecej benzyny albo ropy ,te auta tez sie psuja jakbys nie wiedział tylko zeby ci nie przyszło do głowy napisac ze samochód masz zielony ,duzy i opel np ,bo to troche za mało danych zeby usterke naprawic rudy błazen z druhem
|
|
Gans, to dziewczyna...? Brak słów. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ja tam kupiłam suknie i nie w Łomży a w Białymstoku ( moim zdaniem lepszy wybór niz w Łomży) i dogodniejsze warunki :) ja jestem bardzo zadowolona :) rudy błazen z druhem
|
|
Czy opłaca się kupić skuter w sklepie na ul. legionów naprzeciwko blaszaka czyt. cto . prosze o pilna odpowiedz a moze ktos juz tam kupowal plis o pilna odpowiedz
|
|
a zadam ci pytanie...czy oplaca sie kupic skuter?
|
|
a mozesz kupic taniej niz tam ?? jak nie mozesz to sie oplaca mozesz przeznaczyc tyle na skuter ile tam chca?? jezlei mozesz to znaczy ze ta oferta jest dla ciebie
|
|
Nie opyla sie kupywać chinczyków oblukaj ten art. http://bikepics.com/pictures/933212/ Najlepiej poszukać używanych. BTW na Legionów strasznie droge są cześci na skutery nie patrzylem ale prorokuje ze tez sa to ceny za wysokie.
|
|
taniej jest kupić w Ostrołęce i w Białymstoku też z gwarancją niż w tamtym sklepie
|
|
Jak w temacie. Gdzie w Łomży można dostać jakieś fajne kąpielówki do pływania na basenie. Dzięki za odp.
|
|
No co jakie??? Takiego pytania na forum jeszcze nie widziałem, a w Łomży to ciężko o takie rzeczy. Na Bernatowicza nie ma dobrych :/
|
|
haha;] samo zycie;]
|
|
|
najlepsze są w kąpielówkolandiii!
|
|
dr.Beata Rutkowska lub dr.Pyd ordynator laryngologi.
|
|
Chyba lepszy od Pana Grzegorza Głuszkowskiego jest jego ojciec ktory przyjmuje na Polowej 15. http://www.youtube.com/watch?v=tZLiaRgpMQE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |