Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sondaż: To PiS jest winny agresji w polityce |
Ja wam powiem tyle orange to lipa jakich malo heheh firma kant i oszust ;] moj znajomy chcial przedluzyc umowe to tez dostal warunki gorsze niz 2 lata temu jak brał telefon wiec doradziłem mu ere a tam dostal wypasiony telefon i duzo minut. Ja osobiscie mam 2 telefony w erze od okolo 10 lat i nie mam zadnych problemow z gwarancjami a nowe telefony to mi osobiscie do domu przywoza nie musze sie nigdzie ruszac wszystko przez telefon sami dzwonia ;p a z roku na rok dostaje tyle minut ze teraz nawet polowy nie wydzwonie hehehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sondaż: To PiS jest winny agresji w polityce |
Nasze wspaniałe disko papu ;] umcy umcy lansuj sie bansuj heheheh
|
|
przepraszam ale zrobiłem błąd w poście u góry... powinienem napisać nie razem z potrzebnie, czyli niepotrzebnie. Jeszcze raz przepraszam...
|
|
Janek S. to jest poważny temat o smalcu a nie o mózgu.
|
|
witam! od pewnego czasu nie działa strona TV Łomża...wie ktoś może od kiedy zacznie normalnie funkcjonować? /zastanawiam się czy to zwykła usterka czy strach przed krytyką/ pozdrawiam, Rita Jarek
|
|
Jak sama nazwa wskazuje jestem mieszkańcem GMINY Łomża i dobrze mi z tym .Mam gorącą prośbę do pana Sroczyńskiego niech swój zapał w robieniu czegoś dla miasta skieruje na inne pole działania . Proponowałbym na ten przykład zajęcie się obwodnicą miasta bo to uważam jest pilniejsze niż podboje terytorialne . Jarek
|
|
masz racje szkoda tylko na ciebie czasu i nie podniecaj sie z powodu ze jest o tobie temat bo to jest przykre zapisz sie na zal.pl a i schyl sie do miecza http://**********.org/
|
|
|
gminny, a co sroczyński ma do obwodnicy? tyle samo co do via balticy...
|
|
kupisz malo rozbitego...mam na mysli sama kosmetyke... a wydasz z 5 tysiecy na blacharke... i juz masz polowe taniej;]
|
|
Jeśli chcesz sprawdzić swoje umiejętności i wiedzę bez ponoszenia ryzyka. Zagraj w najlepsza grę giełdową, pokaż jak dobrym inwestorem jesteś. Funkcjonalność Najbardziej innowacyjna internetowa gra giełdowa Podział na sezony Zawsze masz szanse wygrać Otwartość Gra jest bezpłatna, tworzona przez graczy i dla graczy Nagrody Cenne nagrody dla najlepszych inwestorów sezonu Rozbudowana klasyfikacja Sprawdź jak dobrym inwestorem jesteś i rywalizuj z najlepszymi www.gra.invest24.pl Sprawdź się, bez względu na koniunkturę (możliwość krótkiej sprzedaży akcji). Udowodnij, że jesteś najlepszy! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Oczywiście nie jest to tak "hop "ale są pewne szanse np: - większa ilość działek inwestycyjnych- budowlanych / plany zagospodarowania / - wyciągnięcie biznesu z Łomży ( mniejszy ruch w samej Łomży ) - potencjalne nowe miejsca pracy, - w perspektywie rozwoju większe wpływy z podatków itp. pozwalające na rozwój dzisiejszej Łomży - likwidacja Urzędu Gminy i niegospodarnego Wójta który dużo mówi a mało robi , Prawda jest taka że NIE MA innej opcji tylko to zależy od nas czy zrobimy to dziś i postawimy krok do przodu czy będziemy stać a inni nas wyprzedzą.
|
|
FAJNIE
|
|
Przypomniało mi się, że mam na komputerze kilka testów na inteligencję i charakterologiczny. Jeśli ktoś chce niech poda maila to wyślę. Pozdrawiam!
|
|
Zamkniety! I dobrze bo dużo hamów się tam złaziło:)
|
|
duży, uciekajO to ci szare komórki z głowy... gminny, pierdu pierdu, obwodnica tej wielkości to sprawa polityczna na górze, kilka miliardów złotych, prezydent to może co najwyżej sobie zwalić, a jeśli chodzi o powiększenie to bardziej skorzysta Łomża niż przyłączone miejscowości, bo wzrosną im podatki lokalne... ogólnie jestem za.
|
|
A ty jasiek nie ******* głupot żeś piękny.
|
|
Dajcie juz na looz ktory to juz temat o Janku ?? Janek to Janek tamto Janek tu Janek tam Jak pisalem w poprzednim temacie o Janku z taka popularnością Janek na prezydenta!! hehe Naprawde to juz nie jest smieszne a wrecz robi sie żałosne. A tobie Janie polecam założyć swoje własne forum napewno cieszyło by sie ogromna popularnoscia ;] np. jan_serce.fora.pl ;p No i oczywiscie nie zapomnij nas o tym poinformowac ;] Pozdrawiam heheheh
|
|
ALEJA legionów bodajże 47 zielony bydynek na przeciwko sklepu gośka
|
|
no jestem ciekaw czego byś mógł mnie nauczyć nawet bym skorzystał =) więc czekam...
|
|
W sklepie myśliwskim na Kaktusowej :)
|
|
w sklepie z upominkami na giełczyńskiej !!!
|
|
ja wolę być biorcą w realu, przez ostatnie 3 lata 400% wcale to trudne nie było:)))
|
|
już TV market o 4 w rocy jest ciekawszy i bardziej urozmaicony
|
|
Ja z kumplami też mamy kupić koledze na 18stke piersiówkę. :P
|
|
Mieszkamy w państwie, które się boryka z ujemnym przyrostem demograficznym. Więc to na pewno jest polityka prorodzinna. Jak wspomniał Vlad, niektórych stać na przedszkole (mnie na razie tak, choć już za rok już to będzie za mną), ale do cholibki jeśli niektóre Panie stoją w sklepie u Naszych pseudo-biznesmenów za 800 zł na rączkę i mają nawet tylko jedno dziecko to ta kwota jest dla nich monstrualna. A z drugiej strony, skoro celnicy zażądali 500 zł podwyżki to czemu my się mamy kłócić o głupie ok 4 zł x 21 dni = 84 zł? Toć sobie zastrajkujemy i nam zapłacą więcej. Zanim ktoś niegramotny skomentuje, niech sobie u Kopalińskiego sprawdzi co to znaczy "ironia" POZDR
|
|
OSTRego i bezeli chcemy :D
|
|
gdyby tak zablokowac 2 stacje np orlen i statoil. Orlen najlepiej ok 8 rano w dzien powszedni jak wszystkie lomzynskie firmy tam sie tankuja:) w normalny dzien trzeba tam stracic pol godziny na zatankowanie. Gdyby tak jeszcze brac fakture na te 2 zl placone po groszu :) wystarczylo by 10-20 osob pozdrawiam
|
|
może wiecie w jakie dni można to wykonać? czy wynik i jego interpretację dostaję zaraz po badaniu? Proszę o info bo nie mam o tym pojęcia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |