poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a cóż tam panie w gminie Łomża słychać

spoko, wpadnij jutro na komendę, tak około 12-12,30 mam dyżur, pokój nr 6, z chęcią cię wysłucham...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a cóż tam panie w gminie Łomża słychać

glody na to zdjęcie? a może glory.... w ogóle nie łapię o co Ci chodzi :/

Witam Państwa,

powiem krótko: i bardzo Wam tak wszystkim dobrze!! Cieszę się, że jest taki temat bo to świadczy o tym, że może niektórzy zaczną żałować tego co robili w przeszłości.

Tak się składa, że jeszcze kilka lat wstecz w Łomży były genialne finały WOŚP (podczas dwóch z nich miałem przyjemność prowadzić koncerty na Starym Rynku). Były bo byli ludzie, którzy mieli ochotę i zapał aby je organizować - tutaj ukłony w stronę Pawła Wądołowskiego, Marcina Skawskiego i innych.

Ale po wszystkim - także, a może przede wszystkim na tym forum - każdy wieszał psy na organizatorach!! Wszystko było niedobrze, nie tak jak trzeba itp itd. Współczesna rozpisywała się o przekrętach, o niedociągnięciach. Sypały się obelgi.

Jak rozumiem - teraz jest super!! Gratuluję i dziękuję!! Oby tak dalej!

ja mam od 21.

Chuligan piszesz o kupie ,chyba wyznajesz zasadę "w kupie siła" a sam jesteś cienki jak wypłata stróża.

Zapewniam Cię kita, że się poprawi.

A ile kosztuje taki kurs z checia bym sie zapisal. wiem ze AKAT od lutego chyba bedzie organizowal kolejne zajecia tylko za jaka cene.

Aerobik jest w Centrum Katolickim, niedrogo 55 zł mieisęcznie naprawdę warto.

osobiście nie chodzę ale również słyszałam że w centrum katolickim jest i chwalą sobie panie

może powinni przekazać te pieniądze na dokształcanie takich dzieci jak ty, co?

vectra = wołga ;-)

Pluto

HEhehe ale jaja serio to twój pies ?? heheh

Szanowny panie!!! czekałem 15 min że może ktos szuka, pozatym chodził po ulicy i samochód by go przejechay. Mam swojego psa i nie musze krość - jak to mi pan ugeruje

ja ci moge oddać pielęgnice zebry :D za friko no a ten na niemcewicza koło kauflanda jest spoko wiedzą o co biega :P jest jeszcze w tym budyku perspektywy chyba alfaro ale tam żadko bywam

Zgadzam się Zenku:)

Zauważyłam ,że coraz więcej osób wraca do tradycyjnych metod wytwarzania żywności. Wielu moich znajomych np. piecze chleb, robi przetwory na zimę (był czas,że twierdziło się iż jest to nieopłacalne, bo w sklepie gotowe i taniej ), zamiast kupować wędlinę, która po dwóch dniach jest "mazista" i śmierdzi- pieką mięso lub robią własne, domowe pieczenie i pasztety.
To chyba dobrze. Może dzięki jedzeniu przygotowanemu w taki sposób jak robiły to nasze babki, będziemy zdrowsi?

panie też w burdelach dominują i co z tego?

www.myspace.com/dziku81

lapcie stronke ziomka z 28.

o tak tak w wenecji jest w porzadku

Pijalnie? .... speluny? ..., Gazelko, to z czyms mi sie jeszcze kojarza, ale mordownie? A co to takiego? Czyzby to jakas nowa instytucja w moim miescie, gdyz nie pamietam takowych za moich czasow ...:D.

Wracajac do tematu, dodam mala ciekawostke – tu, w Stanch, chyba ze az 70% kapitalu (jesli nawet nie wiecej) znajduje sie w rekach ... kobiet. Taaak, tak, panowie – kobiet!
A skad to taka anomalia? A to proste – po prostu kobiety zyja dluzej i biorac pod uwage to, ze najwiecej kapitalu gromadzi sie juz w podeszlym wieku i po smierci meza zwykle caly majatek przechodzi tu na zone, no i stad to niby taki dziwolag.
Pozdrawiam, wychu

PS. Hej, jak tam te grzybki, Gazelko? Jeszcze 'w obrocie'?
Smacznego!

Bez przesady. Co kilanaście minut na drogach ktoś ginie, nieraz kilkanaście osób i jakoś tego nikt uczcić nie chce. Ja tam mam żałobę narodową jak na naszego prezydenta patrzę, bo to co on wyczynia to sie dosłownie w głowie nie mieści.
Ciekawe czy żony tych wojskowych dostaną odszkodowania???
Bo tylko to prezydent potrafi robić - ogłaszać żałoby, obiecywać odszkodowania i zeżreć za nasze pieniądze tyle kanapek, że biedne dzieci w Afryce by chyba dostały zawału od takiej ilości.

Peter bez urazy, zdaje sobie sprawe z tego ze to nie jest proste do opanowania w kilkanascie godzin. Dlatego napisalem wyraznie ze podstaw grafiki, a nie jakis zaawansowanych rzeczy. Piszac plansze raklamowe z efektami mialem na mysli jakies efekty wizualne. Nie jakies statyczne plansze, tylko aby plansza byla "żywa"(cos miga, jakis napis wskakuje, jakies zdjecie sie pojawia, szybkie przejscia - tego typu efekty).
Peter jezeli sie na tym znasz to mozemy sie spotkac i porozmawiac. Byc moze jestem Ci wstanie zaproponowac zlecenia, gdzie ty sie bedziesz tym zajmowal i tworzyl projekty dla firm. Powtarzam sie ze nie mam na mysli jakies zaawansowanej technologii tylko "proste" sprawy, ktore maja byc ciekawe i przyciagac wzrok.

filmów się chyba za dużo naoglądałeś, u nas pączków nie jedzą...

MAM PROBLEM Z ISNTALACJA LPG WYMIENILEM 2 FILTRTY I CALY PANEL WTRYSKUJACY GAZ DO CYLINDROW NIBY MIALO TO POMOC PISZE NIBY BO NIEESTETY NIE POMOGLO JUZ NIE WIEM CO MAM ZROBIC CIAGLE SPADAJA OBROTY GASNIE MI NA SWIATLACH WYDAJE DZIWNY DZWIEK I JEST MULEM NIE MA SILY CIAGNAC NIGDY WIECEJ INSTALACJI LPG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCY

heheheh to mercedes czarny i nie dobra muza ani glosniki tylko gramofon taki jak psy to oni maja na dachu wczoraj przechodzilem obok nich to chcieli mi mandat wpierdolic za przeklinanie glosno to nap.erdala

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org