wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bronek--Jaruzelski--Katyń

w koncu w ktorym to bloku pewnie u tych globosow

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bronek--Jaruzelski--Katyń

Jeśli znasz lepsze gry giełdowe to przedstaw je tutaj - da nam to szanse na porównanie ;-)

Mogą se nafikać skur..... z tego ratusza.Od Piątnicy precz z łapami.Bulwersuje mnie w ogóle ta decyzja o poszerzaniu granic Łomży.to jest głupota a korzystna jedynie dla władzy miasta.

plastikowa czy metalowa?

bo sped bydla i blacharstwa sie odbywal tam .....brawo ze zamkneli .....monaby tamjakas poskojna kawiarnie otworzyc...cos na ksztalt pod papugami.... brakuje takiego lokalu w lomzy
dzie wpsuzcza sie TYLKO Z DOWODAMI !!!!!!!!

Takos

prut prut prut ktos puścił bąka?

Jan Serce nie ma GADU GADU gdyż za bardzo pochłania go pierdo**** głupot;) na forum 4 Łomża.:)

Jarek

HokusPokus lepiej ale tylko z jednej strony bo wynegocjujesz cene i umowe to fakt ale obietnice to inna bajka ja osobiscie przedluzalem i wszystko ok niby tylko ze nie dokonca zamowilem pare uslug bo tak moglem i dokladnie pani konsultant pytalem sie czy wraz z uruchomieniem nowej taryfy wszystko bedzie i czy nie zaplace podwojnego abonamentu oczywiscie bylo inaczej poniewaz podliczyli mi abonament nowy i wliczyli do starego ba usluga nie zostala wlaczona ktora zamiawialem paranoja wiec naprwade trzeba uwazac

400% to ja mam w pol roku :)
do wypełnienia założonego przeze mnie zysku na ten rok zostało już mi tylko kilkanaście % na ATS kupowane po 1.60-1.70 kilkanaście dni temu :) 5zl to tylko kwestia dni :)

dzieciarnia nie kłócić się

Serwis elektronarzędzi firmy Demart na ul. Legionów po drugiej stronie byłej Jednostki Chemicznej.

PodJabber a ty ***** cwelu co pierdolisz smuty jak ***** nie wiesz to nie piedol dziwko ****** bo ci z dupy wiadro zrobie ****** szmaciazu, kocha cie mama ? to cie w ***** robi cwelu, i twoj stary to globus, a moze to ty ? pedale

kurde bo musze sobie sprawic gdyz dla mnie okulary to koszt ok 700 zl juz sie orientowalam
za duzy wydatek jak dla mnie
no ja mam taki tryb siedzacy troszke imprez basen itp

Jarek

precz z gimnazjum! niech ktoś ku*wa cos zrobi z tymi małolatami bo bedzie koniec swiata! od czego jest minister edukacji do cholery?! jak to czytam to nie wiem czy smiac sie, płakac czy bać! i skad my wezmiemy lekarzy za te 20 lat? a wystarczyło by podkręcic rygor gówniarzom, linijką po łapach i groch pod kolana , jak to kiedys było ;/ cackac to sie z tym nie mozna

Jedź i nie wracaj ... ;) tam będzie Ci lepiej

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

nie lubię pączków. oc za posrane święto ;p wolałabym dzien czekolady wedla

Irlandia ??

Treść jest ukryta

móhehe ;p generała ;D . kto z tamtych osiedli na pewno go znał. ja go znałam z gimnazjum ;p i ciągle nie wiem czy to plota jest czy poważna sprawa! fak :[

Rzeczywiście - to chyba jednaki karygodny upadek obyczajów...?
Nie jestem tylko pewien czy aby na pewno dobrych... :-)

Przecież tu chodzi tylko o kasiorkę...
- po co się tutaj niezdrowo podniecać...

pokazujecie tu niezłą klasę..ŚWINIE nie ludzie!!!

peter, schyl się do miecza:) tiiia na tydzień do irlandii:) za dobrze mi się powodzi żebym musiał tam harować:) to ostatni mój post.
Jak wrócę to się może odezwę...

wezta nie róbcie jaj z ta Piątnica

Janku, nie powiem troche Tobie zazdroszczę, janiestety nie mam po prostu czasu na takie wyjazdy, ale odbiję sobie za miesiąc. Wówczas pozwolę sobie na więcej, tymczasem powodzenia, wrzuć jakąś fotke potem na forum niech gówniarzom szczęka opadnie!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org