Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bronek--Jaruzelski--Katyń |
w koncu w ktorym to bloku pewnie u tych globosow
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bronek--Jaruzelski--Katyń |
Jeśli znasz lepsze gry giełdowe to przedstaw je tutaj - da nam to szanse na porównanie ;-)
|
|
Mogą se nafikać skur..... z tego ratusza.Od Piątnicy precz z łapami.Bulwersuje mnie w ogóle ta decyzja o poszerzaniu granic Łomży.to jest głupota a korzystna jedynie dla władzy miasta.
|
|
plastikowa czy metalowa?
|
|
bo sped bydla i blacharstwa sie odbywal tam .....brawo ze zamkneli .....monaby tamjakas poskojna kawiarnie otworzyc...cos na ksztalt pod papugami.... brakuje takiego lokalu w lomzy dzie wpsuzcza sie TYLKO Z DOWODAMI !!!!!!!! Takos
|
|
prut prut prut ktos puścił bąka?
|
|
Jan Serce nie ma GADU GADU gdyż za bardzo pochłania go pierdo**** głupot;) na forum 4 Łomża.:) Jarek
|
|
HokusPokus lepiej ale tylko z jednej strony bo wynegocjujesz cene i umowe to fakt ale obietnice to inna bajka ja osobiscie przedluzalem i wszystko ok niby tylko ze nie dokonca zamowilem pare uslug bo tak moglem i dokladnie pani konsultant pytalem sie czy wraz z uruchomieniem nowej taryfy wszystko bedzie i czy nie zaplace podwojnego abonamentu oczywiscie bylo inaczej poniewaz podliczyli mi abonament nowy i wliczyli do starego ba usluga nie zostala wlaczona ktora zamiawialem paranoja wiec naprwade trzeba uwazac
|
|
400% to ja mam w pol roku :) do wypełnienia założonego przeze mnie zysku na ten rok zostało już mi tylko kilkanaście % na ATS kupowane po 1.60-1.70 kilkanaście dni temu :) 5zl to tylko kwestia dni :)
|
|
dzieciarnia nie kłócić się
|
|
Serwis elektronarzędzi firmy Demart na ul. Legionów po drugiej stronie byłej Jednostki Chemicznej.
|
|
PodJabber a ty ***** cwelu co pierdolisz smuty jak ***** nie wiesz to nie piedol dziwko ****** bo ci z dupy wiadro zrobie ****** szmaciazu, kocha cie mama ? to cie w ***** robi cwelu, i twoj stary to globus, a moze to ty ? pedale
|
|
kurde bo musze sobie sprawic gdyz dla mnie okulary to koszt ok 700 zl juz sie orientowalam za duzy wydatek jak dla mnie no ja mam taki tryb siedzacy troszke imprez basen itp Jarek
|
|
precz z gimnazjum! niech ktoś ku*wa cos zrobi z tymi małolatami bo bedzie koniec swiata! od czego jest minister edukacji do cholery?! jak to czytam to nie wiem czy smiac sie, płakac czy bać! i skad my wezmiemy lekarzy za te 20 lat? a wystarczyło by podkręcic rygor gówniarzom, linijką po łapach i groch pod kolana , jak to kiedys było ;/ cackac to sie z tym nie mozna
|
|
Jedź i nie wracaj ... ;) tam będzie Ci lepiej "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
nie lubię pączków. oc za posrane święto ;p wolałabym dzien czekolady wedla
|
|
Irlandia ??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
móhehe ;p generała ;D . kto z tamtych osiedli na pewno go znał. ja go znałam z gimnazjum ;p i ciągle nie wiem czy to plota jest czy poważna sprawa! fak :[
|
|
|
Przecież tu chodzi tylko o kasiorkę... - po co się tutaj niezdrowo podniecać...
|
|
pokazujecie tu niezłą klasę..ŚWINIE nie ludzie!!!
|
|
peter, schyl się do miecza:) tiiia na tydzień do irlandii:) za dobrze mi się powodzi żebym musiał tam harować:) to ostatni mój post. Jak wrócę to się może odezwę...
|
|
wezta nie róbcie jaj z ta Piątnica
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |