Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Kaczyński wywoła nowe Powstanie?... |
nie mialo byc zlosliwe,stwierdzilam tylko fakt i nie tylko ja uzywam tego zwrotu mowiac o przeslawnej rzymaneczce... :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Kaczyński wywoła nowe Powstanie?... |
ha ha ha Daewoo to badziewi i lipa! A ty jeszcze KLUB chcesz zakładać na ten szajs ale mnie rozbawiłeś :D ukochanych Lanosów, Matizów i innych modeli tej zacnej mark... ale jajcarz z ciebie pozdrawiam
|
|
uff... co za baran! człowieku ogarnij sie! moze zalożysz klub miłośników jazdy na ręcznym... <hahaha> Bez kitu dziekuje Bogu ze sa tacy ludzie jak ty... jest sie z czego posmiac :D ahahhahaha KLYB DAEVOO ahahhaha konam.... rozwaliles mnie :D
|
|
Szkoda mi tych chłopców w pudełkach od zapałek. pierwszy lepszy dzwon i zakończą się KJS-y w łomży
|
|
a czym wy jezdzicie dowcipaski??
|
|
Widać na zdjęciu, że blacha przy gzymsie się podniosła. A luźna , bo się nie urwała tylko lata w górę i w dół. Jaja sobie robisz ??? Z daleka widać, że tandetnie blindowana była to i ryksztosuje.
|
|
5510, DZIęKI!
|
|
Do panów z_2013 i Yanek Szymon Majewski mówi: MAMY WAS !!! To forum byłoby ostatnim miejscem na ziemi gdybym chciał kogoś poinformować o założeniu jakiegokolwiek klubu hehe. rudy błazen z druhem
|
|
najlepiej zeby oddali te pieniadze w dobre rece czyli dla mnie !!!!!! ja juz bym wiedzial co z nimi zrobic ;))))
|
|
bo na taką frekfencje które miało być??
|
|
Benzyna była mu potrzebna by pojechać po słownik. :) Ja tankuję sie w BP lub w Orlenie na Wiejskiej.
|
|
Krab.... mistrzostwo świata w nawiązaniu! :) Pozdrawiam! ;)
|
|
ja tak jak kolega wyzej tankuje ale tylko na BP i nie spotkalem sie jakimi kolwiek problemami a co do stacji na wiejskiej to slyszalem ze tam tesh dobre paliwko :P
|
|
Nie ma... tez szukalem w necie i nie znalazlem... Test Ravena wystepuje w prawie kazdym zwyklym tescie na inteligencje...Tak wiec wpisz w google:"test na inteligencje" i w nim bedzie zawarty test Ravena...Pozdr ;)
|
|
impereza zamknieta hahaha !!! to chyba "choinka" bedzie a alko to pewnie picollo - przeciez tam przychodza same 15-16 latki !!! sprawdzajcie dowody osobiste!!!!!!!!
|
|
Tak samo benzyne jak i ON moge polecic z BP. Co prawda nie mam mozliwosci poroznania bo nigdy nie tankowalem na innej stacji, ale zadowolony jestem z jakosci paliwa na BP Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
rada nie umieszczaj na forum takich rzeczy. dlaczego ? bo zawsze znajdzie sie grupa ludzi ktorzy to wysmieja, nie wnoszac nic do tematu, czyli zwykli spamerzy i trole. Pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |