Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Partia MARYJA |
hehe wszystko da rade odkrecic, hehe tylko co "my" z tego bedziemy mieli ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Partia MARYJA |
Dla wczesnie wstajacychw te chlodne poranki...proponuje w jakas niedziele (zaiste, wymaga wiecej poswiecenia)...spotkac sie na porannej kawie z termosa o hmm powiedzmy 6 gdzies w terenie;P
|
|
a jak chcecie dalszo czesc rozmowy to zapraszam na moje gg^^ : 4364985 hehe czemu on jest taki smieszny ? Zbych
|
|
hehe lool tu nie chodzi o kase tylko o jakos uslug, a o jakos , ktora zazwyczaj ma duzo do zyczenia, a nie wiem czy wiesz ze umowe to sie nie podpisuje na tydzien tylko na dluzszy okres czasu, hehe ciekawe jak bedzie ci chodzil net za pare miesiecy, pewnie tak jak ten z cafee na dmowwskiego , rofl lool ^^ a i ty mi pacan nie groz bo ja na ciebie wykladam, wiec wiesz , takie strachy to na lachy,
|
|
hmm tak oczywiscie czlowieku niedawno to znaczy kiedy ? moze z 10 lat temu ? hmm tym bardziej ze ja nic takiego nie pamietam , hmm no widac ze ty mas zproblemy z glowo, a rozmowa nie jest wytworem wyobrazni lool , od tego so probramy by sprawdzic logi i przesyl danych na laczach by sprawdzic kto do kogo wysylal jakie informacje, wes nie pisz nic wiecej bo jestes smieszny
|
|
ja juszwiecej nic nie pisze bo ten lool to jest niezly przkret, heheh 5 z matury z niemca buahaha , koles mamusia sprawdzala ? hehe ciekawe jak bys to zdal za rok lool whose is redds: ip:83.16.187.10 host: ahf10.internetdsl.tpnet.pl a net jak widac: pasno wykupione od tp: % This is the RIPE Whois server. % The objects are in RPSL format. % % Rights restricted by copyright. % See http://www.ripe.net/ripencc/pub-services/db/copyright.html inetnum: 83.0.0.0 - 83.31.255.255 org: ORG-PT1-RIPE netname: PL-TPSA-20031203 descr: Polish Telecom descr: PROVIDER Local Registry country: PL admin-c: KP21-RIPE admin-c: TK569-RIPE admin-c: JS1838-RIPE tech-c: TPHT notify: konradpl@zt.piotrkow.tpsa.pl status: ALLOCATED PA remarks: In case of abuse contact abuse@telekomunikacja.pl mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT mnt-lower: TPNET mnt-lower: AS5617-MNT mnt-routes: AS5617-MNT changed: hostmaster@ripe.net 20031203 changed: hostmaster@ripe.net 20040121 # pl.tpsa.jaro via https://lirportal.ripe.net changed: hostmaster@ripe.net 20040121 # pl.tpsa.konrad via https://lirportal.ripe.net changed: hostmaster@ripe.net 20040129 # pl.tpsa.wrzesien via https://lirportal.ripe.net source: RIPE route: 83.0.0.0/11 descr: TPNET descr: for abuse: abuse@tpnet.pl origin: AS5617 mnt-by: AS5617-MNT changed: nabn@tpnet.pl 20031202 source: RIPE organisation: ORG-PT1-RIPE org-name: Polish Telecom org-type: LIR address: TP S.A. Centrum Systemow Teleinformatycznych address: ul Nowogtodzka 47 A address: 00-695 Warszawa address: Poland phone: +48 22 625 74 96 phone: +48 44 4480030 fax-no: +48 22 625 23 83 fax-no: +48 44 47 35 72 e-mail: konradpl@zt.piotrkow.tpsa.pl admin-c: KP21-RIPE admin-c: JS1838-RIPE admin-c: TK569-RIPE admin-c: TW880-RIPE mnt-ref: TPNET mnt-ref: RIPE-NCC-HM-MNT mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT changed: hostmaster@ripe.net 20040415 source: RIPE role: TP S.A. Hostmaster address: TP S.A. "POLPAK" address: ul. Nowogrodzka 47A address: 00-695 Warszawa address: Poland phone: +48 22 6252383 fax-no: +48 22 6225182 e-mail: hostmaster@tpnet.pl trouble: Network problems: hostmaster@tpnet.pl trouble: Abuse and spam notification: abuse@telekomunikacja.pl trouble: DNS problems: dns@tpnet.pl trouble: Routing problems: registry@tpnet.pl admin-c: TK569-RIPE tech-c: TK569-RIPE tech-c: JS1838-RIPE nic-hdl: TPHT remarks: ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! remarks: Please send spam and abuse notification only to abuse@telekomunikacja.pl remarks: ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! mnt-by: TPNET changed: hostmaster@tpnet.pl 20030122 changed: hostmaster@tpnet.pl 20030904 source: RIPE person: Tomasz Kielb address: TP S.A. - POLPAK address: ul. Nowogrodzka 47A address: 00-695 Warszawa address: POLAND remarks: ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! remarks: remarks: In case of abuse (intrusion attempts, hacking, remarks: spamming or other unaccepted behavior) from remarks: TP S.A. address space, please contact only to: remarks: remarks: abuse@telekomunikacja.pl remarks: remarks: ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! phone: +48 800 120 810 phone: +48 800 120 811 fax-no: +48 22 5230178 e-mail: Tomasz.Kielb@telekomunikacja.pl nic-hdl: TK569-RIPE mnt-by: TPNET changed: tkielb@cst.tpsa.pl 19970730 changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20011003 changed: tomasz.kielb@telekomunikacja.pl 20021129 changed: tomasz.kielb@telekomunikacja.pl 20030114 changed: hostmaster@tpnet.pl 20030904 source: RIPE person: Jaroslaw Salamon address: TP S.A. -POLPAK address: ul. Nowogrodzka 47A address: 00-695 Warszawa address: POLAND remarks: ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! remarks: remarks: In case of abuse (intrusion attempts, hacking, remarks: spamming or other unaccepted behavior) from remarks: TP S.A. address space, please contact only to: remarks: remarks: abuse@telekomunikacja.pl remarks: remarks: ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! - ! phone: +48 800 120 810 phone: +48 800 120 811 fax-no: +48 22 5230178 e-mail: Jaroslaw.Salamon1@telekomunikacja.pl nic-hdl: JS1838-RIPE mnt-by: TPNET changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20000727 changed: hostmaster@tpnet.pl 20030904 changed: hostmaster@tpnet.pl 20031211 source: RIPE person: Konrad Plich address: TP S.A. CST POLPAK address: ul. Sienkiewicza 9 address: 97-300 Piotrkow Tryb. address: Poland remarks: --------------------------------------------- remarks: In case of abuse (intrusion attempts, hacking, remarks: spamming or other unaccepted behavior) from remarks: TP S.A. address space, please mail only to: remarks: abuse@tpnet.pl remarks: ---------------------------------------------- phone: + 48 44 6480030 fax-no: + 48 44 6473572 e-mail: konradpl@piotrkow.tpsa.pl nic-hdl: KP21-RIPE mnt-by: AS5617-MNT changed: konradpl@piotrkow.tpsa.pl 20031001 source: RIPE i jusz skoncz bo jestes zalosny i nie pisz lool ze ja sie ciebie boje bo to jest smieszne taki jak ty sam jestes
|
|
Dwa tygodnie temu nie 10 lat temu, rozumiem Cię wkońcu uczysz się na prywatnych studiach bo na dzienne nie mogłeś się dostać (...).
|
|
Yo to znowu ja , drugi problem mam, mialo byc od 1 maja super wielkie podwyzki , koniec swiata , i co ??????? nic wielkiego sie nie dzieje w sumie , jest chyba tak jak bylo dawniej , a moze sie myle ??? jak uwazacie ??
|
|
HIPERMARKET??!!??!! To będzie jakiś pasaż handlowy w stylu Biedronki... Zbych
|
|
Nie bedzie zbyt wysoki wiec napewno zobaczysz rondo Solidarnosci :) Pozdrawiam wszystkich łomżyniakow. Graty dla naszej wspanialej druzyny ŁKS ŁOMŻA.
|
|
Listę!!! Nie "początek listy"! Żeby lista miała więcej głosów i żeby więcej mogło z niej wejść ludzików.
|
|
tzn jest to zwykła pułapka , my zaglosujemy na Hołoiwczyca bo jest nowy i nie tak wyświechtany jak reszta znanych mord . I w ten sposób nałapia głosów ze, te znane mordy bedac na pierwszych miejscach i tak automatycznie wejda do europaralemntu. Czy dobrze mysłe?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Marku, gratuluję Ci serdecznie. 58cm, 3,6 kg wagi - widać, że będzie chłop jak dąb! Pewnie Cię przerośnie, hehe!
|
|
ten Rokita taki sam pajac jak i ten Piorunek...
|
|
A mało to razy rodzice cielaka po schodach uczyli chodzić.......:)
|
|
Zgadzam sie z przedmowcami - dlatego uwazam, ze praw jazdy nie powinno byc - jak ktos umie jezdzic to niech jezdzi na wlasna odpowiedzialnosc. Zdaje sie ze tak bylo do niedawna w jakims panstwie europejskim. Egzaminy sa tylko po to zeby kase od obywateli wydrzec.
|
|
...prawde mowiac dopiero 15 minut temu zobaczylam Florka na "naszej' lomzynskiej ulicy... Nie rzucilo mi sie w oczy z jakiej listy startuje, ale co do osoby S. F. - przyznam szczerze, ze bardzo razi...
|
|
...o wiele bardziej cieszylabym sie widzac w tym miejscu Holowczyca, przynajmniej przystojny... hehehe;))
|
|
Piękny koncert zaprezentowała nam Metallica. Kto nie był niech żałuje.
|
|
Tak naprawdę będzie Włoska na południe od Alp - choćby w kuchence gazowej była robiona i nie miała sera, a w Ełku to będzie picca ełcka na kamieniach, w Łomży picca pizzopodobna i podobnie gdzie indziej. bagrmosen
|
|
No tak ale założenia protestu są chyba jasno sformułowane;) Kto nie jest z nami jest przeciwko nam:P anna
|
|
Radio Łomża i ich smieszne łagodne przepoje ile tego można słuchać ludzie zmieńcie coś w tym radiu bo juz w dupe nie lezie i to od dawna :D
|
|
Uważam że najbezpieczniej jest w rejonie dworca PKS i targowicy oraz przy barach na ul Al. Legionów. Nie ma dnia aby ktoś nie dostal w zęby lub stracił portfel. Zbych
|
|
WItam!!! Dzieki za odzew. Dla zakończenia sprawy opowiem co wiem. Sprawę dzisiaj załatwiłem i na moje szczęście miałem własciwy dokument. Otóż Urzędy Stanu Cywilnego wydają odpisy aktów urodzenia SKRÓCONE i ZUPEŁNE (mikan i ADALL mieli rację). Urzedniczka mi wyjasniła, że kiedyś urzędy wydawały własnie wyciągi z aktów urodzenia, ale że nie była to sprawa ujednolicona wprowadzono druk skróconego odpisu w zamian za wyciąg. Tak przynajmniej to zrozumiałem. Podsumowując USC wydają, jeśli chodzi o akty urodzenia, skrócone i zupełne odpisy. Jeszcze raz dziekuję za odpowiedź.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |