sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZDELEGALIZOWAĆ

komik ma racje... ludzie uwierzcie byłem 4 razy i za kazdym razem dostałem na rok ...ale nie było ani jednej sytuacji podobnej ...za kazdym razem inny temat, inny problem... te wasze domysły nie pokrywaja się zupełnie z praktyką to czy jestes pewny siebie czy nie czy cwaniakujesz ,konto,zaproszenie,itd tyle przypadków co widziałem to naprawdę sporo i większość zupełnie niewytłumaczalnych,a nawet wziąwszy mój przykład to na 100% nie ma regóły szczęście to napewno duży atut...teraz dostałem na 10 lat i jestem teraz poważny turysta hahaha... powodzenia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZDELEGALIZOWAĆ

...na forum nigdy nie zabraknie imbecyli nic nie zdziałacie...

...Ktoś tu chyba nie jest zorientowany w temacie czy myślicie, że po wybraniu Piorunka czy innego Łomżyniaka Łomża coś zyska hahaha hyba kolejnego dupka który dorobił sie na polityce mamy już jednego Michałka Kamińskiego ... a jeśli chodzi o porównanie Piorunka do Hołka to z czym do ludu Piorune do pięt nie dorasta Hołowczycowi (trzeba trochę wiedzieć o nim) dodatkowo jest znany na świecie, kolejna sprawa ładny czy brzydki Wałęsa był brzydki trzeba było jego osobę promować, a nie Kwasa hehe, a Florek z tego co pamiętam to jeszcze przed BB zajmował się polityką ,a znane osoby wszędzie na świecie jak osiągną wszystko to pchają się do polityki przynajmniej już mają kasę i nie kradną tak jak golasy mało znani. Moje zdanie na koniec: kto by nie reprezentował nas to bogactwa nam nie załatwi(z próżnego i Salomon nie naleje...), ale żeby chociaż obciachu nie przynosił nam na forum europejskim... a Piorunek hm... Pawlak pewnie by powiedział : też mi się znalazł towar na export...

Myślę , że i mnie by się podobał.

Hmm ja w okolicach Wojska Polskiego czuje sie bezpieczniej niz w okolicach dawnej KSJ... A prawda jest taka jak zauwazyl Matyjasz nie ma w Łomzy miejsca bezpiecznego, a w oklicach slynnego trojkata nie sa wcale mniej bezpieczene od innych...

Najlepsze w Radiu Łomża jest to że nawet serwisy informacyjne czytał Pan B. Ale mozna było sie usmiać wtedy. Moje zdanie jest takie: Niecha każdy robi to na czym sie zna. Jeśli ktoś nie zna się na czymś, niech poprostu tego nie robi, bo z tym więcej śmiechu jest, niż pożytku.

terrorysta, jak człowiek naprawdę jest głodny, to kaszanę nawet zje! Jak kiedyś tak zgłodniejesz, to opędzlujesz wszystko!
A naróbcie sobie schabowych, bigosu, rosołku, upieczcie drożdżówę i będzie Richtig!
SMACZNEGO
Zaproscie mnie... szczegolnie na drożdżówkę
z dychrającym pozdrowieniem zapalenia oskrzeli
Koszmitka

Zgadzam się z XtraVertem.
Jest wiele miejsc i sytuacji w życiu, gdzie mówić swobodnie nie wolno. Miejmy nadzieję, że sieć takim miejscem nie będzie.

przyjdz na bronx(czyli na jantar zobaczysz czy jest bezpiecznie)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org