Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Partia Demokratyczna przedstawi swój program |
czlowieku juz ten temat byl poruszany przynajmniej 3 razy. ... poszukaj w historii a napewno znajdziesz :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Partia Demokratyczna przedstawi swój program |
a ja powiem tak duzo kasy do wygrania pewne komus sie konczy kieszonkowe ( ... ) , i kotos zostal podstawiony z wygrana :D
|
|
...a co vebsterku porabiasz...? ...że tak długo siedzisz...? Zbych
|
|
Nie mogę wziąść Neostrady gdyz mam telefon Szeptela. Proszę o radę ludzi którzy mają porównanie Vectranetu i Interneo. Ci którzy uważają że temat został wyczerpany, niech po prostu nic nie piszą. Nie śledziłem tego tematu wczesniej, a w archiwum nic konkretnego nie ma.
|
|
Piekarz i leśnik to h** nie rzemieślnik. Hołek kierowcą jest zajebistym...:))
|
|
jeżeli wojtas uważasz że z mojej wypowiedzi tak wynika to dobrze bo po to jest forum żeby każdy wypowiadał się na dany temat tak jak rozumuje. jeżeli wierzysz w to że inne kraje też sprowokowały Niemcy do ataku to myśl tak dalej,ale to jest tak samo mądre myślenie jak to że Polska powinna oddać żydom ich kamienice i inne posiadłości! SICCCCCCCCCCC!!!!
|
|
|
Może ktoś wie czy wtym roku będzie organizowana noc świętojańska w Nowogrodzie to by dopiero było ognisko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |