Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miller ucieka do USA |
Tiger : jak pisalem wczesniej "Wiem ze okna mozna rozszczelnic ale to nic nie zmienia" wiec nie pisz o microwentylacji bo chory na glowe nie jestem.Okna mam dobre moge je rozszczelniac kombinowac tak jak producent gwarantowal i z okien jestem zadowolony ale pisalem przeciez ze wentylacja zaczyna dzialac dopiero jak otworze drzwi wejsciowe.Bylo dwoch wyslanikow spoldzielni i powiedzieli ze nic sie nie da zrobic chyba ze wybic kratki wentylacyjne na korytarz i bedzie cyrkulacja ale zeby to zadzialalo musza te otwory byc wielkie wiec niewydaje mi sie to dobrym rozwiazaniem.Bledne kolo sie zamyka.OkNo na swiat Latem naszczescie nie paruje :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miller ucieka do USA |
z tymi kobietami biegajacymi nago po biurach to jest zajebisty pomysl,nawet mogly by biegac po ulicach,a do tego jeszcze jak bys zasponsorowal darmowe piwo to by sie to git ogladalo!!!
|
|
lomzynskie pizzerie sie nadaja na bambus,najlepsza pizza jest w elku,prawdziwa wloska robiona na kamieniach A co do pizzeri osteri to wogole nic nie mowcie bo ten lokal to kaszana
|
|
Ooooooo a gdzie ty skinów widzisz??? Koncerty pankowe kiedyś były więc to nie postęp a uwstecznienie się jeżeli chodzi o szczegóły:)
|
|
Pewnie kierownictwo policji dostanie tą broń i kamizelki aby mieli się czym bawić i chwalić jak to wspaniale jest wyposazona policja. Zbych
|
|
Będą chodzić i świecić kamizelami i BRONIĄ. Takie zabawki dla dużych chłopców...hehehe :))....
|
|
co wy wiecie o pizzy!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |