środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miller ucieka do USA

Tiger : jak pisalem wczesniej "Wiem ze okna mozna rozszczelnic ale to nic nie zmienia" wiec nie pisz o microwentylacji bo chory na glowe nie jestem.Okna mam dobre moge je rozszczelniac kombinowac tak jak producent gwarantowal i z okien jestem zadowolony ale pisalem przeciez ze wentylacja zaczyna dzialac dopiero jak otworze drzwi wejsciowe.Bylo dwoch wyslanikow spoldzielni i powiedzieli ze nic sie nie da zrobic chyba ze wybic kratki wentylacyjne na korytarz i bedzie cyrkulacja ale zeby to zadzialalo musza te otwory byc wielkie wiec niewydaje mi sie to dobrym rozwiazaniem.Bledne kolo sie zamyka.OkNo na swiat Latem naszczescie nie paruje :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miller ucieka do USA

z tymi kobietami biegajacymi nago po biurach to jest zajebisty pomysl,nawet mogly by biegac po ulicach,a do tego jeszcze jak bys zasponsorowal darmowe piwo to by sie to git ogladalo!!!

lomzynskie pizzerie sie nadaja na bambus,najlepsza pizza jest w elku,prawdziwa wloska robiona na kamieniach
A co do pizzeri osteri to wogole nic nie mowcie bo ten lokal to kaszana

Ooooooo a gdzie ty skinów widzisz??? Koncerty pankowe kiedyś były więc to nie postęp a uwstecznienie się jeżeli chodzi o szczegóły:)

Pewnie kierownictwo policji dostanie tą broń i kamizelki aby mieli się czym bawić i chwalić jak to wspaniale jest wyposazona policja.

Zbych

Będą chodzić i świecić kamizelami i BRONIĄ. Takie zabawki dla dużych chłopców...hehehe :))....

co wy wiecie o pizzy!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org