wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JACEK PIORUNEK!!!

no ale laptop to nie dokumenty...po co komu dokumenty czyjes...laptop to wiesz...inna sprawa..lepiej żeby sie znalazł to bys stracił cześc bo bys dał znależne...a tak to 1300zł prawie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JACEK PIORUNEK!!!

Nie po to ma sie rodzicow. Rodzicow ma sie po to zeby ich kochac szanowac i jak zasluzysz dopiero dostaniesz. Ciekawe jakbys sie czul jakbys stracil ktoregos z rodzicow czego Ci nie zycze. Napewno bys tak nie mowil. Tu pokazales ze ejstes rozkapryszonym dzieciakiem ktory ma wszystko wtykniete pod nos.

Poryte odpada

sprawdzilem zdjecia

ojciec powiedział, że w życiu mi nie da pieniędzy bo zostawie na przystanku. adresu karty nie znam, nawet nie zdążyłem sie nim pobawic bo jechalem z nim od tego goscia co go kupiłem do domu. Przeszłem z Niemcewicza pod stokrotke i tam go zostawiłem. W dodatku teraz mi sie przypomniało, że jeszcze do tej torby włorzyłem swoją drugą karte SIM. Ale morze nikt jej nie znajdzie tam.

Maciek1990, nie namierzysz kompa po MAC-u!
Wątpię, że ten złodziej jest na tyle głupi, żeby go oddać do komisu. Trzymać taki trefny towar w domu też raczej bym się bał i z nim się pokazywać. Uważnie śledź aukcje na Allegro! Informuj o postępach, a gościa za jaja powiesimy na latarni.

Teren stokrotki jest na 100% monitorowany jak ustalem samochodem w tej zatoczce przed stokrotka to zarazpolicja byla chciala mandat wlepic alesie wymigalem powiedzial ze wszystko kamera zarejestrowala. Tam w okolo ssa kamery na stokrotcena banku na "bialostockim" sprobuj dla1250zl ja bym popytal.

asus chce wpuścic w maliny...
a jeśli nie to szczerze współczuje i to bynajmniej nie z powodu laptopa

Miki33, nie jeden raz widziałem otwarty samochód, ale jakoś nie potraktowałem tego jako znaleźne... Tak samo nigdy nie wziąłbym z ławki laptopa, który do mnie nie należy.

markac napisal: "Powinieneś zgłosić kradzież na Policję i powiedzieć, że prawdopodobnie złodziej został upamiętniony na taśmach. Oni już będą wiedzieć co robić."

Jaki zlodziej ??!! Koles zostawil laptopa na przystanku...Zgubisz dokumenty, to bedziemy cie scigac za napad rabunkowy??!!

A co Asusa, to wspolczuje...

markac ile masz lat? nie wiesz w jakim kraju żyjesz? człowiek zamiast pomóc drugiemu to jeszcze nogę podstawi... oczywiście nie tyczy się to wszystkich ale większości niestety tak.

tak propo Ciebie asus: nie wiem na ile ten apel jest prawdziwy ale za błędy się płaci

Ślę życzenia,aby ta pizza odbiła się Tobie czkawką.W życiu nie byłam w tej pizzerii,ale pamiętaj,że są sądy za zniesławienie,a może wam zaszkodził alkoch....Tak jak temu co zobaczył peta w chlebie.Nie ma dowodów,a właściciel piekarni z Kraski powinien złożyć sprawę do sądu.Trochę normalności dzieci Łomży,bo w końcu sądy was wyleczą.Jeżeli ktoś nie ma się komu pożalić,to do PIH,Sanepid albo do spowiedzi gówniarze.

A po co ci nasze opinie? książkę piszesz?

po kontakt do pani.j. pisac na emaila, kobieta jest swietna, mocny nacisk na grame i wymowe, mase przykladow sie robi, jak poprosis do dorzuci tez spora ilosc do domciu do poduchy do rozwiazania, ja polecam

Wy sie tu przejmujecie...a koles tu napisal jakies rzeczy, w ktore ja osobiscie nie wierze...i sie tym nie przejmuje...

a po za tym skoro byl uzywany to nie masz zadnych dokumentow poswiadczajacych ze to ty jestes jego wlascicielem ani zadnego aktu wlasnosci ani faktury .... wiec nawet jakby Policja go znalazla to na jakiej podstawie ma Ci go oddac ??

JanSerce tak piszę książkę a Twoja opinia jest mi niezbędna.

De Grasso - okropność BEZ SMAKU, albo przypiekaja spody albo farsz całkiem surowy, beznadziejna ta pizza ! a sosy - tylko czosnkowy da sie zjesc, nigdy wiecej tam nie zjem !!! Pozostaje wierna swojej ukochanej pizzeri - DIAVOLO :)

no bez kitu...ludzie...co byscie zrobili zebyście sobie znalezli laptopa na przystanku?chyba jak każdy byście go wzięli...to chyba logiczne że taki sprzet sie tak sam na przystanku marnowac nie może...ale może znajdzie sie uczciwy znalazca...a tak wogóle..asus ty nawet namiarów nie dałeś jak by sie takowy znalazca odezwał...żal czlowieku żal...

LongiBongi

Osoby ktore nie maja nic sensownego do napisania niech NIE PISZĄ !!

Do osób ze sztabu:
Witam... Czyli dokumenty mozna zlozyc do 10 stycznia a nie jak jest wszedzie napisane do 4 ??
Czy osoby ktore zloza dokumenty jutro tj 10 stycznia dostana identyfikatory tak jak ci ktorzy zglosili sie przed 4 stycznia ?
Pozdrawiam

basienka_0312 ale co dokladniej? zglaszac sie mozesz do ekonoma do sekretariatu a indetyfikatory beda rozdawane w dzien orkiestry

Tomek. Pamiętaj, zobowiązania wobec mnie mają zawsze najwyższy priorytet.

Pozdrawiam.

Polecam zespół RONIX,fajnie grają i wszyscy się bawią,godni polecenia.A to link do ich strony http://www.zespolronix.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

bardzo fajna sala dobre jedzenie i obsługa wszystko ok polecam byłam tam na 2 weselach

chyba będziecie tak ględzić o Sylwku aż Was ostatki zastaną albo nie daj Boże Wielkanoc :P Odpuścicie już sobie i skupcie się na karnawale ;)

jak zwykle,pojebało ich:)

czy wie ktos cos na temat firmy metal-spaw?czy warto jest tam o prace sie starac?

Ja polecam firmę bitt meble z Kupisk Starych. Robią bardzo solidne meble za przystepna cene. tel do wlasciciela 505030933

Mój tata robi :p... ale nie wiem czy za przystępną :p ;) zależy od wymagań klienta i materiału z którego wyrób jest wykonany ;>

W siłowni relax na dmowskiego u Jacka dostaniesz fachowe doradztwo, mają duży wybór odżywek.

Od reki, to pewnie raczej nie kupisz, ale na zamowienie nie powinno byc problemu.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Masz coś do kiboli??? Jak tak, to zapraszam na stadion. Kibole to tylko odsetek ludzi, którym Janek lezy na wątrobie!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org