niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyniki do sejmiku

nasasha, podaj swój nr gg :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyniki do sejmiku

Ale moze nie popadajmy w przesade... Ja nic nie mam do osob, ktore trzymaja 1 suke w domu i okazyjnie sprzedaja szczenieta. Tylko nie nazywajmy tego hodowla. Od czegos trzeba zaczac, ale wiekszosc na tym poprzestaje. A jednak hodowla troche sie rozni, od posiadania 1 psa, bo i ma inne zalozenia. Moze ilosc nie jest miara jakosci hodowli, ale 1 pies to nie hodowla.

Re: Wyniki do sejmiku

gosc poogladaj protokoly z sesji. tam jest cierpienie. cierpienie radnych. w kazdym z nich stoi ze wojt nic nie chce tylko radni. przeczytaj stoi wyraznie wojt w kazdym mowi ze on niczego nie chce a jak radni chco to niech glosujo. to kto w tej gminie k... rzadzi. wladza uchwalodawcza czy wykonawcza. zawsze bylo ze uchwalodowcza. to kto z kogo barana robi i odpowiedzialnego. Toc z tego wynika ze za wszystko odpowiada rada a wojt zawsze powie ze nie chcial tylko radni chcieli. gosc ty nietoperz w rajstopach chyba jestes a nie polonista i mysliciel. fakty gosc liczo sie fakty a nie twoje obrazanie pomawianie i ble ble ble...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org