poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do Pana Sychowicza Kandydata!

Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
Data: 01-01-08 17:29

.....bez_nika to debil:)))

Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
Data: 03-01-08 18:23

...inwestycje to mogły by być gdyby prezydent Brzeziński nie dał dupy i nie zaprzepaścił SSE! Prowokatorem ty ćwoku ******? Mam takie poglądy i gardze takimi nieudacznikami jak ty,

A gdzie Twoja kultura Janie Serce ???? W każdej dyskusji obrażasz innych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do Pana Sychowicza Kandydata!

Macie może namiary na zespol BOSS

Zespół BOSS.
Gdzieś miałam wizytówkę: Marcin 0 606 372 103, ale uważaj to nadęty cwaniak. Jeżeli chodzi o poprowadzenie wesela jest OK.

macie problemy naprawde - nie chodzic i juz po co syfem sobie dupe zawracac?? bylem tam kilka razy nigdy co prawda nie mialem problemu z ochrona albo klientami ale .... lazenki syf stoliki i siedziska ubrudzone szklo niedomyte...itd dalem szanse lokalowi z 3-4 razy a ze nic sie w tym kierunku nie zmienilo olalem...wole skoczyc sobie na piwko pod papugi posiedziec w kulturalnym tow. gdzie wlasciciele dobieraja kogo wpuszczaja do baru niz siedziec w zadymionym smierdzoncym z przepychajacymi sie ludzmi lokalu

Treść jest ukryta

A gdzie oni przyjmuja prywatnie bo mam mało czasu.Dzieki.

dlatego, że klub to prywatne miejsce i właściciel może wyprosić/zaprosić kogokolwiek...

a to niespodzianka...

oj chyba trafiłam w sedno widząc jak ci bracie rura mięknie. No a po drugie uważam za suksec zgodny ze stanem faktycznym, że jak pisze Jaś - gówno to ty reagujesz na to. Pa lezysz dobity ha ha ha ha ha

Znów jakiś nowy i jak mętnie mówi (pisze) , że trudno pojąć.

A ja polecam skorzystac z opcji "szukaj" (o ile jeszcze dziala), poniewaz takich tematow bylo zakladane cale mnostwo. Napewno cos dla siebie wybierzesz. Pozdrawiam

Bezsprzecznym jest, że w partnerstwie Zajkowski zapisał, żeby 50% pieniędzy przekazanych klubowi przez miasto nie podlegało żadnej kontroli. Ot taka ciekawostka, białoruska.

Miasta jeszcze nie broniłem, ale zawsze trafiał do mnie argument, że stadion utrzymuje miasto, a kasę za bilety i z reklam bierze klub. Nawet za prąd i ciepłą wodę w szatni ŁKS nie płaci. A miasto za nasze pieniądze na utrzymanie stadionu wydaje ponad 400 tysięcy rocznie. Ot takie nic.

heh a ja lubię czasem ich posłuchać. Szcególnie kawałki z albumu S&M
Większość pewnie nawet nie wie co to za zespół i sugeruje się tylko nazwą ech

własnie w łomzy wyborcy naporawde maja cos niepokolei w głowie :/ juz niebede przypominał jak sie władze wypieły na podstrefe!! i śledzie sie nawet z nas smieja :) teraz

Takos

A ja myślałem, że dobrze prosperuje ta strona. Swego czasu były już szef zapewniał mnie o bardzo dużej ilości odwiedzających. Szkoda, że nie zainteresowałem się wtedy statystykami :) Było dużo reklam, więc chyba pieniążki z tego jakieś były? A może miało to tylko tak wyglądać... Ale nie ma się co dziwić. Portal nie był głównym źródłem utrzymania i nie był sprawą priorytetową firmy, która jest skoncentrowana raczej na usługach ISP i sklepie.
Strona służyła może bardziej jako reklama ich towarów i usług, ot taka reklama. Co więc zostało? elomza.pl zamknięta, lomza.info zamknięta...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org