poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rośnie elektorat Platformy obywatelskiej

Adamus - w cywilizowanych krajach ludzie troche więcej zarabiaja
i inna jest siła nabywcza ich pensji. to po pierwsze.
Po drugie chciałbys aby swiat był bez psów.
a ja np.: aby był bez rowerów, samochodów , motocykli. bo całe społeczeństwo ponosi koszty wypadków komunikacyjnych - wszak mamy uspołeczniona służbę zdrowia. Może od kazdego roweru, motocykla i samochodu zaczniemy w Łomży płacic dodatkowy podatek????
I co będziemy sie tak licytować???
Temat jest o podatku a nie o tym czy wogóle powinny byc psy w społeczeństwie.

Jurand

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rośnie elektorat Platformy obywatelskiej

Niestety ja się nie pcham do koryta i to nie ja jestem organizatorem zycia w kraju i mieście. A to , ze warunki sa patologiczne , to fakt. Więc syfu pudrem sie nie wyleczy.
Na swoje potrzeby tez mam świat zorganizowany, ale chyba nie o to chodzi kochani, aby każdy sobie rzepke skrobał, a na górze byli sami figuranci i brali ciężki szmal.
Bo ja rzepke moge skrobac sobie pod kazdą szerokością i długościa geograficzną. co też czyni wielu naszych obywateli.

Heh wiecej zapłacimy a nic sie nie zmieni:)))pozatym "kupka"jest ekologiczna wiec rozlozy sie 100 razy szybciej niz np torebka foliowa;)

Naucz się czytać ja nie napisałem że co dwa dni tylko co jakiś czas ić się naucz czytać dopiero pogadamy. LOL

to moze trzeba zainwestowac w koty

"woge nie patrza ze zaczynasz wyprzedzac on zajmuje lewy pas i zadowolony"-to też jest prawda.Nie raz spotkałem sie z głupotą i brawurą kierowców z W.Ale tutaj mówimy o kierowcach z za granicy.Widać taki "kolos" nie był aż taki ciężki w przyśpieszaniu gdy wyprzedzałem.Jezdzi taki jeszcze po hamsku trąbi....nie dlatego,że jest mu ciężko hamować,ale dlatego ponieważ jemu się śpieszy.Ostatnio także kierowca tira chciał trąbieniem wymusić na mnie skręt w lewo...bo jemu wydawało się,że zdąże przejechac przed pojazdem nadjeżdzającym z przeciwka,tym samym powodując zagrożenie drodze nie tylko dla mnie ale także dla pozostałych uczestników ruchu.

Ja od zawsze chwaliłem i chwalę pizzerie sieciowe.

Nie byłem ostatnio w Łomży więc mam pytanie:

czy "na przeciwko jednostki" to znaczy, że w którejś z tych piętrówek?
jak z ilością miejsca?

http://www.hexa.pl/index.php?redirect=1&page=glowna/home

http://www.mediator.com.pl/

http://www.multiagent.biz/

To pierwsze lepsze firmy jakie znalazłem nie są z Łomży ale możesz się skontaktować i popytać.

kryptoreklama

A teraz jakie są terminy tego kursu w WORD Łomża i WORD Białystok ?

Nasza, myślisz, że sauna to jakiś niesamowity luksus? W takim razie to Ty jesteś zapyziała...

Wieśmin ma rację - każdy może mieć saunę i to za stosunkowo niewielkie pieniądze. Ja mam saunę w domu, z montażem zapłaciliśmy 6000 zł (rok temu).

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

A co myślicie o Chilli Pizza? Wszyscy tak zachwalaja te 4 Pory Roku, a wg mnie pizza tam jest średnia, przynajmniej w porównaniu do sycylijskiej z Chilli Pizzy. Jakieś opinie?

odemnie bys dostal ale pomocnym butem :P

bazyl14, mylisz się... żołnierze aż przebierają nogami na taki wyjazd, na jedno miejsce jest wielu chętnych. A ten co dzisiaj zginął, był zdaje się już na sześciu misjach, to mówi samo za siebie...

Autor: gillete (---.elomza.pl)
Data: 02-11-07 10:58

ale kasa kasa i co im z tej kasy jak i tak tyle juz nie żyje

To zapytaj ich nie nas.

Witam.
Kurcze, siedzę w pracy a powinienem być na meczu.
Jaki jest wynik, kto wie niech pisze.

xana,też mam fotelik z tyłu.Naszczęście siostrzenicy w nim nie było

Treść jest ukryta

Kurde mol

1basienka więc kim jesteś Ty?:)

to tak jak kiedys byle gowno ale amerykanskie tak teraz warszawskie

ciezko dogodzic mieszkancom Lomzy

Co to za propaganda?!

no ja gram :d
teraz :D

A dla tych co dalej nie wiedzą o co chodzi .Meta potoczna nazwa sterydu Metanabolu: najtańszy ,najbardziej toksyczny

kamillo jestes z Konarzyc??

Zabierać dożywotnio prawko. To wszystko, a może aż?

Jurand

Ci co niemają prawko powinni pić więcej aby dla posiadającyhc prawko zabrakło alkocholu :) I problem z bani :) LOL (żart)

Co ty pier...... .A kto bedzie prowadzil pierwszy zespol?Nie ma pieniedzy na nic a ty gadasz takie glupoty.

dokładnie ;D zdecydowanie w ostateczności już lepsze diavolo

Nie pale.. Pic to jak kazdy od czasu do czasu jakies piwko.. Strasznie nie lubie gdy dziewczyna jak glupia lata z kolezankami po calej ulicy i jak dra sie krzycza a to wszystko tylko po to aby zwrocic na siebie uwage.. nie lubie jak dziewczyna pali.. i przeklina co drugie slowo to kur** ale wiadomo idealow nie ma.. sam osobiscie przy kobietach nie przeklinam nie pluje.. poniewaz uwazam ze to nie tak nie wypada.. a przeklinac to tam czasami przeklne ale przy jakiejs kumpeli ktora juz tam znam jakis czas no o kumplach to nie wspomne :)

Camel jak może być z piekarnika i w dodatku mrożona? Hmmmm

też słyszałam że przed świetami jednak znając życie to będzie przed świętami tylko Wielkanocnymi :D

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

link musisz wkleić między te wyrażenia "img" w kwadratowych nawiasach...

Jurand

img223.imageshack.us/img223/4293/sparta104nq8.gif

Jurand

Czy promocja miasta to "napinki" kiboli ? To raczej antypromocja (wstyd i hańba).

Czemu miasto ma za to płacić ? Czemu jakikolwiek "dziadek" ma za to płacić ?

Do rozważenia przez majętnych "dziadków" i Prezydenta...

Somewhere Over The Rainbow to ze wykładowcy sa fajni to sie zgadza :) proponuje ci juz teraz o wszystko sie dopytac bo pozniej beda takie jajka jak u nas np. trzeba było zaliczyc praktyki tam w urzedzie mogłes sie zapisac i chyba po 6 tygodniach miałes zaliczone ale zrobiło to 2 czy 3 osoby reszta nie chodziłą na zadne praktyki a i tak miałą zaliczone. Pod koniec szkoły okazało sie ze egzamin wewnetrzny bedzie w Ełku (2 dni teoretyuczny i praktyczny) i był na 29 osob zdało 15. Egzamin na agenta celnego w wawrszawie kosztuje 500 czy 600zł wogle do niego nie podchodziłem bo mało kto zdaje (od nas 2 osoby zdawały ale nie wiem czy zdały). Ale ogolnie klimacik jest fajny jak napisales wykładowcy spoko z zaliczeniami tez nie ma problemow. Byłem 2 tygodnie temu w urzedzie Celnym w Łomzy pytałem o robote niestety brak miejsc (mam wykształcenie wyzsze). Dopytaj sie jak pisałem o praktyki, i te egzaminy aby pozniej nie było zaskoczenia. A i na koniec szkoły trzeba napisac prace ale to chyba we wszystkich tego typu szkołach. Jak cos: Szkoła miesci sie na Poznanskiej za stacja benzynowa. Pozdrawiam

loosac: czy chodzi Tobie moze o te wrocławskie ogrodowe pięknosci?? :))

Piecia1990: cieszę sie, że spotykam się takze ze zrozumieniem! :))
ELF-y są superrr!! :))

Wiem: brawura i niedoswiadczenie. Mozemy, a moze nawet musimy to wytykac. I co z tego? To nie zmienia faktu, ze jest mi go zal. Poprostu.

heheh... to pewnie "niedzielna migrena"

Droga pizzernio da grasso

Co do pizzerni da grasso w łomży to są plusy i minusy ,
no wiec do plusów zaliczyć można :
- duży lokal
- ładny wystrój wnętrza
- eleganckie toalety jak na realia łomżyńskie (przynajmniej czyste)
- stoliki w odpowiednich odstępach i nikt się nie krepuje z rozmową
- czytelne menu wraz z cenami aczkolwiek z błędami napisane jeśli chodzi o język włoski
Jeśli idzie o minusy jest ich sporo ale myślę ze wszystko zostanie z biegiem czasu doszlifowane i będzie to jedna z najlepszych pizzerni w łomży bo Da Grasso ma spory potencjał a po zatym jest to sieciówka , a wiadomo że sieciówki starają się jak najlepiej wyjść w stronę klienta :
Teraz minusy
- brak dobrej wentylacji ale jak mam być szczery to jest pizzerni a nie restauracja(dla tych co maja problem z odróżnieniem restauracji od pizzerni) i wypiek produktu jest na sali i żeby nie wiem jakie wyciągi były zapach i tak pozostanie , a jak mam być szczery większość lokali pizzerni ma ten sam problem czy to będzie Łomża , Warszawa czy tez Gdańsk, , sporo osób pisze brak klimatyzacji ale ludzie uwzględnijcie to jaka tam jest powierzchnia i jaki musiałby być klimatyzator żeby to obsłużyć (a co zatem idzie jaka cena musiała by być pizzy żeby zwróciły się koszta , wszyscy w łomży maja wymagania tylko nikt nie chce płacić) w łomży tylko jest parę lokali co maja klimatyzacje ale za to jakie malutkie lokale i klimatyzatory nad dziwami wiszą nawet Baronowski na sali u siebie niema klimy chyba że założył tylko dopiero jest w sali konferencyjnej . Co do lokalu zakurzone parapety , smugi na szybach przy stolikach , nie doczyszczone stoliki , sztućce słabo wypolerowane , szklanki zdarzają się podawane ze smugami i z odciskami palcy dzięki bogu nie w środku szklanki , jak stałem przy kasie i kelnerka wynosiła talerze to aż z nich ciekło i na tych talerzach jest produkt podawany mam tylko nadzieje ze chociaż dobrze spłukane są bo płynów innych po za piwem i ziemniakiem w płynie nie lubię i nie mam zamiaru przyjmować do organizmu , co więcej panie kelnerki chodzą jak muchy w smole maja włosy rozpuszczone , brzuchy na wieszku jak by to był wybieg dla modelek a nie pizzernia , lubię pizze i myślę ze będę do waszej pizzerni przychodził bo podoba mi się klimat , bywałem w wielu pizzerniach w łomży w Polsce i za granicami naszego państwa ale nigdy nie widziałem żeby kelnerka stała bokiem do sali ani tyłem była odwrócona do klienta jak u państwa w lokalu a do tego to krzesełko przy kasie totalna porażka klient wchodzi do pizzerni i co widzi prawie nic tylko kelnerkę która siedzi i bawi telefonem komórkowym i nie jest zainteresowana salą byłem u państwa dwa lub trzy razy ze znajomymi i zdarzyło się te dwa razy ze kucharz wołał panią kelnerkę bo nie było jej przy kasie jak chciałem cos zamówić a co więcej za chwile wychodzą dwie kelnerki wystrojone jak paniusie a zasada jest taka jedna kelnerka na sali a druga na zapleczu chyba ze mam jakąś słabą wiedze w tym zakresie , noi dzwoniące telefony kelnerek na sali jak roznoszą pizze . Miałem okazje skorzystać z toalet i byłem milo zaskoczony bo było naprawdę czysto i odnoszę wrażenie ze panie kelnerki maja bardziej przygotowanie do sprzątania toalet ( przeszkolenie babci klozetowej ) niż do klientów na sali bo czyściej jest w toalecie niż na sali , lodówki panie kelnerki wciągu dnia również się przeciera szczególnie szybę jak klient zostawia na nich smugi i co do kelnerek byłoby na tyle a i nie znajomość przez panie kelnerki menu lokalu ale nie jest to na tyle tak tragiczne jak to ze kelnerka nie wie jakie produkty są w pizzy tylko lata do kucharza się pytać co to jest wstyd straszny a wygląda to tak jak by przychodziły by odwalić co swoje i zero zainteresowania czymś więcej a na pewno tym co proponują klientowi (i nauczcie się drogie panie podawania sztućcy i z której strony podaje się dania), to tyle , jak zostanie doszlifowane to co napisałem odnośnie kelnerek lokal będzie ok.!! Teraz odnośnie jakiegoś kolesia kręcącego się w ciuchach cywilnych po zapleczu trochę nie smacznie to wygląda (nawet jak to byłby właściciel) ale myślę ze jest to kierowca bo chodził z torba do wywozu pizzy ale warto by było zainwestować w jakiś ciuszek dla niego żeby był podobny do pracownika pizzerni , i na miłość boska zróbcie jakieś drzwi sobie żeby was nie było widać tak na zapleczu . A teraz morze cos o kucharzach zaobserwowałem ze jest dwóch jeden robi pizze bardzo szybko ale niechlujnie , produkty porozwalane po całym placku bez jakiegoś normalnego rozmieszczenia odnoszę wrażenie że dla niego sztuka jest sztuka i masówka jest najważniejsza ale to kwestia dopracowania techniki i to będzie również na wysokim poziomie , natomiast drugi kucharz chodzi w zielonej zapasce robi pizze trochę wolniej jakieś 20 sekund ale za to placek jest na wysokim poziomie okrągły , produkty elegancko rozłożone aż chce się je zjeść i jak zamieniłem z nim kiedyś parę zdań to mogę powiedzieć ze wiedze ma spora w tym co robi , swoja droga chciałbym mieć u siebie w lokalu takiego pizzera ale nic jeszcze straconego , i jeszcze jedno dlaczego jeden kucharz potrafi utrzymać czystość za blatem na podłodze i w chwili wolnego czasu zamiata , a kelnerki nawet nie zamiotą wokół siebie tam gdzie stoją , jeśli idzie o pizze nie jest zła jest smaczna tylko moim zdaniem zbyt bułowata to znaczy zbyt dużo drożdży dajecie ale jest to pizzernia sieciowa i widocznie taki musi być tam standard , co do spalonego placka na zdjęciu zdarza się najlepszym cztery pory roku za to nie przypalają ale zdarza się dostać zmarznięty placek co świadczy o tym że ciasto maja mocno zmrożone , ale zawsze pozostaje nam możliwość reklamacji i negocjowania ceny co nie znaczy ze zaraz musimy się zniechęcać do jedzenie pizzy w danym lokalu . Co do pizzy w da grasso jako produktu nie jest zła ani nie jest najlepsza nie będę wychwalał żadnej tu pizzerni bo lokali na poziomie w tym mieście mało a pizzerni jeszcze mnie , aczkolwiek jedna pizzernia ma klasę i jest to pizzernia margherita , tylko gdyby nie ta muzyka włoska przez cały czas i te same pokazy mody w telewizji było by ok. bo pizza jest dobra (właściciel ma pojecie o tym co jest produkowane w jego lokalu , to spory plus , ponoć był bardzo długo we Włoszech i odnoszę wrażenie ze to nie ploty tylko prawda jak miałem okazje z nim porozmawiać włoski prawie prefekt i bardzo mila żona) tylko brak dobrej ręki do jej wykonania od jakiegoś czasu , noi kelnerki 5 z plusem właściciel 4 z plusem ale standard naprawdę wysoki .
Co do czterech pór roku każdy lokal ma swoja dusze i wyrobiona markę ale jeśli idzie o pizze to jest to pizza typu angielskiego (sam właściciel sporo tam na szmacie w Anglii jechał i czegoś się nauczył) , dlaczego taki kapeć i mdła (taka receptura ciasta )w smaku , jeśli idzie o ilość produktów na pizzy to trzeba brać lupę to ananasa się na pewno znajdzie i parę strzępów szynki , po zatem strasznie męczące na samym wejściu do lokalu jest napadająca kelnerka na potencjalnego konsumenta i to pytanie dla palących czy nie tak jak by to była jakąś różnica skoro lokal nie jest oddzielony jakimiś ścianami , można by wiele pisać o pizzerniach w tym mieście ale są plusy i minusy jeden lubi widło drugi powidło ja odbieram to w ten sposób że cztery pory roku jest to lokal dla ludzi o zaniżonym portfelu bo jest to jedna z niby jak to się nazywa restauracji powstałych w łomży gdzie można pójść na luzaka i napić się taniego wina wynoszonego z zaplecza , bądź coli wynoszonej z zaplecza nalanej z dystrybutora i nie wiadomo czy to jest dolewka z poprzedniego klienta czy kiedyś zdenerwowałem kelnerkę a ona postanowiła dorzucić coś od siebie . Jeśli o mnie chodzi mam lokal w łomży w o wiele niższym standardzie niż te co zostały tu wymienione i również jest to pizzernia ale do da grasso i czterech pór roku jest mi daleko , ale mam swoja klientele i nie narzekam , lubię pójść do de grasso i mam tylko nadzieje ze niebawem będzie tam piwo i jak będą mistrzostwa europy to na tej eleganckiej wielkiej plazmie będą mecze a nie viva . Nie przejmujcie się głupimi pismakami na forum lub osobami prowadzącymi lokale i zazdroszczącymi wam lokalu ( szczególnie wyposażenia) ja wam zazdroszczę ale tego co napisałem nie pisałem przez złość ani nienawiść do państwa firmy , tylko są to obserwacje , aczkolwiek najlepszej lokalizacji nie macie . Trzymajcie się i nie dajcie się czterem porą roku . Co do dowozu w jakimiś poście że ktoś płaci więcej lub mnie to jest to uzależnione od odległości . Poprawcie co wam napisałem a będzie ok. !!

Pozdrawiam

A na forum nie ma dzialu POLITYKA? Jak nie ma to przepraszam! Caly czas naiwnie sadzilem, ze jest. Wladza, wladze to sprawa polityczna (w koncu maja ja politycy).

Nie polecam.Chyba ze jestes naiwną,ładną,bogata blondynka.Takie pan dr chętnie i dlugo "leczy"Tylko biedna E....bezgranicznie mu ufa

Przepraszam za pomylke 9111

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Mnie zima zawsze zaskakuje. Wolę lato lato lato, no dobra - pory pośrednie też mogą być....

http://www.wrzuta.pl/film/g4GHk3xM7Y/walka_szkola_gimnazjum_mlawa_2

Jurand

jaka Mława, toc to stary juz film z USA

Jurand

...jeżeli piszesz o centrach handlowych w Łomży...to chyba sprawa będzie się ciągnąć jeszcze długo...

A ja poprostu bym chciała wiedzieć coś o tym a nie w ciemno rezerwować

i co wiadomo już ktory ma dłuższego? :)))

Treść jest ukryta

Tomek nie radzi sobie z natłokiem prac :-) Nie wysypia się biedaczek :-)

Jurand

sorki czuubek, nie wiedziałem że ktoś istnieje o taki nicku

Jurand

Od kilku lat w naszym bloku , w piwnicy kilku młodych chłopcow zrobiło sobie amatorską siłownię.Siłownia znajduje sie tuż pod moim pokojem i choć mam 60 lat , a moi rodzice o 20pare więcej , byliśmy zadowoleni i ..dumni z ich obecności i pasji .Każy z nich dbał o czystość , zachowywali sie kulturalnie --wśod nich są uczniowie , studenci i pracujący - cały sprzęt zdobywali własnym sumptem , kupowali skladkowo --Jestem wściekla, zbulwersowana ! -W nocy z srody na czwartek wyłamano drzwi do siłowni i ukradziono im cały sprzęt! Poniewaz teraz korzystają z siłowni tylko w wolne dni -obowiązki --włamanie odkryli wczoraj .Jacyś inni "amatorzy sportu " skrzywdzili tych chłopców --wiem , że nie stać ich będzie na zakup nowego i na zamontowanie solidnych drzwi .Z drzwiami byc może pomoże Spółdzielnia , ale sprzęt? Proszę o pomoc --jeżeli nie korzystacie z jakiś ciężarków ....skontaktujcie sie ze mną --nie chcę , aby znow wysiadywali bezczynnie na ławkach .cI CHŁOPCY NAPRAWDE ZASŁUGUJĄ NA POMOC

"Zawadzki" myślę że Twa Kobieta powinna powiedzieć temu "amantowi" że nie ma ochoty utrzymywać z nim kontaktu i podać powód.A najlepiej jak byście byli razem przy tej rozmowie.Być może to Wam pomoże rozwiązać Wasz problem.Tylko szczera prawda.By "amant" nie robił Wam więcej problemów.
Myślę że jesli zobaczy Was razem i powiecie mu o tym to zrozumie że nic nie zdziała.Powodzenia

Zwierząt jest 9 sztuk. Oprócz krów jest jeden cielak i są też byczki. Prawdopodobnie jedna krowa jest na ocieleniu. U jednego byczka łańcuch jest chyba wrośnięty w ciało w okolicy rogów. Dwie z nich są chyba chore. Ledwo chodzą i kaszlą, a jak się przewrócą to ciężko im wstać. Widziałam jak jedna krowa oddawała mocz, a druga go piła. Nie posiadają śladów bicia. Jeśli mój tata nie będzie pracował któregoś dnia to zrobi im zdjęcia.

tak cie nazywali w szkole ???

Jurand

janek nie rodzicow tylko moje :) pomyslow mialem po hujjjjju tylko za duzo pieniedzy bylo mi potrzebne do ich realizacji :) uwierz zebym mial ten hajs ktory mialbym na zainwestowanie to myslisz ze nie zrobilbym tego??????

Jurand

no w 54 to miałam byc wczoraj:-) tak na balety:D No ale co do czego to oparłam się w Cześku i też było fajnie:-) No a jak tam u Was ostatki?

7km w ktora strone jesli mozna wiedziec????

heh. ja dzis bylem i w czesku, i w yamie. pusto jakos było :) trzeba było przyjść, może byś rozweseliła towarzystwo

Ja mam w Kredyt Banku - place 3 czy 4 zl za utrzymanie + 40gr za przelew. Moja dziewczyna ma w Millenium - z tego co mi wiadomo to nie ponosi zadnych oplat za prowadzenie, ale jakie sa pozozstale oplaty to nie wiem - w kazdym razie nie narzeka. Najlepiej to pochodzic po bankach, pozbierac oferty i wybrac najlepsze dla siebie rozwiazanie

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

jak to sie młodzieżowo mówi wal sie złamasie.

Jurand

Wygrałem 4 piłki do kosza, z 4 miśki, ok 10 książek i więcej nie pamiętam:]

Jurand

Treść jest ukryta

moi drodzy w żadnym przypadku nie wycinać drzew. Tak w skrócie na początej to powiem krótko " H.....wej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" to tak w wielkim skrócie i uproszczeniu. Po drugie jak tu już było powiedziane to nie drzewa wpadając na kierujacyh tylko odwrotnie. A dlaczego wpadaja? Ano dlatego,że w spośób ewidentny przekraczają dopuszczalne prędkości mają w dupie bezpieczeństwo własne a co dopiero innych uczestników ruchu drogowego . Po za tym nasze drogi to nie austostrady - i nie ma tu obowiązku wycinać przy nich drzew, ale jednocześnie trzeba mieć świadomośc , poczucie obowiązku i odpowiedzialności i po tych drogach poruszać z prędkościami w granicach od 70 do 90 w zalezności od pojazdu bo do takich predkości te drogi są przeznaczone i to juz maksymalnie. Trzymając się takich prędkości i weryfikując je w odniesieniu do aktualnie panujacych warunków atmosferycznych na drodze nie będą nam żadne drzewa straszne. Ale przygłupów pełno , niedowartościowanych buraków którzy swe poślednie pochodzenie , kompleksy intelektualne , wzrostu czy urody usiłuja sobie odreagowac poprzez jazde z dyżymi prędkościami tak aby chociaz raz w tym temacie poczuć sie na topie. No a jak potem bedzie miał bliskie spotkanie trzeciego stopnia z drzewem to w odwecie drze morde aby je wszyskie wyciąć w pień

Mówisz masz !!

Jurand

Trzymaj Fason człowieczku ... !!!

Jurand

jak chcesz zamknieta impreze zrobic to nie ma na co czekac!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org