poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najbardziej irytujący użytkownik forum

www.allegro.pl tylko i wyłącznie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najbardziej irytujący użytkownik forum

na haslo Sennheiser sprzedawca zrobi na Ciebie duuuuze oczy :)

Niemądry jesteś. Są kraje, gdzie w ogóle nie zadaje się prac domowych. U nas jest przeładowanie materiału. Nauczyciel się spóźni na lekcje, nie zdąży wyjaśnić tematu, to zadaje go do domu. Czytanie na lekcji książki i przepisywanie jej do zeszytu, też nie można nazwać zbyt kształcącym, a jest to częsta praktyka. Ogólnie cały system szkolnictwa jest do d...

!!!!

A teraz Szczyczyna, w artykule o przedszkolach... jak można nie sprawdzać tego co się publikuje...

depresje chyba jakąs ma. . .

podam historie:) z zycia oczywiscie. Opowiada mnie i paru innym osobom facet...dzis juz starszy"gdy sie uczylem wyje***** kopyta na lawke...a nauczycielka do mnie: DO TABLICY!...oczywiscie nie umialem nic...: DO DYREKTORA...dyr: no nie uczysz sie...gdzie mieszkasz? na wsi...aha to i pewnie krowy masz? no mam...to jak masz krowy to i pewnie mleko oddajesz do mleczarni? no oddaje, ale o co chodzi!? no wiec...matematyki sie nie uczysz...to jak sprzedajesz mleko..musisz umiec mnozyc...bo cie kierowca oszuka na litrach! PANIE...po pierwsze primo to ja mam zbiorniki z mlekiem 2 tys litrow, a mleko jest po 1zl...wiec prosto wyjdzie mi 2 tys... No ale.... NIE MA ALE...a po drugie secundo num za miesiac przyjdzie mi wyrownanie"

Zawsze znajdzie się jakiś 'mądry inaczej', który wpadnie na jakiś 'świetny' pomysł.
Kto nie chce, niech się nie uczy. Z niewolnika nie ma pracownika. Szkoła w ogóle powinna być nieobowiązkowa. Wykształcenie 'narodu' leży tylko w interesie państwa, aby nie był zbyt wielki odsetek analfabetów w stosunku do innych krajów.
Co teraz mamy? Większość ludzi narzeka i nie chce się uczyć, a jednak większość też pcha się na studia, byle jakie, aby było mgr... Żałosne.
A przecież do zamiatania ulic też są ludzie potrzebni.
Jakby tak obowiązku edukacji nie było, to pan X z panią Y sami by chcieli aby ich dziecko chodziło do szkoły i nie było gorsze od dziecka państwa Z.
A tak...? Za dużo zadają do domu... żałosne. Rodzicom szkoda czasu, nie chce im się poświęcić czasu na odrobienie lekcji z dzieckiem. Co innego wyskoczyć na plotki lub na flaszeczkę...
Jedni narzekają, że szkoła dużo zadaje a inni... Kiedyś korepetycje brały tylko takie osoby, które nie mogły sobie poradzić same z materiałem podstawowym, a dziś...? Są rodzice, którzy sobie 'od ust odejmą' aby dziecko wykształcić, ale są też rodzice i dzieci... którzy tego nigdy nie zrozumieją, a w najlepszym wypadku... będzie już za późno.

Pozdrawiam.

kiernek:
"Nowi właściciele choć wylicytowali kwotę 500 tys zł. to zapłacić będą musieli o blisko połowę mniej. Jako, ze większość terenu jest zabytkiem otrzymają 50% bonifikatę. "

a na mój gust lepiej by brzmiało w ten sposób:
"Choć nowi właściciele wylicytowali teren za 500 tys zł. będą musieli zapłacić blisko o połowę mniej. Otrzymają 50% bonifikatę, ponieważ większość terenu jest zabytkiem."

A według mnie powinno być:
"Choć nowi właściciele wylicytowali teren za 500 tys zł. będą mogli zapłacić blisko o połowę mniej. Otrzymają 50% bonifikatę, ponieważ większość terenu jest zabytkiem."
1. mogli - bo zastosowano wobec nich ulgę
2. a że muszą, to jest już oczywiste

Pozdrawiam.

cukiernie juz pieka ciasta na swieta

hmmm trudno powiedzieć, ale mają dużo zamówień i muszą jakoś się wyrobić.

Gillete, ten wysoki poziom szczególnie objawia się wśród użytkowników tego forum. Analfabetyzm się szerzy, a Ty piszesz o za wysokim poziomie...

Poziom wcale nie jest za wysoki, tylko przedmiotów nie potrzebnych jest za dużo, np: religia , prace techniczne. Pewnie znalazł by tego więcej ,ale to tylko darme trzepanie piany.

jedz do reala:) tam sa nawet po 13 zl:) jak wezmiesz 100 na bank taniej pare zlotych bedziesz mial... oczywiscie zalezy jaka wodka:D

winco

ASW - Misiek Tłokuuuuuu awangarda słow wyzwolonych ! hahah :D

Jak policzysz sobie cene za aliwo, to prawie na to samo wyjdzie. No cociaż jesli chodzi o 100 butelek to może się i opłaca.

Autor: zly_czlowiek (---.elomza.pl)
Data: 18-12-07 12:14

czego jestescie pewni w swieta?

ja jestem pewien, ze kevin sam w domu bedzie w tv :)

haha, chyba nie bedzie:)
http://film.wp.pl/idGallery,2693,galeria.html?rfbawp=1198152930.788&ticaid=5507e

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13832

hihihi

sluchajcie...przykra sprawa, bo l nie z lomzy...a audi ...no co ja moge powiedziec ...tylko to ...

znalazlem wczoraj ta ostrzalnie :) takze dzieki za podpowiedz

!!!!

W ekonomiku zblizaja sie wybory Miss.Na liste byly zapisane kandydatki i o dziwo nie powiadomiono ich o nastepnych spotkaniach,poniewaz zeszloroczna miss wraz ze swoimi kolezankami wybraly sie nawzajem.a inne dziewczyny,ktore byly zapisane zostaly odrzucone na bok jak smieci.Wszystko zostalo zorganizowane po cichu.Czy to jest w porzadku? Teraz jak najszybciej powinna dowiedziec sie o tym Dyrekcja szkoly.Bo za takie machlojki powinno sie karac.Dlaczego tak sie dzieje i to w szkole tak popularnej. BO sa od nich ladniejsze i zgrabniejsze,ktore chcialyby wziac udzial a nie moga? Dorosli to znaczy nauczyciele powinni rzadzic ,a nie jakies smieci.To trzeba wyjasnic.

Pewnie był podobny do Zenka z Akcentu i dlatego....

!!!!

A co ty chcesz od zeszłorocznej miSS ASi to nie jej klasa organizuje wybory!!! więc to nie ona ustala takie spotkania
A wogole ile jest w tym roku kandydatek????

Bo naprawde chcialy wziac udzial ladne i zgrabne dziewczyny,a te szmaciary unikaja ich.a ta zeszloroczna Miss mowi ze nic na temat wyborow nie wie ,a siedzi w tym.Lepiej ,zeby to naprawila .bo poniesie konsekwencje swoich machlojek.

Aska Ladna??? hahaha.tapete z niej zdejmij to zobaczysz.duzo ladniejsze sa od niej i to o wiele.I wlasnie te najladniejsze nie biora udzialu choc chcialy.Bo co by byla konkurencja?

Szukam takich słuchaweczek do 70 zł
Wymagania to:
- dyskretne (dlatego chciałem douszne - raczej nie dokanałowe, bo szkoda mi słuchu ;) )
- czysty głęboki dźwięk
- w miarę dobry bas

Wiem, że większe słuchawki będą grały lepiej, ale odpadają ze wzg. na 1szy punkt.

Będę musiał przejść się po sklepach w mieście... fe akurat jak nie ma za bardzo czasu ;)

awikusia15 napisał(a):

> Ja ostatnio kupiłam zajefajne słuchawki Atech na mazowieckiej,
> jak narazie dobrze się sprawują, jak chcesz możesz sobie kupić
> słuchawki nawet z wibracjami. kwestia gustu
>

hehe, raczej szukam czegoś co bardzo dobrze gra, a nie lubię bajerów :-)

markac napisał:

> Żadne douszne nie dorównają półotwartym, lub zamkniętym. Ja ze swojej > strony polecam KOSS UR 40, koszt ok. 200zł.

Niestety odpadają ze wzg. na koszt. O tej firmie słyszałem same pozytywy, mają dobre słuchawki dokanałowe, ale bardziej ważny jest dla mnie "zdrowy" słuch niż izolacja ;-)

Dzięki za odpowiedzi :-)

Pozdrawiam

II LO najlepsza szkoła !!! a o ktorej to bylo godzinie?

wystarczy, w zime nie zaciagamy recznego na dlugie postoje!!

a co to naprzód nie można skoro można wstecz?

Do administracji, zamknąć ten żałosny temat dla dzieciarni!

Ja wam powiem co sądze o tym wszystkim . Dla mnie to żadna sie tam nienadaje wszystki mordy mają wytapetowane, że szpachelką trzeba by było zeskrobywać. A o byłej miss to nic nie powiem po za tym że wyżej sra niż głowe ma.Paskuctwo takie że szokkk niech sie umyje na mordzie i dopiero startuje , a pozatym każda tam z siebei dziwkę robi.
Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd - dziewczyny pełnoletnie a zachowują sie jak dzieci z przedszkola.

kokosz widać ze ty tylko najdalej byłes w Kozikach City

Zatrzymali!!! och straszne, pewnie mieli powód co do tego, ja to jeszcze pał bym mu posłał.Penwie jakiś ćpun albo diler.

hahahaha tragedia ;d z takimi sprawami to nie na tym forum bo tutaj to nikt nikomu nigdy nie pomaga tylko kazdy kazdemu chce dopiec no i niektorym to bardzo ladnie wychodzi :))

Bo zapomniała, że na gazie jedzie, a instalacje ma z ALEGRO, a mąż będąc w kraju jej tego nie powiedział, że auto nie ma odejścia!!!!!

...tylko mościbródki

Takich sponsorów mamy,szkoda że na TV Łomża nie widać tych darczyńców!!!!!!!!!!! Dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech dalej szeryf zwalni ich z podatków to wśród nich zostanie darczyńcą roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaleeee.............

Dobra wędlina...jest tylko to co widać...

Uwaga!!! nabity :)))))

Od Łepkowskiego jest dobra jak im sie uda, nie zawsze tak dobrze smakuje. Z Kupisk jest bardzo smaczna, zawsze świeża.

Janka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na prezesa ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tam jak u Janka nikt nic nie wie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bazyl14 niedosyć że zbliżają się Święta to i siana ci przybyło w tym pustym łbie,to na dodatek z osłem na mózgi się pozamieniałeś.

Poczytać niektóre wypowiedzi Janka Zasrańa to ni w piz.de ni w oko.O czym tu wogóle gadać?bazyl już jesteś samobójcem

Najlepiej w tym sklepie firmowym koło Imperiala. Ja kupowałam ze 120 butelek i spory rabat dostałam. Taniej nigdzie nie znajdziesz. Chyba, że faktycznie coś dodatkowo w promocji w Biedronce.

Bialystok to zakonczenie lejka finansowego zasysajacego kase i fundusze projektowe z calego regionu. Az dziw bierze, ze takie marne drogi maja. W koncu za m.in lomzynska kase :>

Do samego miasta i mieszkancow raczej nic nie mam, ale wladze pozostawiaja wiele do zyczenia. Osobiscie uwazam, ze Lomza jest przez wladze wojewodzkie systematycznie dyskryminowana. Dlatego nigdy nie wybiore Bialorusiostoku na moje miasto docelowe. Predzej w stolicy osiade, lub we Wroclawiu.

!!!!

Dzięki. Tak to jest jak Liga Hiszpańska tylko w Canal + powinni chociaż Gran Derby puścić w jakimś ogólnodostępnym kanale.

Dajcie spokoj, PP, Podpierdzielacze Polskie. Albo maila, albo kurier. Miedzy miastami, gdzie PKS Lomza kursuje mozna dac pare groszy i paczka bedzie w ciagu 2-3 godzin. Tylko odebrac trzeba.

!!!!

do mnie zawsze ze stanow otwarte docieraja:) widocznie w skrzynce sie przecieraja:)

=Śledziowo= i Żubr w szaliku Jagi xD Pozdrófka

"Autor: Dran (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 21-12-07 10:58

Owszem, bez prac domowych uczen bedzie mniej umial. Wez dla przykladu matematyke... Nie robisz zadan to sie nie nauczysz. Nie piszesz wypracowan z polskiego, tez sie tego nie nauczysz. Co w tym niezrozumialego?"

Dokladnie, MiYu: Kolega ma absolutna racje. Im mniej cwiczysz tym gorzej konkurujesz. Pokolenia starego systemu edukacji emigrując do USA przeskakiwaly 2 klasy w gore, bo ich poziom byl wyzszy niz amerykanski. Elite informatyczno-programistyczna stanowia... No kto? Miedzy innymi POLACY -ci wlasnie szkoleni starym systemem, ktory byl "zly -gorszy od obecnego". Tyle ze Obecny daje nam koncowe miejsce w Europie pod kątem skutecznosci nauczania.

W sumie mi to nawet lepiej. Wyksztalcimy pokolenie matolkow, dzieki czemu wiecej zaplca mi i innym specjalistom. Tylko zal patrzec jak sie ludzie zmarnuja...

!!!!

RDK będziecie mieli ekspresówkę wiec po ch...j chcecie by Via Baltica przeszła przez was?? Czyżby zwykła zawiść ?? Czy może się boicie, że zostaniecie zepchnięci na margines ?? A co do beznadziejnych radnych i prezydenta to się wstrzymam od komentarza bo masz tu trochę racji.

GrubyŁKS, wyjdź na Rynek Kościuszki po godzinie 23-ej. Ulice są pełne ludzi, miasto po prostu się bawi w pobliskich dyskotekach itp. Wyjdź o tej samej porze na Stary Rynek w Łomży :) Może spotkasz zabłąkanego ducha hehe. Mozesz jeszcze usiąść na kostce brukowej i podziwiac widoki Ratusza.
O godz. 22 to miasto już śpi, wszystkie sklepy pozamykane.
Miałem połączenia kolejowe bezpośrednio z Warszawą i resztą Polski. Na weekendy bylem w Białym, praca w Warszawie. Czy to jest do pomyślenia w Łomży?
Przyjeżdżam do Łomży np. w niedziele i co? Nie mogę nawet złapać autobusu miejskiego do domu, bo kursują chyba co godzinę, a po pewnych godzinach w ogóle! W zasadzie już zrezygnowałem z tego środka transportu, bo ile można to tolerować...
Można dużo wymieniać, ale zaraz ktoś mnie wyzwie i powie żebym sp* do Białego jak mi tak dobrze było, więc po co :)

!!!!

Kurde chyba wiem oco Ci biega ale niepamiętam co to była za nuta a raczej ją znam ja sobie przypomne to Ci napisze.

dudley polecam te w ostrym sosie :D:D

Wesołych świąt! Last Christmas - Wham ! xD

zaginal maly, czarny piesek - sądzisz że ta "bestia" zerwała się ze smyczy?

mi pies nigdy sie nie zerwal, nigdy nie uciekl bez smyczy, a ma 2.5 roku i wazy 40 kg :D trzeba z psem "dobrze zyc" to wtedy chocby i mial okazje to nie ucieknie. mimo wszystko zycze zeby sie znalazl.

dzieki wszystkim ale pies wlasnie "wszedł" do klatki pozdrowienia wesoluych swiat:P

Wraz z suszarką otrzymałeś wykaz punktów serwisowych dla danej marki sprzętu. Jeżeli nie to poszukaj na stronie producenta.

Treść jest ukryta

OO to fajnie hehe :) to bie też wesołych świąt :)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

ta choinki są po to żeby ludzie na kamery się nie gapili :)

mechanik - za Orlenem na wyjezdzie na Ostroleke, Raczkowski
lakiernik:
1.na pewno nie Depczynski na sikorskiego (potrafi spier... nawet nowy samochod, lakier polozy ale popsuje/polamie/porysuje 5 innych rzeczy)
2.konarzyce,kolakowski? 2x wyzsze ceny niz u innych ;)
3.na polowej, kiedys ok, teraz duzo mlodych chlopakow (dosyc drogo)
4.za pryma, cena normalna, wykonanie ok
5.podobno najlepiej robia w Kuziach, ale to nie na miejscu i troche drozej

Jakiś czas temu też szukałem czegoś podobnego. Sennheisery widziałem tylko na rogu Radzieckiej i Woziwodzkiej, chociaż dousznych nie było. Ostatecznie kupiłem MX400 w sklepie internetowym. W porównaniu do dostarczonych z MP3 grają dużo lepiej.

Treść jest ukryta

a moze to byla po polsku tylko puszczona "od tyłu" ;P albo ktos za duzo wypił ;P

Ej, wy już nawet przestajecie być śmieszni :) Jak się nie ma argumentów to się rzuca jakieś puste słowa "HISTORIA MIASTA". A ile osób na tym forum ją zna? Hehe. Dla przeciętnego człowieka liczy się PRACA, MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO I INTELEKTUALNEGO (SZKOŁY). Ja musiałem wyjechać za szkolą do innego miasta, za pracą jeszcze do innego. W Łomży już tylko wypoczywam. Jedyny plus, to tanie mieszkania, ale jak mieszkać w Lomży, a pracować za jej granicami...? Doszło do tego, że osoby, które tak bardzo bronią Lomży, piszą spoza jej granic ;) Miała być ocena miasta, nie jego mieszkańców, więc się ograniczcie do tematu, a historie wstawcie między bajki, bo z niej się wyżyć nie da. Staram się być bardzo obiektywny. Łomża ma też zalety, małe korki :P

Hej Uomrzan, z tą kulturą chłopską to już przegiąłeś. W takim razie u nas jest kultura jaskiniowa. Studiowałem w Białymstoku, znam wielu miejscowych i jest tam na pewno większa tolerancja niż w Łomży. Przez tyle lat co tam mieszkałem tylko raz ktoś mnie zaczepił, a szwendałem się nocą po całym mieście. U nas można wyłapać wpierdol na każdym osiedlu, bez powodu, za samo krzywe spojrzenie. Nieprawda, że Białystok to disco-polo, prędzej to można powiedzieć o naszej Łomży, gdzie rządzi dres, żel na włosach i złote bransolety. Również w Łomży można usłyszeć częściej zaciąganie niż w Białym. Jeśli chodzi o rozrywkę to u nas jest pustynia, no chyba, że masz na myśli dyskoteki. Brakuje tu ciekawych koncertów, wystaw, spektakli. Musimy się pogodzić, że mieszkamy w małym mieście, na prowincji i nie ma co się spinać z powodu jakiś kompleksów.

Dzieki za wszystkie wypowiedzi nawet za te ktore mi za bardzo nie pomogly;D.
Jeszcze raz dzieki wam. Pozdro. Wesołych świąt życze.

nr1 to moj polonez:D Lewy kierunkowzkaz odpada prawy potluczony:P Pozdro
NIE MA RDZYYY!!!! hheehehe

!!!!

Odjazd z przyjazdem mi się zamienił :P

ja zauwazylem ze jest wyzsza cena leku niz normalnie w dzien

w kazdym warsztacie lakerniczym jest blacharz, ktory potrafi to zrobic. pytanie tylko ktory sie tego podejmie :D ?

na Mikołaja luzaka :p

Siemka, tak jak w temacie. Jedzie ktoś z Łomży na ten koncert? Pytam sie bo może gdyby zebrała się większa grupa osób to może udało by się skombinować taniej jakiś przewóz. Fakt że to dopiero w maju :S ale ważne że po raz kolejny Metallica będzie w Polsce ^^

A czemu z Białego tak dojeżdżasz a nie z Łomży ? Dalej popierasz PKP ?
Czemu w Białym można a w Łomzy PKP śmiech robi ?

Ja jadę z trzema kumplami, to na dobry początek, bo pewnie zbierze nas się więcej ;)

Uomrzan, z Białego dojeżdżałem, bo w Białym miałem interes... ;)
A czemu w Łomży śmiech robi to nie wiem.

!!!!

Wg mnie ma za małą pamięć RAM

wesołych świat wszystkim samotnie spędzajacym te święta

Co racja to racja. Popieram Grubego. Wszystko w temacie.

Tak się składa, że dzisiaj i jutro, nie wejdziesz, jeśli nie masz rezerwacji. W poprzednią niedzielę robili rezerwacje i chwila moment ich nie było. Także ludzi będzie sporo, tylko czy nie za dużo. A wjazd chyba i tak po dychu, z tego co wiem ;)

winco

ooo chyba to bedzie to:) dzieki dzieki :))

Daxter
antyred ma rację. Wielu tu wykazało sie brakiem szacunku dla ojców. Pisząc takie teksty obrażacie również swoich.

maalago, mamyy podobny problem. Takie zamulone te świeta że to... Fajnie jest sie czasem poturlać z nudów :) :D

chętnie lodowisko - gdyby nie fakt, że sztuki jeżdżenia nie opanowałam, więc samemu odpada :-)

na razie to i ja z nudów turlam - od lodówki do kompa, będzie co zrzucać (nie tylko ubrania) ;-)

posłucham rady... na lodowisko czas popatrzeć :-)

"wstawiajo" hahahah dobre słowo imienik18 :)

Rozbierz się i pilnuj ubrania:)

inwestor ale ty masz nasrane w tym łbie, nikt tobie nie każe słuchać takiej muzyki. Ja też nie lubię jakiegoś typu muzyki ale to nie znaczy że muszę od razu zasrywać czyjś temat głupim komentarzem, żal.

btw wygląda na to ze jak na razie tylko 5 osób sie wybiera, przydałoby się więcej ale może jeszcze nie każdy wie o tym koncercie...

Mam pytanie czy ktoś jedzie jutro(środa 26.12) do warszawy i ma wolne miejsce(i chęć zabrania jednej osoby)????? nie mam jak sie wydostać z tego miasta bo pks są 3 i wykupione bilety od dwóch tygodni. a według rozkładu internetowego powinny być prawie wszystkie....z góry dziękuje!!!

Sam zapomniałem kupić biletu, z tego miasta chyba nikt się nie wydostanie ;(;(;( Siłą jeszcze nikt nikogo nie zatrzymał... ;)

masakra....ciągle liczę że ktoś się znajdzie;)

zły czlowiek w potocznym tłumaczeniu "Masz najpiękniejszy tyłek na świecie
zły to nie do Ciebie

Treść jest ukryta

chyba czynne :) ja się może dzisiaj wybiorę pojeździć i zrzucić co nieco z brzuszyska bo już rosnąć zaczyna ;) ale póki co jeszcze się poturlam ;P

YAM CAFE jest do dupy!!! Okazało się ze pierwszego dnia świąt w klubie dla ludzi którzy zamówili stolik nie było miejsca! stolik zaginął ...tak po prostu był on w papierowych planach baru (ochroniarz trzymał mapę ) ale w rzeczywistosci stolik na 12 osób gdzies zaginął. Po prostu śmiech na sali.Co wiecej nic nie dalo sie zrobic. Nie wiem jak to opisac ale...masakra. Ludzie tam pracujący okazali sie niekompetentni , tych którzy zamówili stolik tak zwyczajnie olano, jedyny plus...oddano im kasę...ale coz z tej kasy skoro nie mogli juz się pobawić..a i humory się im popsuły .Pytanie :kto by miał nadal ochotę na zabawę po czymś takim?.Także nie wiem co się stało. Może układy ,kasa ..w kazdym razie jestem na NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobra jest też Pani ze szkoły nr 7. Urzęduje w tym małym budyneczku z tyłu.

pewnie ktoś im pare lat temu podpowiedział że można z tego kasę wyciągnać i dlatego te procesy to jasne..,

nie jesteś ;)

Słuchaj jak nie znajdzie sie własciciel ja chcetnie przygarne pieska na stale w razie czego pisz skinek1234@wp.pl

hehehehe ale przed czy po euro 2012??ma być ten konieć świata?

!!!!

Po pierwsze - halina - w kościele to się nie nazywa łapówka tylko ofiara:)
po drugie - Nasza - nie doceniasz siły władzy biskupów, dostaną czego chcą
po trzecie - warto czasem czytać nie tylko to forum, ale np. Angorę:)

Czy moze ktos wie czy z ratusza bedzie pokaz sztucznych ogni w sylwestra??

!!!!

kiernek racja :)

Nawet w Rzymie kościół nie ma takiej władzy jak w Polsce i kościół w Polsce niema takiej władzy jak kościół w Łomży i nikt nie ruszy Biskupa Stefankabe_znika napisał(a):

> Po pierwsze - halina - w kościele to się nie nazywa łapówka
> tylko ofiara:)
> po drugie - Nasza - nie doceniasz siły władzy biskupów, dostaną
> czego chcą
> po trzecie - warto czasem czytać nie tylko to forum, ale np.
> Angorę:)

jutro jest normalny dzien...moze krocej bedzie otwarty...ale jak pojdziesz o 10-11 powinienes napotkac otwarte drzwi

kacperek89 proponuję czytać ze zrozumieniem. Ja pytałem sie czy jest gdzies wyporzyczalnia snowboardów a w rybnie jej nie ma.
A tak wogle co to miało oznaczać: "rozejrzeć się trochę na mapie Polski !"?? Pisałem, że szukam w Łomży:p
Ps Sztuczny śnieg jest w Rybnie a pytam sie czy ktoś nie wypożycza bo zastanawiam sie nad zakupem ale najpierw chcem zobaczyć jak by mi szło;)

Wszyscy czekaja na te kolejne sieciowki jak na jakies zbawienie... i z gory dyskutuja, jak to lomzynskie pizzerie juz sie powinny bac konkurencji. Na Da grasso tez tak czekali, a przyszlo co do czego, to wychodzi ze syf kila i mogila, sadzac po opiniach... Pomijajac juz fakt, ze niedlugo to forum zamieni sie w forum o pizzy chyba. Sieciowki nigdy nie byly wedlug mnie rewelacyjne, byle jak, byle tanio. A co do promocji, ja tam wole zjesc 1 dobra pizze, niz 2 byle jakie w tej samej cenie. Na dodatek wszystkie te promocje 2 w cenie 1, sa zwykle tylko w lokalu, a lokal 2 stoliki na krzyz, wiec raczej niewiele osob z tego korzysta. W ogole to nie sa lokale gdzie mozna pojsc i z przyjemnoscia posiedziec, tylko niezbedne minimum, jakby mogli, to by je calkiem bezobslugowe zrobili chyba... Pozostale promocje, to ta w taki dzien, inna w inny.. Juz oni tak sobie rozplanuja, zeby za bardzo nie stracic. W sobote to raczej zadnej specjalnej promocji nie uswiadczysz ;)

Jesli chodzi o dowoz, to ja tez jestem przekonany, ze 30-50 zamowien, to nikt nie rozwiezie u nas, za maly ruch. A co do zatrudniania uczniow i studentow, to tutaj wszyscy praktycznie sa miejscowi, siedza w domku u mamusi i nie musza lapac roboty, zeby nie przymierac glodem ;) Te zarobki dostawcow, to chyba z kosmosu. Moze oni pod przykrywka sie bawia w dilerke co? ;)

!!!!

Pan Jan zapewne jest fanem Radia Maryja, czasme mu sie myli swiat wirtualny z rzeczywistym ... wybaczmy mu te zboczenie

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

cale szczescie w Polsce czegos takeigo nie uchwala:D Wkoncu kraj moherow.
"w wawie sa rozne kluby dla homeseksualistow ale tu w naszej lomzy gdyby zobaczyli kogos w takim miejscu to chyba na pierwszych stronach w gazetach by bylo ."
sadze ze w Lomzy szybko by taki klub splonol:D

!!!!

40-50 zł

!!!!

Chociaż z piecem może być więcej, ale musiałbyś zapytać czy wyczyści piec. Jeżeli masz palnik sam możesz to zrobić.

!!!!

A to link do profilu Brunona Sraczyńskiego, vice naszego miasta... http://nasza-klasa.pl/profile/3697089
Jestem pewien że portal ten zejdzie na psy, bo już co poniektórym się chyba pomylił ze stroną randkową. I jeszcze te znajomości, niektórzy chyba za punkt honoru obrali sobie bicie jakichś rekordów w ich liczbie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org