wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POLSKI UCZELNIE PRODUKUJĄ ANALFABETÓW

nie zabijaj !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POLSKI UCZELNIE PRODUKUJĄ ANALFABETÓW

a wiec jezeli chodzi o !KEBAB!... zatem prosze sluchac uwaznie wielmozni swiatowi turysci, ktorzy raz jedli kebab na dworcu i robia wielkie halo :) kebab wymyslili turcy, a wlasnie w turcji oryginalna pisowani dania to KEBAP, wiec niech ktos nie wybuchnie smiechem w turcji kiedy zobaczy cos takiego w menu:)

Mechanizm dyskryminacji jest zatem zawsze ten sam: nieważne, czy dyskryminuje się kogoś z powodu jego koloru skóry, płci, orientacji seksualnej, narodowości, czy jakiegokolwiek innego. Taki sam jest też zestaw argumentów, które grupa dyskryminująca kieruje przeciwko dyskryminowanej. Są to argumenty wyrastające z silnej, bezrefleksyjnej niechęci, z wiary w stereotypy, słowem z lenistwa umysłowego. A chcemy przecież w szkole lenistwo umysłowe przezwyciężać, chcemy rozbijać stereotypy i kształcić ludzi otwartych na świat i innych.

I wreszcie powód trzeci. Osoby o orientacji homoseksualnej żyją wśród nas. Od zawsze. Od zawsze są mniejszością, lecz wcale niemałą mniejszością. Projektują maszyny, piszą książki, pracują w sklepie i na poczcie. Dlaczego więc - wstydliwie czy wrogo - przemilczać ich istnienie?

Szczęścia, co radość daje,
Miłości, co niesie pokój,
Zdrowia, co rodzi wytrwałość,
Wiary, co nadzieję prowadzi,
Dni wypełnionych do końca,
Nowych wschodów i zachodów Słońca,
I spełnienia wielu pięknych marzeń
Niechaj Nowy Rok użyczy

E=mc2 chyba jestes takim samym pedalem skoro tak myslisz.Lozko czlowieku to dla nich za mala,oni chca pokazac ze sa normalni a to nie jes normalne
aaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa......chyba sam jestes debilem(co cie obchodzi kto jaki jest)
pedalom woooooooooooooooooooon

"Około tysiąca sklepów rodzinnych upadnie po wybudowaniu w mieście dwóch hipermarketów - przewiduje na łamach Współczesnej Andrzej Grzymała ze Stowarzyszenia Łomżyńskich Handlowców.

Jeśli w Łomży byłoby tysiąc sklepów musiałyby paść wszystkie, ale tyle to się nie doliczy w całym powiecie ...

mam gdzies rodzinne sklepy, latam do bialego i wawy na zakupy a chce w lomzy to samo kupowac w takich cenach jak w B-stoku lub wawie, wiec budijcie budujcie po trzykroc budujcie , choćby na każdym rogu Hipermarmety, galerie itp

On ma cyba zespół downa niech da pozwolenia na następne lidle stokrotki i kauflandy wstyd ze nasze miasto ma takich radnych skąd taki prostak bierze te dane ???? Powinni łomzyniacy sie wstydzić że zagłosowali na takiego pustaka bezmyślnego, jak mówi tysiąc chce wiedzić skąd ma te dane z AC Nielsena czy innego źródła??? Jak ma jaja niech odpowie na forum a jak ma w głowie mózgojada który głoduje niech milczy i nie przynosi nam wstydu.
Najlepszego w Nowym Roku dla osób myślacych......
Ja również jestem przetsiębiorcą w naszym mieście ale żeby aż tak pustym to nie nie podpisuje sie pod głupotą........

DiDi

godzina przed 00:00 z jakieś 30 minut.Podchodzi do mnie czeczeniec i mówi łamaną polszczyzną "Pan...wypaść z bloku człowiek" nie wiele myśląc, stojąc na rzeciw boku, podbiegam obok bloku i widzę nogi człowieka. Zakrwawiona twarz, nogi bez butów....
Wygląda na to że wyszedł z imprezy przez okno

Udzielając pomocy po przez sztuczne oddychanie, reanimację... ponieważ nie miał pulsu...zadzwoniłem, w między czasie po policję.
Policjantka i Policjant zjawili się w miarę szybko...... po 5 minturach zjawiło się pogotowie
Zabrali młodzieńca, byłem przerażony widokiem połamanego ciała.

uszanujcie to że ten człowiek żyje ale co było jego powodem wyjścia z imprezy tego nie wiem....

Nowy Rok dla mnie rozpoczął się dość nietypowo.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

bazyl14 a weź ty sie pier.... w łeb! a co to za różnica jakiej narodowości był ten człowiek?? co jakby to był czeczen to nie ratować?! Żal mi Cię... Dla mnie jesteś zwykłym, debilnym prymitywem... Oby było jak najmniej takich ludzi na świecie. To moje życzenie noworoczne :)

SamNiewiemCzegoChce, to napisał makmarc, nie markac! Subtelna różnica, ale jest. Ja mam emblemat, makmarc nie.

Bawiłem sie w Rysiu i tym razem to jednak przesadzili z jedzeniem,ogólnie porażka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org