piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MPWiK kontra Szpital - gdzie jest prawda ?

Akurat tak się złożyło, że nie byłem w domu :) ...jeśli dobrze pamiętam, wtedy w domu wtedy ciągnąłem zdjęcia i filmu z nurkowań moich znajomych - dużo tego łobuzy natłukli! :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MPWiK kontra Szpital - gdzie jest prawda ?

Max! To co mówisz to prawda Waldemar podał radio do sądu ale ----Radio Łomża------ :) i sprawa została zakończona kilka miesięcy temu.

realista
>>>>Radio bab bylo ok poki nie bylo tam didzejow. niech sie oni naucza po polsku mowic.
Niektórzy aby wypowiadać się na forum powinni nauczyć się poprawnie pisać DJ-e a z odmianą -ów to się jeszcze nie spotkałam.
Po drugie w radiu nie pracują DJ-e tylko prezenterzy muzyczni.
Po trzecie nie po polsku mowić tylko mówić po polsku :) polecam korepetycję bo aby zacząć kogoś krytykować trzeba posiadać "jakąś" -chociażby minimalną widzę.

Pozdrawiam ekipę Radia BAB.

Coś mi się wydaje, że ekipa Radia BAB znów zaczęła ze sobą korespondować na forum, żeby tylko ten wątek został na górze.

majorka: pewna jesteś, że
1. Waldemar Bohdanowicz nie podał Radia BAB do sądu?
2. tylko forma "mówić po polsku" jest poprawna, a "po polsku mówić" już nie?
3. pisze się "korepetycję", a nie "korepetycje"?

Bo ja tak do końca nie jestem pewien. Sprawa red. Bohdanowicza przeciw Radiu BAB jest w sądzie. A słowo "korepetycje" to pluralia tantum. Podobnie jak "nożyczki" albo "drzwi". Zanim sama (albo sam) rzucisz w kogoś słownikiem poprawnej polszczyzny, zajrzyj do niego.

Pozdrawiam.
grover

Skoro Uważasz że szybko upadają to dlaczego firma Intertor ma już ponad 450 klientów i cały czas się rozwija bo ma dobre łącza. Jak chcesz zobaczyć jakie łącza ma Intertor to skontaktuj się z intertorem i zamów neta na dwa tygodnie wtedy się przekonasz jaka jest szybkość tego internetu!!!!!!!!!!!

Jak się ktoś uczy na bierząco to taki materiał ma w najmniejszym paluszku!

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Polecam tez przy okazji spotkanie z TZ.
Czlowiek madry, otwarty - zawsze cos moze podpowiedziec ludziom mlodym, chetnym i szukajacym pomyslow na swoje zycie...

grover

1) "Coś mi się wydaje, że ekipa Radia BAB znów zaczęła ze sobą korespondować na forum, żeby tylko ten wątek został na górze." wypowiedź z 25-05-04 12:13

Zapewniam cię że nie należę do ekipy Radia Bab.

2) "Szkoda, że nie orientujecie się, jak Radio BAB płaci swoim pracownikom.
O ile tu w ogóle można mówić o płaceniu. Raczej o nieuzasadnionej zmianie warunków pracy, niewystawianiu umów i zaleganiu z pensją od wielu miesięcy."
wypowiedź z 25-04-04 12:22

Punkt drugi troszeczkę kłóci się z pierwszym, nie uważasz? Może poprostu nie nadawałeś się do tej pracy.

3) Mój post nie był kierowany do Ciebie tylko do Max-a :(

Pozdrawiam ekipę Radia Bab
Ciebie grover również, pomimo że już do niej nie należysz.

Idiotyczny login i idiotyczne posty. Sądząc po postach to jeszcze daleko do skończenia drugiej dziesiątki.

20 metrów z górki do szkoły podstawowej :)

Pozdro

Propus
Wow, Kosmitka! Skąd ja pisze...? - bo w Polsce to nie ma takich znaczków!!!........ po tym tekście to myślałem ze padnę heh pewnie piszesz z Afganistanu bo mi na taliba wyglądasz :D a takie znaczki to każdy umie zrobić a może jeszcze zaraz powiesz ze z Ciebie jakiś haker jest to w ogóle będę płakał jakich to my mamy mądrych Polaków po szkodzie jeden taki to został potrącony przez jadący pół ciężarowy samochód przeleciał około 20 metrów w powietrzu i zarył w asfalt. Stało się to w piątek (7-05-04 ) a dnia 12-05-04 o godzinie 00:22 siedział se radosny przy kompie (po 5 dniach) normalnie istny terminator a może tylko porostu fantasta narodowości polskiej.

Pomyślałem; nie chcę umierać w Chicago, na skrzyżowaniu Irving Park i Narraganset, chce do Polski, mojej Polski...<== heh zaprezentował swój śmieszny patriotyzm w obliczu śmierci to do kraju a tak to żeś z niego spierdolili :P

Czasem są chwile Gdy problem jest w każdym kroku
Pięści ściskasz z frustracji Bezsilne łzy ci
płyną z oczy Są takie momenty, gdy ufa się już
tylko Bogu A wszystko czego chce się, to jakiś na
szczęście sposób Chłopak, gdy z kolejnych łez
atak przychodzi złości O ścianę niszczysz pięści,
miotasz się w bezsilności Wpada się w problem jak
w bagno, w wir nicości A świat twych zasad
prostych już runął Jak domek z kart

Treść jest ukryta

Arko
Arko
ArKo
ArKo
Arko
Arko
ArKo
ArKo
Arko
Arko
Arko
ArKo
Arko
Arko
Arko
(...)

widze że chyba lipa z tym paintballem kazdy na poczatku sie zgłaszał chętnie a teraz... :( nic

kymaj: podaj jakieś szczegóły, zbierz chętnych. Ja się na to piszę :-)

Spotkajmy się i ogadajmy to.

Jastrząb... nie musisz bronić białogłowy.... to nic, że jesteś związany emocjonalnie, prawda obroni się sama... a jeśli nadal ma wątpliwości co do możliwości pisania po Polsku w Stanach, to weź jej wytłumacz o co chodzi - bo widzę, że Ty wiesz o co chodzi... :)

........... a ja cos pisalem o pisaniu po Polsku w Stanach czyba cos zle przeczytales :D iii o jaki zwiazek emocjonalny chodzi ?

Reeds:
Albo sie nie uczyłes ortografii na bieżąco, albo sobie najmniejszy paluszek przygryzłeś.

Kaschia:
Albo nie przyznawaj sie ze pracujesz z mlodziezą albo nie pisz "po najmniejszej linii oporu" bo linia nie najmniejsza tylko najkrótsza a jak najmniejszy to opór = "po linii najmniejszego oporu".
No chyba że uczysz spiewu ;)))

________________________________-

nazis

a kto mowil ze na tym foto jest kosmitka ?? ze od kiedy i we jakis sposob ?

hehe 2 tygodnie temu ??? o czym ty muwisz lool ? a jak taki madry to sie wes i dostan lamko i nie *******: bo amture to jestem na 100 % przekonany ze u ciebie bylo z przekretem heheh no chyba ze dla dzieci specjalnej troski dajo latwiejszo, w stylu pokoloruj , narysuj... hmm czy mi sie wydaje ze ty lool mi zazdroscisz tego cvizy i nie tylko ??? loolu skoncz bo na prawde piszesz takie glupoty jakich malo, a co do twojej matury , ciekawe co bys dostal jak by ci przyszlo pisac za rok , i nie pomogla by nawet mamusia wiec sie zastanow, bo ja moglekm isc na prawo do bialego na zaoczne ale to by bylo bez zensu ---> UWB dlatego wybralem ta szkole bo przynajmniej konczac kierunek ktury wybralem mam na 80 % prace w swoim zawodzie, podczas gdy ty bedziesz wypasac swinie lub kombinowac jak zostac bialym murzynem w usa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
PEPEES S.A. w Łomży zatrudni pracowników na stanowiska: Pracownik pomocniczy; Pracownik magazynowy (załadunek ręczny); Pracownik magazynowy (waga samochodowa); Pomoc Laboranta; Operator wózka widłowego. Praca sezonowa od września do listopada. Zgłoszenia przyjmujemy osobiście: PEPEES S.A. ul. Poznańska 121 lub na adres e-mail: hr@pepees.pl Więcej informacji na stronie www.pepees.pl – zakładka Kariera.
hr@pepees.pl
auto-moto
Pomoc Drogowa, transport samochodów i maszyn, holowanie.
tel. 517602315
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org