Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jan Jarota z LPR ma największe szanse na zostanie Posłem RP z Łomży !!! |
jestem z Ostrołęki i powszechnie jest mi znany pogląd że Wasze miasto jak i ościenne(Zambrów, Wys.Maz)to "krainy Amerykanów".Nie wiem ile jest w tym prawdy ale napewno coś jest.Swoją drogą to nie tylko opinia Ostrołęczan - inni w Polsce też mają takie zdanie.Więc, reasumując, szukaj dalej napewno znajdziesz -może sąsiad ma kontakt..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jan Jarota z LPR ma największe szanse na zostanie Posłem RP z Łomży !!! |
No ja też bym chciał żeby tak było.
|
|
P. Leończak jest zdecydowanie fachowcem!!!!!!!! natomiast po wizycie na Sz. Zambrowskiej nie mam milych wspomnien
|
|
Zdecydowanie najlepszym dentystą w Łomży jest Pan dr Bogdan Dmochowski. Gabinet na Dwornej (w kamienicy obok REMY 1000, po prawej). Tel. 216-35-83. józek
|
|
Myj poprostu zęby :P A niezłym dentystą jest Pani dr. Drożyner - Rycerska 4
|
|
Toż już jeden jest w Łomży... Nie za dużo tego? :-)
|
|
Nie będzie chociaż problemu z ubezpieczeniem z Allegro. Wniosek jeden: korzystać z usług kuriera - można przy nim otworzyć towar, podłączyć, sprawdzić i dopiero zapłacić. Jak coś nie gra to z powrotem do pudła i tyle.
|
|
Siema. Dla mnie najładnieszy jest Tomasz Kamel. Nie ma **** we wsi na tego przystojniaka. Pozdro dla wszystkich gejów.
|
|
Heniu, gdyby gość był zboczeńcem, to by pisał, o panach :-) A mnie jakoś szczególnie kobiety z telewizji nie pociągają... jakieś takie sztuczne... Ale lubię Jugowską. I Megumi Hayashibarę :-P
|
|
Ten jest fajny "Heniek kocha Januszka !"
|
|
Albo jak by można było to żeby walnąć cenzure na wypowiedzi, jakiegoś moderatora czy jakoś tak.
|
|
Obiekt ten przede wszystkim ma sluzyc do uprawiania zespolowych dyscyplin sportowych a ze mlodzi lubia sobie popic nasmiecic itp. to nic nato nie poradzicie chyba ze ktos postawi calodobowa ochrone. A same umiejsowienie jest bardzo ciekawe no przeciez ta strzelnica wicznie do zjezdzania na sankach w zime nie bedzie sluzyc a te imprezy co sie naniej odbywaja to konkretna kicha tylo dla dzieci ... & vice versa!
|
|
|
ten to dopiero ma problemy egzystencjalne heheh
|
|
...Ja myślę, że koeżka oblał egzamin ze sprawności fizycznej, psychotesty i niestety nie dostal się do policji...a teraz się mści trenuj chłopie trenuj...
|
|
olek24 człopiec, czy dziwczynka? Tymczasem sami cwiczymy to, czego nauczylismy sie na kursie. Kurs trwał 3 dni i kosztował 100zł. (przyjehcala tancerka z Wrocławia-zawodowiec) Ale teraz spotykamy sie systematycznie co tydzien. Nikt nikogo nie wymiewa, bo kazdy zaczyna lub zaczynał od zera. Zamierzamy nauczyc sie jeszcze fandanga lub rumby hoszpanskiej. Jesli zbierzemy 20 osob, to wplacimy po 15zl i przyjedzie dziewczyna z Olsztyna i nauczy jednego z tych tancow. Dla powaznie zainteresowanych: <b>GG 1383017</b>
|
|
W "GOSCE" lenoir 1l kosztuje 10.80, a w M1 zaplacilam za 1,5l 9,90zł. Reszta mniej wiecej tak samo! Chole**i monopolisci! Najwieksze bezrobocie, najwyzsze ceny, paradoks... nie maja sumienia....
|
|
o to następnym razem też przyjdę :) ... & vice versa!
|
|
Po prostu macie za dużo wolnego czasu ! dlatego głupoty przychodzą do głowy ! Gdybyscie się czymś sensnym zajęli to nie byłoby tylu głupich postów !
|
|
Niech się tylko Gliniarze dowiedzą o was... będę się wtedy smiała :) Kaśka
|
|
Kiedyś będziesz miał żonę, to zrozumiesz :(
|
|
czy jest tutaj admin?? ile razy ten sam temat mozna wałkować...
|
|
Łomżyńska spółdzielnia mieszkaniowa. Przyzwyczaiłem się tak mówić, bo krócej, a itak wiadomo o co chodzi. Zaraz powiesz, że ty nie wiesz :p
|
|
W imieniu własnym i kolegów (także z rozgłośni lokalnych) okrrropnie* dziękuję "autochton"-owi* za rzetelną i rzeczową ocenę naszej pracy. Czy teraz zechciałbyś zdradzić publicznie czym zajmujesz się na co dzień, żebyśmy mogli zrewanżować się równie profesjonalną recenzją działań Twojej grupy zawodowej w naszym mieście? Adam Dąbrowski P.S. Jeżeli uważacie, że coś powinno zmienić się w programie radia, którego najchętniej słuchacie, to adresy i telefony do wszystkich stacji są powszechnie dostępne. Więcej: będziecie mogli porozmawiać o tym z żywym człowiekiem a nie "błękitną linią". Pozdrawiam ----------- *- i wyrażenie i jego zapis są nieprzypadkowe
|
|
Małomóżdżki powyżej obrzucają sie błotem w nieodpowiednim wątku. Zbychu - myslę, że Milewicz to był facet który tak mocno kochał to co robił, że w podążaniu za adrenaliną i w potrzebie przedstawiania prawdy, zaszedłby wszędzie. Gdyby "nas" nie było w Iraku, a tylko Amerykanie i GB, też by tam pojechał. I może by zginął, może nie. Taki zawód, taki los. Bardzo go szanuję i łzy cisnęły mi się wczoraj do oczy na wieść o jego śmierci. Niech spoczywa w pokoju... Igor-astrolog
|
|
...i w ubieglym roku? Rządu juz nie ma, jest prawie polowa 2004 a ty stare dowcipy przeklejasz! ____________________________________- bagrmosen
|
|
Mó pierwszy wątek zmienil admin nie wiem dlaczego pisalem w nim ze mam do zdobycia ok 25 zestawów do gry tj: -maska -karabinki -umundurowanie ceny wachaja sie od 40 najlepiej jak zbierzecie pow 10-ciu osób
|
|
Trzymaj sie DaSto, i szybkiego powrotu do zdrowia. Niestety tu, w Stanach, to nadal taki dziki zachod jezeli chodzi o przestrzeganie przepisow drogowych, tak i przez przechodniow, jak i czesto (tak jak w tym wypadku) takze przez kierowcow. Po prostu, w duzej wiekszosci miast (oprocz chyba Los Ageles), kolor swiatla dla zwyklego piechura to calkiem rzecz obojetna. Chociaz niby tzw 'jay walking' czyli przechodzenie przez jezdnie w nieodpowiednim miejscu lub przy czerwonym swietle zaliczane jest do drobnego przestepstwa, jednak rzadko ktos obdzielony jest za to mandatem. A tak o tej 'opiece spolecznej' to lepiej jednak utrzymac to w dyskrecji - nigy nie wiesz kto to czyta... Pozdrawiam, wychu ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Tolek Wiesz przecież, że nie chodzi o budowę wielkich sklepów w centrum miasta. Dla mnie „poza miastem” tzn. Zawady, Konrzyce, Łomżyca, Kupiski, Piatnica itp. Nie widziałem jak przygotowuje się mięso do powtórnego przerobu, ale widziałem: - jak sprzedaje się na targu fermowe jajka jako z przydomowej wiejskiej hodowli, - jak łomżyńscy kupcy zaopatrują się w buty, bluzki, sweterki, spodnie itp. rzeczy na stadionie, a w Łomży sprzedają je jako super towary po nawet 3-krotnie wyższej cenie, - jak niektóre „hipermarketowe” towary sprzedawane są na łomżyńskim rynku z dwukrotną przebitką. Obwodnicę Łomża nie szybko będzie miała. W tym dziesięcioleciu raczej nie ma na to szans, tak jak mgliste są szanse na rychłe zakładanie telefonów i Internetu w podłomżyńskich miejscowościach. Nawet dziecko w gimnazjum wie, że bez sieci nowoczesnych dróg, telefonów i dostępu do Internetu trudno jest znaleźć poważnego inwestora. A gdzież już nam pod tym względem do Czech czy Węgier?
|
|
wpiszcie na www.google.pl słowo "kretyn" i zobaczcie co jest na pierwszym miejscu :)
|
|
Czy po wejściu do Uni coś się zmienilo? Czy do Łomży płyną szerszym strumieniem lub będą plynąć? Wiele dziedzin naszego życia wymaga zasilenia finansowego by je ożywić i poprawić ich jakość. Czy są w naszej administracji ludzie kompetentni w tej materii, składają projekty, czy możliwości i terminy nie będą przespane? Warto by o tym informować mieszkańców, bowiem to w ich imieniu władza rządzi. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
madaj ten adres to ogólnodostępne proxy (w3cache.icm.edu.pl na porcie 8080). Gość po prostu nie chciał ujawniać swojego prawdziwego hosta. Zbych
|
|
iguana: nie powiesz mi chyba, że zaczynanie tematu, który już był lub reklama na forum nie są głupie? Ten temat też jest bezsensowny, bo napewno nie będziesz mówić nikomu, co ma robić ;-)
|
|
a co z siatka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |