Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawda czy nie prawda? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawda czy nie prawda? |
sura nie o te PK mu chodzilo..
|
|
z takim pk trudno byloby skakac...jeszcze z pelnym magazynkiem Bimbo !
|
|
juz jest zdradzone, ze nie jaki Marcin...:) Bimbo !
|
|
do ilu:)? Bimbo !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nr 1 to pewnie omnie ci chodzilo...:P Bimbo !
|
|
lol aby sciagac te radio falami (wiem ze zle sie wyrazilem ale nie wiem jak to fachowo powiedziec) to trzeba miec specjalna antene do kompa i program przynajmniej 7 lat temu tak bylo.....
|
|
fiu, fiu. A od kiedy się interesujesz piłką Piotrze, hehehe ?? Bimbo !
|
|
i co potraficie ? Chodzi mi o nazwy akrobacji (o ile wiesz ze takie w PK istnieją)
|
|
fiu, fiu. A od kiedy się interesujesz piłką nożną Piotrze, hehehe ?? Bimbo !
|
|
...nie wiem czy jest gdzieś archiwum eŁKSówki.... ale jakbyś znalazł artykuł o jej zakończeniu to byś się dowiedział na którym miejscu skończyłem.... :) ...nie było to pierwsze, ale karnet na mecze ŁKSu dostałem! :) ...później zaglądałem tam raczej sporadycznie... (na eŁKSówkę oczywiście) Pozdro! Bimbo !
|
|
a bo to pierwszy raz gosci w naszym miescie.......... pojawia sie tez w 4 porach ;P
|
|
mnie to tam wiesz....;] ale tak napisalem;] Bimbo !
|
|
No i gdzie jest pan prezes? Czy ktoś go widział? Może zasnął w bibliotece miejskiej.
|
|
no narazie tylko frontflipy i to slabo , wiesz jakos pogoda beznadziejna , albo mokro albo zimno i szkoła tez przeszkadza , czekamy na wiosne albo na cieplejsza pogode to sie bedziemy dalej doksztalcac :D Bimbo !
|
|
Buhahahahaha... Sura Nie wiesz o co biega to nie pisz takich baznadziejnych postow... Ja uprawiam PK razem z ''mistrzu93'' I chciałbym wszystkich do tego zachęcic :P PeeS - No tak jak kolega napisał dawajcie jakieś miejscówy :D :) sura napisał(a): > Gdzie tu masz strzelnicę z homologacją m.in. >na PK no i skąd masz PK? Masz >na nie pozwolenie? Jak nie to zapoznaj się z Ustawą. >
|
|
widocznie ty sam nie wiesz o co biega... bo sura napisal dobrze widocznie jeszcze pare lat przezyjesz i zrozumiesz... Bimbo !
|
|
LOL HAHHAHHAHAH Bimbo !
|
|
złodzieje :P jescze nikt nikomu z takiej firmy niedał nic zadarmo !! Bimbo !
|
|
nom 7300gt jest spoko poczekaj do nowego roku :) wszystko stanieje pare złotych jak zawsze i wyrwiesz cos z allegro :) Bimbo !
|
|
allegro :P tam najtaniej ci zrobią jest dużo tego typu aukcji :D Bimbo !
|
|
16:55 nazywasz rankiem?
|
|
Zgadza się, zjeżdżając od ronda solidarności dalej do Ks. Janusza !! jest zwężenie, nikt nie ma prawa wymusić z tego pierszeństwa, musiałaś skręcać do stokrotki wówczas niestety ustępujesz. Bimbo !
|
|
te choinki na rondzie przy Stokrotce pięknie sie prezentują , bardzo dobry gustowny pomysł . Taki świateczny i z takim wdzięcznym rozmachem ,nutką szleństwa i zabawy radosnej jakiej zwykle temu miasta brakuje. A co do miejscowych kupców to zawsze mam takie same zdanie . Wobec braku konkurencji w dupie mają łomżyńskiego klienta co zwykle widać po ofercie i cenach w ich sklepach a co dobitnie widać po tym jak w święta starają się te sklepy jakoś światecznie przystroić. Bimbo !
|
|
i prezenty... ;d
|
|
Na wzgsach zrobią Ci dobrze ;) Bimbo !
|
|
jechałam do ks.janusza a on na tej ciągłej mi wyjechał i policja stwirdziła że to moja wina jest
|
|
Ja mam kumpla, co ćwiczy Le Parkour skacząc przez taczkę ;P
|
|
Ja dzisiaj byłem i chyba interes zwineli bo szyldy posciagane i brama na lancuch echh Bimbo !
|
|
parkour to nie sa salta jak pisales wczesniej ... =/
|
|
Witam. Czy ktoś się orientuje i może mi powiedzieć, za ile można teraz w Łomży wynająć kawalerkę?
|
|
janie!!! z jakiego powodu mnie nie cierpisz? nie wiem! ale podejrzewam ,ze chodzi o prawde a PRAWDA zawsze jest sierotą!.zarzuciles mnie klamstwo w sprawie banku narodowego USA --mam juz materialy , ktore powala ciebie i twoja filozofie i osmiesza ciebie!!!!!!!!!!!!!!( to bedzie oddzielny post ) Podejrzewam ,ze za chwilke uslysze glos zaciewietrzonego koguta ktory ma patent tylko i wylacznie na prawde ))) ale ........................ jestes tylko kogucikiem ! ktory wszelkimi sposobami usiluje mnie zdeskredytwac , ze wstydu za CIEBIE pomine resztę milczeniem. Bimbo !
|
|
za sam wynajm chcą ok 200 zł+wszystkie opłaty(czynsz,światło,woda,telefon),a więc całość ok 500-600 zł.
|
|
Siemka... czy ktoś wie gdzie trzeba sie zgłosić jeśli ktoś chce brać udział w kweście "Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy"?
|
|
to jest ranek
|
|
Osoby chcące zostać wolontariuszami mogą już dostarczać zdjęcie i ksero dokumentu tożsamości do sekretariatu Ekonomika. Termin od 10 grudzień do 4 styczeń 2008. :)
|
|
halina ciebie to taxiarz pewnie i po zambrowie przewiezie bocznym ulicami... w sprawie banku narodowego zarzuciłem ci brak kompletnej wiedzy, bo twierdziłaś że nie ma takiego, czyżby się coś zmieniło?:))) czekam na te materiały, mam nadzieje że przeszły przez IPN, ja niczego nie podpisywałem. Nie ośmieszaj się...
|
|
wosp.4lomza.pl
|
|
julcia77 to ty zjezdzałas z ronda i jechałas w strone ks janusza a on jechał od ronda solidarnosci strzałka w prawo i tez w ks janusza w strone blokow tak ??
|
|
grzybica na zimę to fajna sprawa, można się najeść i nie przytyć, a jak grzybków zabraknie to od znajomych można maznąć sobie z pod palca
|
|
Nie po gokartach, nie smućcie się ;) Była przerwa techniczna, to fakt, ale dalej będzie się kręciło. Jak wiadomo, sprzęt nie jest nowy, zużywa się, trzeba coś naprawić itp. Z tego co mi wiadomo mają być ze 4 gokarty, bo jeden ciągle musi być w zapasie, musi "stygnąć". Nie da się na jednym sprzęcie jeździć po kilka lub kilkanaście godzin bez przerwy. A chętnych do zabawy jest sporo, nie raz czekają w kolejce. Cierpliwości, a zobaczycie, że się opłaci, he he :)
|
|
dO zły_człowiek "siedza pod szpitalem i skacza"Nieźle to ująłeś ;)))) ...
|
|
to kondom jakis co ma poloneza a mysliz e zjadl wszystkie rozumy, on mysli ze wyspawanie i wygiecie wydechu to jakies papranie, wydech w moim aucie jest pewnie 5 razy wiecej wart niz te twoje Fso
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |