wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sondaże!

Mój znajomy mial kiedys podobny problem... nie mozesz po prostu narazac dloni na zimno...zakladaj rekawiczki:) dodatkowo codziennie mocz dlonie w cieplej wodzie...Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sondaże!

problem był juz poruszany w temacie "Jak mam jezdzic". Niestety krisk ma racje. Jezdze tedy codziennie nawet kilka razy i widze ze kierowcy maja z tym problem. Bo ze strzałki w prawo jak i zjezdzajac z ronda mozna jechac w strone blokow a gdy dochodzi ktos kto chce z lewego wjechac do Stokrotki jest problem. Oczywiscie maly problem bo kierowcy jakos sobie radza.

Przy okazji jesli jestesmy przy tematach ktore dotycza kierowcow chce was zapytac o inne "skrzyzowanie". Chodzi mi o wjazd na Alei Legionow do Avansa, Farmala. Czy moge wjezdzac z Legionow czy nie ? Jesli NIE to czy podobna sytuacja jest przy wjezdzie do Media Expert ? Tam jezdza tak wszyscy.

kulig co ty za przeproszeniem pier****?Masz buldoga że taki obcykany jesteś?Rzeczywiście sapie ,ale nie bez przesady,a w upał każdy pies ma ciężko.;/ Te całe kundle amstafy tylko czekają by kogoś nie upierd***ć ,taka ich natura,natura zabójcy....

Marek Przybyszewski z Konarzyc to ten weterynarz który mieszka po lewej stronie jadąc od Łomży?I ten sam co ma mastify?

moze zatrudnic ekipe z top gear? zrobia to w 24 godziny

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

Nie panikujmy. Po pierwsze jak napisano już tu na forum - nic na surowo. I przede wszystkim na spokojnie i bez paniki.

skoro dwa razy się otworzyła i widziałam zdjęcia- przy świadkach to chyba nie jest czysta, jak sądzisz?
Jestem blondynką, ale nie żeby aż tak ...

wlasnie trzeba zrobic wkoncu porzadek w tym dziekanacie zadza sie jak chca nikogo nie informujac zmieniaja plany itp one sa poprostu po******

Jarek

Prawoskręt na rondzie jest robiony tam gdzie występuje duży ruch z jednego wjazdu w najblizszy zjazd. Niedawno zjeżdżałem do stokrotki tym zjazdem ale nie pamiętam dobrze czy ten pas ciągnie się dalej czy tylko prowadzi do zjazdu do stokrotki? Jeśli do zjazdu to w ulicę należy zjeżdżać z ronda. Bo przy wjeździe na parking stokrotki są strzałki kierunkowe, i nie można pojechać w lewo. Można za to zjechać z lewego do stroktoki.

Może mam , a może nie;)))))
Rasę znam dobrze - podoba mi sie , ale nie do tego stopnia aby amstaffy kundlami nazywać . Tak w upał kazdy ma przej..., ale buldogi szczególnie.
Amstaffa nie mam , ale to nie jest zła rasa, tylko namnozyło sie amstafopodobnych tyle jak kiedys rotków. I będzie z tym problem , bo małolaci sobie nie poradzą, albo urzadzą drakę .
Z dwóch ras (buldog angielski, amstaff ) blizszy mi wygladem i temperamentem amstaff.
Staffik to dopiero ma mało "odjazdowy" wygląd, ale fajny charakterek.

Jarek

Krisk masz rację , ale kiedy u nas cos było dobrze, zawsze jak nie brakuje kasy, to rozumu, jak nie rozumu to miejsca - zawsze czegos .:))))))
Akurat to , ze ludzie sobie jakoś radzą nie jest tłumaczeniem, dla architeków , planistów i wykonawców . Bo ludzie i bez dróg sobie będą radzic - taka natura ludzka.
Tylko jak juz cos robią, to niech zrobią tak, aby nie było nawet "małych" kłopotów, czy wrecz malutkiego tyci , tyci zakłopotania.

wg mnie to skret w prawo powinien byc tylko i wylacznie do stokrotki a na ksiecia janusza powinno sie zjezdzac z ronda i ewentualnie do stokrotki

o troll się odezwał

jeszcze dopowiem, iż w grudniu bedzie można zobaczyc mecz barcelona - real madryt czy inter mediolan - Ac milan na c+

rondo Stokrotka to gniot inżynieri ruchu drogowego o czym pisałam w poście cała prawda o łomżyńskich rondach Jaś -gówno to ktos z ratusza co za wszelka cene chce wszystkich zakrzyczeć i udowodnic ,że jest dobrze.

Jarek

megan to twoim zdaniem aby od duzego ronda wjechac w ks janusza w strone blokow nalezy najpierw wjechac na małe rondo ? Ja jestem troszke innego zdania. Owszem mozna jechac jak piszesz ale "ze strzałki w prawo" tez mozna jechac w strone blokow. Przeciez nie ma tam zadnego nakazu skretu w prawo. I w tym miejscu jest problem. Bo ja chce "ze strzałki" jechac prosto a po lewej stronie mam takich co chca wjechac do stokrotki i skrecaja w prawo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org