wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znakomite wystąpienie posła Kołakowskiego

Tak powaznie to co tam robia to metrazowo podchodzi pod biedronke :)A tak powanie jestem rozczarowany,myslalem ze to bedzie lodowisko na caly stary dworzec,a tak wejdzie ze 30 dziecialow i po balu :( Wielka porazka :(:(:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znakomite wystąpienie posła Kołakowskiego

ja osobiscie nie polecam nikogo z łomży a tym bardziej na dmowskiego,Kaminską na moniuszki.wszyscy dentysci poprostu za duzo zarabiaja i dla tego robią kiche a nie zęby!!

ale tu nie chodzi o to czy zginiesz ty czy los...z reguly...jak juz dojdzie do wypadku...to nie bedzie to wina losia...no moze sie myle? skoro zakladasz, ze ktos musi zginac, bo taka jest statystyka...to juz twoja wizja...

no sluchaj...jasne i klarowne jest, ze pierwsze czlowiek, ale popatrz na to z drugiej strony: jedziesz, zachowujesz ostrożnosc, stosujesz zasade ograniczonego zaufania, oceniasz stan drogi i warunkow atmosferycznych, technike prowadzenia, predkosc dostosowana do tych wszystkich czynnikow- zastosujesz to...i mysle, ze nie masz co sie martwic, ze jakis los w ciebie wjedzie:) - zakonczylem tak troche weselej niz sie spodziewaliscie, odrobina humory nikomu nie zaszkodzila.

takie jest moje zdanie...do takich wypadkow dochodzi z no mnie sie wydaje, ze z winy kierowcow...moze za szybko sie jedzie, moze nie dosc uwaznie spoglodanie w dal....

winco

I jak wynik ?

Powtarzam po raz kolejny:

Albo sie madrze jezdzi albo sie glupio placi. Jak ktos jest debilem to bedzie placil...

winco

tak milym akcentem, ktorym bylo zlitowanie sie kierowcy autobusu...mozemy isc spac:) co Wy na to...bo mnie sie juz oczy zamykaja. Dodam jeszcze, ze ja mialem lepsza historyjke...z warszawy nie moglem wyjechac od 18.15...a co myslalem, ze nie bedzie ludzi, moj blad, ze nie kupilem biletu na 20.30...dopiero pojechalem 22.30

18.15-zapchany
18.40-zapchany
19.00-zapchany
20.30- bym sie dostal(prawie), ale grupka gnojkow sie wepchala
22.30- wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej

podrawiam wszystkich i milej nocy zycze:)

winco

no wlasnie o to chodzi...pojedzie raz, drugi, trzeci i juz prawka nie bedzie i dodadkowych funduszy na benzynke..

" Pozostał ostatni autobus do Łomży 2030. "

20:30 to nie jest ostatni do Lomzy. Ostatni to 22:30 (Ze Stadionu) lub ten sam 30 minut wczesniej (22:00) z dworca zachodniego. Aha, nalezy uwazac, zeby nie zaspac. Jest to kurs przelotowy. Kiedys obudzilem sie na stacji benzynowej w Stawiskach :P

winco

Nawet autobusy byly organizowane.

winco

Zywiec to siki, wiwat Okocim Mocne i Palone. :]

.

Lodowisko ? Tam? Nie za blisko ruchliwej ciasnej uliczki ? Pomyslcie o dzieciach.

Jan_Serce jestes po prostu szczytem totalnego debilizmu!!! 2 dni temu widzialam w TV program,ktory juz wiem,ze byl o tobie,a mianowicie o takich debilach jak ty co to wchodza tylko i wylacznie na fora interenetowe zeby sie idiotycznie wypowiedziec.Ty po prostu chyba nie jestes przez nikogo kochany albo konkretnie ci czegos brakuje,bo to co ty wypisujesz w tematach zakladanych przez siebie jak i innych to jest szczyt glupoty...A mogla mama nie pic alkoholu podczas ciazy...przykry jestes...

Zły_człowiek ty raczej prawka nie masz bo jak byś miał nie pisałbyś

"ale jestes smieszny z tym audi 100... moze a8? proste, ze 20.30 bo od 21 sie zaczyna mandat..."
Gówno sie w tym temacie znasz a sie wypowiadasz. Mandat dostaniesz za Przekroczenie dopuszczalnej prędkości do 10 km/h to jest 50zł. Więc lepiej jeździj dalej rowerem może nim mandatu nie dostaniesz

no na ks anny jest ********* pani stomatolog i nawet nie droga z tego co pamietam to nawet moze ci leczyc czy tam wyrywc na ta ksiazeczke ormowska ehehehhe kiedys tam bylem u niej i naprawde polecam jest kobieta bezbolesna.. teraz jestem w stanach co nie tu poszedlem do dentystki z bolacym zebem taki ktory jest do usuniecia co nie usiadlem na fotel a tam korwa tak obskurnie ze to pale gnie niby dentystka dobra (polka) ludzie mi mowili ze dobra ok to poszedlem za zdjecie zeba i posiedzenie na fotelu 50$ ok . a za wyrwanie powiedziala ze mnie skasuje 300$ to chore bo niby przy usuwaniu ten zab mi sie polamie i ze bedzie musiala wyciagac resztki jego a taki sam zab dentystka na ks anny mi usunela za grosze nie pamietam juz za ile trwalo to 5 min i po sprawie tu teraz jest przejebane miec chore zeby dobrze ze mam tylko 1 niedobry :) za leczenie kanalowe biara 400-500$ za koronke 800$ i wez lecz zeby ***** jego mac eheheheh

wybaczamy, a co Ty tak ostatnio wcześnie spać chodzisz? :)

bez czytania dyskusji (przejechałem stronę w dół) stwierdzam, że to nie ma sensu nic

Jasiu Gówno ( tak sam siebie określiłeś) zgiń przepadnij maro nieczysta, bo twoja głupota nie zan granic

winco

no niestety Jasiu chyba naprwde w głowie na biedronki, chciałby poczuc motylki ale nikt tej przyjemnosci nie chce mu sprawic;-) wiec sie wyzywa za swoje niepowodzenia na forum... A swoją drogą moze nikt nigdy nie dał mu sie wypowiedziec wiec kupił sobie kompa, załatwił łącze internetowe i mysli ze swiat zwojuje...:-)
Pozdro dla Wszystkich;-)

Sparta Warszawa Jedynka Łomża 3:1 26:28, 26:24, 25:18, 25:16

loosac Ty człowieku masz racje. Lodowisko się robi ale nikt nie mysli o tym ze ktos moze przez zupełny przypadek wyjechac na ulice bo np ktos go popchnie... i bedzie problem. Wiec wychodzi na to ze w łomzy znów sie cos robi nie myslac o niczym tylko o własnych zyskach... No chyba ze ktos jeszcze sie domysli i jakies konkretne ogrodzenie zrobi

w łomży tacy sami dentyści jak i wszedzie. Znam jedną Panią jak tylko gabinet otwierała była milutka dla wszystkich nie zaleznie jak sie leczyli prywatnie czy na ubezpieczenie. A teraz tych "państwowych" wygnała a znajomi mówią ze juz taka milutka nie jest nawet dla tych którzy prywatnie do niej chodzą. Wiec wniosek z tego ze sie laska dorobiła i ma teraz w nosie;-(
Wiem ze na Mazowieckiej jest stomatolog i słyszłam ze ta Pani robi to super ale napewno nie leczy na "NFZ"

Nie polecam tego zakładu na poligonowej, zostaja potem rysy.

http://www.wulkanizacja24.pl/

ten zakład robi to całkiem dobrze, także mogę go polecic, sam mam zamiar się do nich zgłosić na wiosnę żeby wypiaskować felgi i pomalować metodą proszkową.

Słyszałem też, że w wulkanizacji na sikorskiego zajmuja się takimi rzeczami więc możesz podjechać i się podpytać

Nie felgi nie są aluminiowe a nowe sa za drogie heh...Wielkie dzieki "autochton" zapytam na Poligonowej.

do Scorpion87
w samochodzie przede wszystkim liczy sie kierowca, ale moge sie mylic...
systemy systemami a znaki ograniczenia predkosci po cos tam sa ale tu tez moge sie mylic...
mam prawo jazdy od niedawna nie mam jeszcze zadnego mandatu zadnych punktow nie dostalam nawet upomnienia i teraz nie wiem czy to ze mna cos jest nie tak czy z toba
dobra, masz te swoje kosmiczne systemy w samochodzie o ktorych my zwykli ludzie nie mamy pojecia ale powiedz mi jak jedziesz 200 albo i lepiej, bo pewnie dzieki innym systemom o ktorych jeszcze nie slyszalam, mozesz jechac szybciej to jesli spadnie ci cos z gory np z drzewa(odchodzimy tu od znakow ograniczenia predkosci i strazy miejskiej)wiec jak spadnie galaz czy ptak czy cokolwiek to co zrobia te systemy i co zrobisz ty?
pytam poniewaz zaciekawil mnie twoj tok myslenia,panie kierowco, i zbytnie poleganie na "wysoko zaawansowanej"technologii samochodowej
i jeszcze jedno czym sa te twoje zaawansowane madrzejsze od smiertelnikow"systemy" o ktorych tyle tu mowisz wobec zwyklego radaru i kilku dzielnych(aczkolwiek smiertelnych) straznikow miejskich, ktorzy mimo "tych systemow" sa w stanie wlepic ci mandat?? i dlaczego nie pojdziesz po rozum do glowy i nie zwolnisz tam gdzie trzeba ?
ps
jesli ktos wyczuwa podtekst ironiczny w mojej wypowiedzi to ma racje

Hehe a Ty tommeknet to w ogóle chyba nie śpisz :P:P

a co to te yam cafe ?gdzie to jest ?

Hmmm...jakies 3 tygodnie temu poszlam do szpitala, zapisac sie do specjalisty. Byla 13:40. Patrze na grafik, lekarz przyjmuje do 15:15. Ide wiec sie zarejestrowac, a pani do mnie: jutro prosze przyjsc. Lekarza juz nie ma. Poszedl do domu 2 godziny temu bo nie bylo pacjentow. Aha, na nastepny dzien zarejestrowac sie nie mozna, bo "przeciez lekarz normalnie przyjmuje i tlumow nie ma".
Ciekawe, bardzo ciekawe. Na tej zasadzie sprzedawca powinien zamykac sklep o 15, zamiast o 18, bo nie przyszli klienci, kierowcy i maszynisci moga odjechac przed czasem, bo tak bedzie szybciej...
Nie dalabym takim lekarzom zadnej podwyzki.

W szczególności tych, którzy studiują nieco dalej, np. w Toruniu, Poznaniu, Łodzi, Gdańsku, ale nie tylko. Jak wygląda u was zwykle dojazd do domu na święta? Czym jeździcie? Ciężko się dostać np. do autobusu? Ah, i czy w Toruniu coś się pod tym względem zmieniło?

Treść jest ukryta

Moja sunia jest młoda , ma troche ponad rok. Panią Grudzińska polecił mi zaprzyjaźniony hodowca psów . Nie zawiodłam się,przyjmuje od pn. do pt. od 10 do 19 w soboty od 10 do 14. Jest tam jeszcze druga pani też lekarz. Najlepiej zadzwoń pod nr tel który podałam i porozmawiaj, umów się na wizyte akurat u p. Grudzińskiej. Wiem że do niej przyjeżdżają ludzie spoza Łomży. Co do narkozy wziewnej to w Łomzy nie wiem czy stosują. Mam nr kom do p. Grudzińskiej ale forum to nie miejsce na to. Jeśli chcesz to podaj swoje namiary np. gg to ci podam.

Ta cała Grudzińska z Hipokratesa to d.u.p.a a nie weterynarz....to co ona zrobiła dla suczki Mastino Napoletano to szkoda gadać.Przyjaciel przywiózł ją na wycięcie 3-ciej powieki(w tych rasach to normalne) to 2 razy robiła zabieg,w taki nieudolny i niefachowy sposób.A to żadna filozofia dla weterynarza,dobrego weterynarza.Suczka do dziś ma wypływającą powiekę.

Olina79 a co ty ją tak zachwalasz?Relationship jakieś czy co ?
>>Od niedawna ma praktykę w Łomży<< <===samo za siebie mówi!

Olina79 popieram , również polecam tą klinikę w białym

loosac odbierz telefon, wino miałem wcześniej... ;/ wrrrr

Bywam sporadycznie, od czasu kiedy, na poczatku zraziłem się jamowską kuchnią. Teraz jest nieźle i dużo barwnych postaci się przewija :D Mimo wszystko i tak jakoś wolę VIPa. Szczególnie w karaoke :)

w schronisku przebywa amstafka biało brązowa z czerwoną obróżką cecha charakterystyczna jedno niebieskie oko, została przywieziona przez pracownika schroniska, strasznie tęskni za właścicielem ciągle wyje cały dzień i noc, pewnie sie zgubiła właściciela prosimy o kontakt, sunia przebywa w schronisku Arka w łomży na woj polskiego na przeciwko orlenu

doktor Rybaczyk sterylizował moją sunię i wszystkie sunie w schronisku to specjalista chirurg nigdy nie było żadnych powikłań i cały czas sie dokształca słyszałam od wielu osób również że dr leończak na hipokratesa jest dobry, stanowczo odradzam rumińskich i lecznicę na woj polskiego wiele psów usmiercili albo źle zdiagnozowali więc prosze o ostrozność

o ku rwa a aten czeslaw to niezmordowana bestyja jest !!!!

banda zlodzieji te zbieracze.... jak by sie owsik zdziwil... az by sie wogle je baniutki zacial :D

SIEEEEEEEEEEEEMA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MóWTA

CO

CHCETA

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak naprawdę, to od dawna to zaproszenie nie jest już potrzebne. Twoją rolą jest przekonanie urzędnika w ambasadzie, że jedziesz jak sama twierdzisz na 2 tygodnie !

winco

tarczyn, jak w wieku 15-18 lat, to dziewczynki ewentualnie nastolatki a nie baby, chociaż dla ciebie to może i baby:)))

Po jakiego grzyba tam jechać , szkoda kasy. Jest tyle ładniejszych miejsc na świecie , a znajomi do Ciebie przyjadą.

chodzace stroiki.. az oczy bola jak idzie taka ulica ;d

ale gdzie ja to pisze...powinienem wejsc na czat.wp lomza ha!

byłem w sobote zdenerwowałem się bo była mi potrzebana kaseta do kamery znalazłem w kilku miejscach kasety ale tylko 90 minut i w trzech rórzych miejscach te same

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org