Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kandydat PO ciężko pobił wyborcę i nadgryzł mu kciuk |
To może oznaczać, że jest Ci zimno :-) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kandydat PO ciężko pobił wyborcę i nadgryzł mu kciuk |
Jesteś niepoważna, jeśli pytasz o takie rzeczy na forum. Zgłoś się do lekarza. Tu są specjaliści, ale tylko od narzekania i od "wogole".
|
|
Gdybym był "specjalisto" nie prosiłbym o pomoc ;] KrzyzaK dzięki za fatyge
|
|
i od "morze" :)))
|
|
100% zjesz takie jajko na surowo i nic się nie stanie, co najwyżej sraczki dostaniesz, ale to już inna sprawa. Może coś tam zmutować, jakieś minimalne ryzyko jest i żeby zamknąć morde takim szmatławcom co sieją panike jak super express czy nasza, zalecają wysoką temperaturę...:)))
|
|
Nasza masz rację ostrożności nigdy nie za wiele. Jak kto chce może jeść i g..... z tych kurek , ale trzeba dać wybór, chcę albo nie. Jaś nie mowa już o koglumoglu , ja lubię tatara jak mam go zjeść z gotowanym jajem 10 min.
|
|
A nie lepiej użyć quick boot menu??(na ecs'ach f8)
|
|
unomat.... instalator nie widzi dysków SATA?? ...jeszcze mi się nie zdarzyło... może za nowe chipsety miałem??
|
|
Jeśli jesteś kibicem piłki nożnej to bierz N tam są mecze wszystkie mecze LM, lecą jednocześnie na kilku kanałach.
|
|
hmmm 660zl?? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |