Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
młode osoby do rady miasta |
Ja programuję w php :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: młode osoby do rady miasta |
...widzę, że niektórzy przestają być już anonimowi na tym forum...
|
|
na toys4boys nie znalazlem nic ciekawego a kwiaty zwiędną i lecą do kosza...
|
|
biess(pieczny). To było przerabiane, tzn. Moja Kobieta mówiła mu to żeby dał sobie spokój i nic ja dzwoniłem do niego i pomogło na około miesiąc a potem znowu to samo tak myślę, że zostaje rozwiązanie siłowe
|
|
Mam teraz trochę wolnego czasu i trochę nuda zaczyna mnie dosięgać, więc pomyślałem, że warto byłoby skorzystać z okazji i nadrobić zaległości filmowe. Ale do której wypożyczalni się udać, bo kilka ich w Łomży jest? Gdzie Waszym zdaniem będzie najlepszy wybór? Tylko proszę nie pisać postów typu "A ja to mam tam kolegę, czy w tej to taka a nie inna pani stoi", bo nie o to mi chodzi.
|
|
Do 24!!!
|
|
mysle,ze troche za duzo przesadzacie waldek27 wtedy nie uwazales co robisz teraz rob co uwazasz.
|
|
no niestety, wiem co to za bol. sam mialem silownie i mi ja troche oskubali. Wspolczuje chlopakom. Niestety taka jest polska mentalnosc ...
|
|
ale nie wszycy potrafią myśleć... heheheh
|
|
śmieszny pajac jesteś... Pokaż gdzie stłuczek nie ma, jak tacy kretyni jeżdżą jak ty czy nasz to nawet na drodze z 20 pasami ruchu spowodują kolizję... Moje potknięcia?:))) ale cienias z ciebie, nawet ironii nie zauważył przy słowie "hameryka":))) a w słowie wjade to ogonka nie zauważyłeś?:))) ćwok...
|
|
inwektywy*
|
|
Zdumiewające, ale wiedzieliśmy, że powstał w Białymstoku Media Markt. Reklamy w miediach wskazują na otwarcie w dniu 5 grudnia. A propos Media Ekspert. Zerknąłem na jakąś popularną drukarkę i jej cenę. Wygląda to następująco: w sklepie komputerowym na terenie naszego miasta leży taka na półce za cenę 299 zł, w Media Ekspert kupimy ją za 275 zł, a w sklepie internetowym za 239 zł. To chyba normalna relacja. Jeżeli nie trafimy na oszustów to żaden sklep stacjonarny nie przebije ceną internetowego, gdyż oni "jadą tam" na 3% marżach. .
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |