Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ADMINIE>>> |
Każda ze spółek a swoje wady i zalety. Wg mnie, na tym etapie rozwoju mogłaby to być sp. z o.o. Winnaś jednak posłuchać rady doradcy finansowego a nie teoretyków z forum.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ADMINIE>>> |
Rozpuściłaś je w mleku?
|
|
wszystko to o.k.,a co ty sadzisz o piekarni :kraska:bo dla mnie to jeden chlew,wyzysk i komuna,pstaraj sie pogadac z piekarzami z tej piekarni,a sam sie przekonasz w jakich warunkach robi sie tam te tak zwane pyszne pieczywko
|
|
Jeśli chodzi o przekłuwanie brwi to ja również przyłączam się do grona forumowiczów polecających salon kosmetyczny na długiej. Jak juz mówiłem przekłuem sobie brew i to właśnie w tym salonie.Pełen profesjonalizm i kultura szybko prawie bezboleśnie ( tak bez to by sie chyba nie dało:)) nawet mi nie spuchła a zagoiło się w miesiąc :)
|
|
Damianolo, odnoszac sie do Twojej wypowiedzi o I LO, ze "w tej szkole TYLKO nauczyciel ma przewagę, nigdy nie będziesz miał racji w swojej opinii", pozwole sobie sie nie zgodzic. Wszystko zalezy od nauczyciela i od Twoich argumentow. Ja w kazdym razie mam inne doswiadczenia w tej kwestii.
|
|
Fallen Anger, super! A nie pomyślałeś, żeby zrobić sobie na fiu...? Podobno doznania dla partnerki niezapomniane... :-) rudy błazen z druhem
|
|
expose premiera przypomina nutke molesty slodkie klamstwa
|
|
ja też nienawidzę pieczywa z Okruszka, jedynie ptysie są the best. Mimo wszystko najlepiej mi smakowało pieczywo z Kraski ze sklepiku na Dwornej, teraz mieszkam dalej i stamtąd nie kupuję
|
|
Przy Ks. Janusza jest sklepik piekarniczy na przeciwko bloku 23. Tam zawsz kupuję pieczywo, zawsz jest świerze smaczne i niedrogie.
|
|
ja w okruszku kupuje jedynie w ostatecznosci...jak inny sklep mam zamkniety...i pomyslcie sobie! ze tez nie zawsze moge! przychodze i mowie, ze chleb chce...a pani mi mowi, ze z rana jest....zawiesilem sie na sekunde...zobaczylem ktora byla godzina...(21.45) pomyslalem, ze moze wykupione juz wszystko bylo...musialem inny wziac...bo trudno leciec ok 5 do piekarni otwartej na drugim koncu miasta...zeby chleb kupic...wiec kupilem jaki byl...wkoncu w pracy nie glodowalem;], ale zeby pieczywa swiezego w piekarni nie bylo?. Ulepszacze...nie wiem ile jest tam dodawany i czy cos sie zmienilo...ale kiedys bulka byla jak piesc, a w srodku pusta, nie wiem jak jest teraz...bo pare lat tam nie kupuje bulek. i jeszcze cos...zwykly chleb...jest moze dobry, ale jak chcemy zjesc go od razu:) po kilku godzinach jest czerstwy i sie kruszy(byc moze od tego nazwa). nie chce tu nikogo obrazac, ale jak wam smakuje pieczywo z okruszka to kupujcie...kazdy ma swoj smak... nikomu nie kaze kupowac w innej...wiec to nie jest reklama:) poprostu takie sa moje odczucia I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
bazyl14...popieram...tez tak czasami kupuje
|
|
Tak jak kazde expose kazdego premiera :)
|
|
może ktoś widział czarnego hskiego (suczke ) jest niebiekooka jak by ktoś widział mojego psa prosze dzwonic na numer 503302639
|
|
Dzięki wszystkim.
|
|
Damianolo... respect ;) w koncu ktos powiedzial prawde w iscie lakonicznym stylu :) rudy błazen z druhem
|
|
ja wole grać w chińczyka.
|
|
dajcie juz spokoj DRZEWNA zawsze bedzie DRZEWNA!!!!!!!!!!!! uczepili sie jej jak rzep psiego ogona.... kto uwiezy w to ze chca zrobic tam OKE!!??!! ja NIEE skoro tak placza ze OKE nie ma swojego wlasnego budynku...nie widze problemu w znalezieniu innego.!! czy to tylko DRZEWNA jest jednym budynkiem znajdujacym sie w przestronnym miejscu?? g**no prawda!!! prosze bardzo.... kamienica na legionow .... ******PUSTA******* smrod brud i RUINA zucajaca sie w oczy koniecznie nadajaca sie do remontu? a miejscowka? na przeciwko dworca...przyjezdnym zucajaca sie w oczy a nie powiem bo teraz bardzo pieknie sie prezentuje OBDRAPANIEC!! oby tak dalej Panie Prezydencie....rozwalac szkoly a ruiny wystawiac na pokaz!!!! wiem ze znajdzie sie w Łomży nie jeden taki budynek do naprawy ktory po remoncie stanowil by Super miejscowke dla calego OKE!!
|
|
Hehehehheheheh i oto chodzi wbijać wbijać!!!! rudy błazen z druhem
|
|
Hej na krótkiej jest taki sklepik myślę że powinieneś tam coś znależć
|
|
Pod viatą :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Polecam serdecznie Pania dr Kalinowską sama noszę soczewki i naprawdę jestem bardzo zadowolona z mojej okulistki. Pani Kalinowska przyjmuje na ul. Brzozowej Odradzam pana Grochowskiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Aha, a tobie kopa w zebra, bo w d... mialbys za przyjemnie. Srans.
|
|
no to jezeli jestes humanista to radzilbym dobierac przedmioty humanistyczne, bo na tym kierunku nie zapunktuja Ci gegry :P, a to ze geografia przychodzi Ci latwo, tylko sie cieszyc :D
|
|
,,jak uratowac zwiazek chce wszystko odbudowac byc inna, wszystko dla niego ale on sie boi i chce to wszystko skonczyc jak go przekonac ze dla niego obroce caly swoj swiat do grory nogami aby wkoncu bylo tak jak chce. pomocy ;(,, az sie wierzyc nie chce ze to pisze 20letnia dziewczyna...
|
|
Proponuje zawodowców, nie cieniaków, próbkę ich talentu masz poniżej: http://pl.youtube.com/watch?v=5vVXyBdWWCw
|
|
Człowieku takich tamtów już były chyba dzisiątki zakładane. Poszukaj w dziale "Szukaj" to chyba nie boli...
|
|
Tematów takich jest chyba 100 w archiwum.Niewidome dziecko.Żałosne
|
|
tym co piszą że jest dużo takich tematów, chciał bym poinformować że w tym biznesie jest spora rotacja. Zespoły powstają, rozchodzą się, zmieniają nazwy, więc taki świeży wątek jest jak najbardziej na miejscu.
|
|
SZUKAJ POPRZEZ FUNKCJE SZUKAJ. LUDZIE UŻYWAJCIE MÓZGÓW SWOICH!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |