środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
10-latka pisze do premiera Tuska:

No właśnie, zamiast tak psioczyć, to ganiajcie te krowy gospodarzowi do obory, wydoicie je i wszyscy będą szczęśliwi...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 10-latka pisze do premiera Tuska:

www.google.pl

wole Minta ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=m-0LHBGSlhM

Jeśli naprawdę to ktoś z naszego miasta zrobił to chyba nie pomyślał do końca

nie komentuję. informuję. Pozdrawiam

Ostatnio dowiedziałem się od znajomego jak dziś są traktowani pracownicy w MPWiK`u, otóż najgorzej ze wszystkich miejskich spółek. Bowiem prezes i prezydent nie są za pracownikami tej firmy, która podobno ma dobre zyski dla miasta. Wydaje mi się tyle, że chyba prezes w spółce z pane sobie wypłacą sowite premie zamiast docenić pracowników. Panowie pracodawcy z Łomży ostrzegam przed takim traktowaniem pracowników bo może okazać się, że niedługo będziecie pracować sami albo tylko otaczać się tymi kolesiami, którzy mogą nie wypracować dobrych wyników. Ciekawostką jest fakt co usłyszałem od ludzi, że pracownicy w MPEC`u wywalczyli sobie podwyżki z pomocą swojego prezesa- takich ludzi trzeba doceniać.

nie myslalem ze to jest forum o programie sXe injected 4.2 ;P :P

ja mam na fiucie 3. a doznania dla partnerki jak w filmie suche majtki na dnie morza

co to jest sXe injected 4.2?

UKS Technik wcale nie jest zadufaną w sobie drużyną. To, że grali z Dziewiątką nie znaczy, że chcieli pokazać, że są rewelacyjni. Wszystko okaże się rzeczywiście podczas innych meczy. A grali już z Białymstokiem i też wygrali (poprzedni mecz). Miejmy nadzieję, że będą wygrywać także z innymi w swoim wieku. Życzę powodzenia! Pozdrowienia dla Tomka G., Ksepki i innych!!!

kilka nicków pewnie ma i źle się zalogował wspominając o blędzie...

po co robic wieś z miasta , jak ona już i tak jest. Nawet te krówki mówią same za siebie , bo według definicji przeciwników budowy hipermarketu to Wesoła też się zalicza do centrum miasta. A w jakim mieście krowy chodzą po centrum?

mam pytanie-wie ktoś cos na temat autobusu do Wrocławia ,bo PKS takiego połączenia nie oferuje ,a z pewnych źródeł wiem ,ze takowe jest ,tylko potrzebuje wiecej info.pzdr

Janie Serce jaki ty muundry to powiedz po jaką cholere jest rondo na Poznańskiej, gdzie ty widzisz poprawe płynnosci jazdy.

Panie Janie poco te gówna!!!!!!!!!!!
Cał czas podkreślam budowanie rond jest bez sensu wystarczyło postawić sygnalizację świetlną i by było ok! A jeżeli chodziło o spowolnienie ruchu wystarczyło zrobić na jezdni progi spowalniające , przepisy dopusczają zastosowanie takich rozwiązań na obszarze zabudowanym!!!!!!!!

http://www.bialystokonline.pl/inside.php?do=pks Masz z Białego , a jedzie przez Zambrów.

Witam Wszystkich.Jest w Łomży jakiś lokal gdzie schodzą się samotni po 30?

Ja proponuję do Warszawy PKSm, a dalej do wyboru do koloru, od autobusów, przez pociagi, aż po samolot... (251,70 PLN), niecała godzinka i jesteś na miejscu :)

Najwięcej ludzi jedzie pospiesznym do Wrocławia, wsiadasz na Wschodnim i po ok. 7 h jesteś w tym pięknym mieście.

W Łomży mamy specjalistów w UM od:
- puszczania działek za FRE
- zwalniania z podatków najbiedniejszych biznesmenów
- od podatków za psy
- wypisywania mandatów za złe parkowanie przez straż miejską, zauważyłem,że już mają stały punkt przy elektrowni, gdzie chłopki załatwiają pozwolenia na przyłącza, lub dokonują opłaty stoi znak zakaz zatrzymywania się i jak któryś tam zaparkuje to już są debeściaki i piszą mandacik

Jest klub seniora w bloku po sąsiedzku z NOT. Są wieczorki taneczne, można zagrać w szachy.

rudy błazen z druhem

Ja przy okazji chciałem się pochwalić, że dzisiaj widziałem pana gubernatora Arnolda Schwarzeneggera ;)

----
Juzia - cześć Monika ;)

lol... masz foto?

Jak samotni? Bo są po rozwodzie, czy stary wyjechał do Islandii na banany, lub stara na domki do USA :)

Uważam, że wymagania są małe. Dodałabym: niekaralność, dyspozycyjność, dobra znajomość obsługi komputera.

Pamietaj co jutro masz kupić:P Nie wiem po co w ogole kladleś się spać :D

Teraz inni "fajni" chłopcy "własnym sumptem", kompletują siłownie.:))))))
Tak to jest, że dla rodziców , sąsiadów ci chłopcy sa grzeczni, gorzej z opcymi. Ciekawe, czy ci grzeczni chłopcy zgłosili włam na policję.
Pewnie nie - bo, bo, bo zasady :))))))))))

Nieznam ani jednych , ani drugich chłopców , ale tak to juz jest między takimi chłopcami :)))))))))))

rudy błazen z druhem

Tak szczerze to nie slyszalem nigdy o takim czyms i raczej chyba nie ma tak mi sie wydaje

a co nawywijałąś?

Chłopcy zgłosili na policję --była , była też ekipa od pobrania śladów --nie pisalam , że sprzet był dobrej jakości --zaszokowały mnie odpowiedzi ..w niektórych pobrzmiewa pochwała dla złodziei!! --Myślałam o innym odzewie --a nie o pisaniu dla samego pisania --A chłopcy --z zadnym nie jestem spokrewniona - są rzeczywiście kulturalni , i żadzen z nich nie pochodzi z bogatej rodzinki , w ktorej tatuś funduje synusiowi karnet na siłownie .Dziękuję za rozsądne słowa '"dużemu

ciężka sprawa, też bym olał temat
no ale właśnie kwestia co na broiłaś

Zdaje mi się, że poszła na boczek może ze wspólnym kolegą!

nie poszlam na boczek, za duzo fochow klutni itp ale ja chce sie zmienic

wydaje mi sie, ze ta na dmowskiego.
duzo pozycji i przejrzyście posegregowane.

a co ty br1 z workwonders jestes?

tylko ze ja go kocham najbardziej na swiecie, wszystko bylo i jest podporzadkowane jemu, o to byly te klotnie i fochy ze robil cos na przekor mnie, a ja glupia nie umialam spauzowac

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org