Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszystkie wpadki REM |
hehe uparty jesteś ;) Jeśli zostaniesz co najmniej finalistą na woj. z gegry to polecam jednak I LO ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszystkie wpadki REM |
A był ktos w Kisielnicy ? Jarek
|
|
słucham jaka propozycja Ę.Ą.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Sorry. Ale chyba nie jesteś z Łomży bo nikt z Łomży nie ma takich zadko spotykanych samochodów jak tamci mają...
|
|
przeciez te posty pisze 15 latek więc się rajcuje samochodami z ulicy.
|
|
strajk zakonczony:)i cale szczescie :)
|
|
Mi wyszlo cudo x = r *(3 + 2^1/2)^1/2 tak przy okazji co to jest sqrt? Bo to chyba nie poziom szkoly sredniej :P
|
|
ja nie zauważyłem, na badziewie nie patrze...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to załatw mi autograf i koszulkę...
|
|
qrwa ale bezsens
|
|
ja mam nitro jak sie napije wtedy zygzakiem frrrrr ...
|
|
Życzę pomysłodawcy likwidacji tego oddziału silnej sraczki albo innego zatrucia i niech dojedzie z nią do Białegostoku.
|
|
O której godzinie jest mecz?? bo zostały podane dwie godziny i nie wiem:) pzdr:)
|
|
To teraz posłuchaj wypowiedzi najbardziej doświadczonego w sprawach 1LO-2LO. A czemu? Ponieważ uczyłem się 3 lata w PG6. To prawie to samo co tamtejsze 1 LO:). + tej szkoły: Bardzo dobre wyposażenie: jak się nie mylę w tej chwili mają już chyba 4 sale komputerowe, odnowione korytarze, nowe szatnie do W-F, zadbane czyste łazienki:D, Aula + sala gimnastyczna(możliwość ćwiczenia na obu) + budowa kolejnych 3(!). Kolejny + bardzo dobra kadra naucczycieli, może nie jest łatwo ale jeżeli interesuje Ciebie Geografia i chcesz ją zdawać to nikt Ciebie lepiej nie przygotuje jak Pani R. w LO1 :). Uwierz. Dobra Biblioteka i woźny tej szkoły który jako jedyny rozumie nas uczniów:D. Terazczas na - : -nauka, nauka i jeszcze raz żetelna nauka, -nie zbyt miła atmosfera w klasach, -mocna rywalizacja,(czasami przesadzona), -lepiej nie zadzierać z kilkoma nauczycielami, -w tej szkole TYLKO nauczyciel ma przewagę, nigdy nie będziesz miał racji w swojej opinii, -pieniądze mają spore znaczenie... Więcej nie chce mi się pisać na temat tej szkoły. Teraz czas na 2 LO w którym uczę się od 3 miesięcy, więc zbyt wiele na temat tej szkoły Tobie nie powiem: +o wiele lepsza atmosfera,i na korytarzu i w klasie, +radiowęzeł:D zawsze jest przyjemniej posłuchać na korytarzu muzyki, +również bardzo dobra kadra nauczycielska, lecz teraz nie chce ujmować pewnej osobie ale geografii nauczysz się lepiej u Pani R.:), +bardzo miły sklepik w szkole, + I ogólnie jak narazie nie żałuje zmiany szkoły :) +blisko centrum, zawsze możesz wyjść na przerwie i iść hen hen xD +widać że pomimo braku warunków większy nacisk na sport niż w 1 LO, Minusy: -niestety gorsze wyposażenie komputerowe, - niestety brak sali gimnastycznej(oczywiście jest:D nasza Arena 2 LOxD) ale bez komenatrza, -szatnie do w-f tak jaka sala takie szatnie... I tyle wyboru dokonasz sam. Do 2LO dostaniesz się łatwiej. Do 1LO czasami decyduje co innego niż wiedza... i to jest duży minus tej szkoły. Dokonasz własnego wyboru. Każdy będzie dobry i zły. Pozdrawiam. Pifpaf
|
|
Bez sensu...
|
|
Właściciela tak puścić niech pochodzi to może zmądrzeje.
|
|
na alei legionów jak się leci od bp, vis à vis budynków jednostki, foto radaru jakoś tak jest sklep z artykułami na imprezy okolicznościowe można tam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |