sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomzyńska Komisja Przeciwalkoholowa

Dobra, skoro już podchodzimy do tego serio...

Ciekawe, czy gdyby rzecz działa się w roku 2004, Kościuszko, Piłsudzki i wielu innych byliby uznani za terrorystów...

użytkownik usunięty

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomzyńska Komisja Przeciwalkoholowa

Masz moj glos;) Moje marzenie sie spelnilo...Tobie zycze tego samego:)

Z tym system edukacji najgorsze jest to, że cały czas brakuje czasu na przerobienie wszystkich lektur. Wszystkie (głowne) lektury, które były przeznaczone dla liceum 4-letniego muszą być przerobione przez niecałe 3 lata!!!!!! Zapewne wprowadzą może więcej lektur do gimnazjów. Podręcznki też zawiwerają błedy, ale wszystko sie naprawi. W końcu ocznik '86 to króliki doświadczalne:-) i jestem jednym z nich - niestety! A matura tuż, tuż:-)))

>Respect to everyone<

Nowa strona z muzyką klubową

www.club.the.dream.vdns.pl

na www między innymi :

Sety z Mayday 2004 ( wkrótce więcej )
I wiele wiele kawałków klubowych.

------------------------------------------------------------------------------------
PS. Klikajcie w banery sisco to gwarantuje rozwój serwisu

dziki mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia... Weź juz więcej nie wypowiadaj sie na forum, bo jestes żałosny!!! A zaginięcie psa to wcale nie jest śmieszny temat, a tragedia.
Tak jak napisał wcześniej Kubusz, idź dziki poszukaj żołędzi pod lasem!!!!

Było bardzo ciekawie, tylko trochę zawiodłem się na darmowych kopiach Linuxów dla "wszystkich" chętnych. Niestety ale chcąc być kulturalnym nie przepychałem się łokciami po płytki i okazało się, że już ich zabrakło... :( Trochę szkoda zważywszy na to, że niektórzy wychodzili z trzema bądź czterema kopiami systemów niosąc w ręku po 10 płyt... Dlatego tego posta piszę nadal pod Windowsem. Pozostaje mi czekać na następną okazję :)
Mam nadzieję, że tego typu spotkania będą kontynuowane.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org