Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Damskie stringi na głowie polityka PO: Pamiątka z wojny - czyli kolejny mlody wy |
Graboś - popieram Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Damskie stringi na głowie polityka PO: Pamiątka z wojny - czyli kolejny mlody wy |
A jednak wielu się podoba :-)
|
|
Re: Damskie stringi na głowie polityka PO: Pamiątka z wojny - czyli kolejny mlody wy |
NIe chodzi już o samą dezynfekcje... Jeżeli dostaniesz łyżwy które są albo jeszcze nie tępe, albo mają wszystkie zapięcie to się ciesz...;P Pluto
|
|
Owszem, ciąże mojej zony również prowadził Zaremba, ale teraz chodzi do Skrętka ma lepszy sprzęt i nowocześniejszy a poza tym robi USG na każdej wizycie bez dodatkowych opłat
|
|
Tak Labirynt to jest to czego oczekiwałem. Rzeczywiście wspaniałe jedzonko i kapela. Hm...jest jeszcze coś poznałem tam sliczną kobietę o cudownych oczach, ale niestety ona nie była mną zainteresowana :-( u jej boku był niestety mąż. Restauracja godna polecenia.
|
|
haaaah5 zle mnie zrozumials to wielkie uznanie za to ,ze zaopiekowalas sie tym pieskiem ,zeby taki ludzi było jak najwiecej .O pustej glowie mówiłam o właścicielce psa,najczesciej takie osoby otwieraja drzwi i puszczaja psy same bo im sie nie chce nosa wysadzic na dwor.Jeszcze raz jestem pelna uznania za twoje zachowanie w Nowym Roku i zycze ci abys w tym2008 spelniala same dobre uczynki a los i zycie odwazajemni ci tez samym dobrym POWODZENIA.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |