środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
odpalam tą stronę i wymiotuje.

Ta pizza wygląda mi jak z piekarnika :) Mrożona :) Czasem lepsze niże te lepiki dawane w pizzeriach ;P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: odpalam tą stronę i wymiotuje.

a jak te wszystkie sposoby zawiodą to idz do lekarza i on niech ci przepisze maść na tą dolegliwość ona napewno ci pomoże. Taką maść robi się na zamówienie w aptece i jest ona na recepte, ale niestety nazwy nie znam. Moja ciotka dla wuja zawsze ją do stanów wysyła i pomaga w 100%. Pozdrawiam

na dyżurze przykładowo....

aż sam się zadumałem ... jaki jestem? .... :)

Pozdrawiam

ja proponuję za każde takie przewinienie obcinać palec hehe albo rękę

Oooo a kibieta lubi też czasem za siebie zapłacić, albo po połowie, a faceci zachowują się wtedy jak obrażone królewny.... tego nie lubie ...

Niepijacy lub nie palacy to towar deficytowy powiadasz. A jesli i jedno i drugie? to jaki to towar?

annamira:
Przy zakupach ... "wtedy nikt tak nie doradzi jak kobieta...."
i masz stuprocentowa racje. Poza tym jesli ona ona wybierze cos dla faceta lub doradzi to bedzie sie jej w tym podobal, a to chyba najwazniejsze. No jeszcze dobrze by bylo zeby sie i facetowi to podobalo :)

Jak nie pije i nie pali, to dinozaur - nie znam takich facetów (pewnie są bardzo dobrze schowani przez swoje towarzyszki).

miło, że chociaż jeden się uchował :))

No własnie, pilnowany....

buahaha

"pozycja stodwudziestaszósta!
najpierw w dupe, poznej w usta!"

"Was"?

Nie generalizuj prosze, bo to mnie może obrazić....

Co do 13-latki - rzeczywiście przerażające. Nie wyobrażam sobie swojego dziecka w takiej sytuacji - więc to chyba kwesia wychowania przez rodziców...

Ostatnio w klubie spotkałam sąsiada emerytowanego policjanta, który "targał pod pachą" dwie dziewczyny młodsze od jego własnej córki. Pewnie dały się skusić na pieniądze, bo na wygląd napewno nie.... Sąsiad porozumiewawczo mrugał do mnie, za to kiedy w niedzielę przechodził koło mnie razem z szacowną małżonką chciało mi się śmiać....

A ja tam wiem jedno, i tego się pilnuje, trzeba być zwyczajnie dobrym dla tej osoby którą się kocha, wierny swoim zasadom i w sumie mało mnie interesują 'co robią inni' i 'co jest teraz w modzie'.

http://83.16.31.70/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=66

google nie gryzie

Wlasnie, miedzy innymi, o takim pantoflarstwie mowilem :>

Nie zgodze sie annamira, ze jak kobieta naprasza sie facetowi -to jest niegodne dla niego wykorzystac. Po prostu, to jest jak sniadanko podskakujace przed lwem -zachecacjace do skonsumowania- powoduje, ze mniej ambitny glodny tez moze sie najesc. Jak nie ma wokol nic interesujacego to je sie to co sie ma przed nosem, a nie idzie glodnym spac.

Mowiac o godnosci faceta -mialem na mysli wieczna dyspozycyjnosc wobec kobiety -kosztem wlasnych marzen, pragnien -czy czasu dla siebie. Identycznie -jak kobieta - ktora nieustannie 100% oddana facetowi skacze wokol niego, gotuje mu, pierze, sprzata i bzyka sie na kazde zawolanie -tak samo facet, ktory nieustannie i bezgranicznie o nia zabiega, spelnia nieustannie jej zachcianki, skacze jak tresowany piesek itp, dopoki pani nie poglaszcze i nie popiesci swego pieska w nagrode raz na 3 miesiace pozwalajac mu sie pobzykac :)

Tak definiuje brak godnosci. Rozwiazlosc to kwestia zasad. Swoja droga, kiedy wielokrotnie zawodzilem sie na kobietach -tez mialem taki okres zycia, ze sama kobieta nie byla dla mnie warta za wiele, bylo mi wszystko jedno -kim byla -oby tylko miala akceptowalny wyglad i nie byla dretwa w lozku. Ale nie o to w tym wszystkim chodzi prawda?

Inna strona medalu jest to, ze facet ktory bzyka sie z kobieta tylko wtedy gdy ona ma na to ochote -tez jest niegodnym. Po prostu zeszmaconym. Skoro mamy rownouprawnienie -tak samo jego moze bolec glowa. Tak samo ona moze sie starac i zabiegac o niego. Dla mnie nie ma roznicy, czy to kobieta nieustannie usluguje wobec faceta (w tym seksualnie), czy mezczyzna wokol kobiety. Zwiazek powinien sie opierac na wzajemnym zrozumieniu, WZAJEMNYM dopelnianiu i uszczesliwianiu. Mamy (faceci) -takie samo prawo walic fochy w lozku, jak kobiety. Kobiety -maja takie samo prawo myslec i analizowac swoje postepowanie jak faceci.

Albo oboje sie staraja, albo to nie ma sensu.

30 października zaczęła oddalać się od ziemi ale jeszcze trochę gołym okiem ją widać

no bym polatal dluzej,wypadek nie byl z mojej winy ale i takl wszystko na mnie idzie bo ja bez prawka bylem:/

czy mógł bym mi ktos zdradzic gdzie przeniesiona teraz bazar 10-lecia w Wawie

Mając linię TP nie trzeba koniecznie korzystać z ich neostrady. Można nawet nie używać ich telefonu, wtedy biorą za linie ok. 36zł / mies. i można wybierać sobie dowolnego operatora np. Netię, tele2, itd. Choć to tak chytrze pomyślane, że nie bardzo sie kalkuluje...

czy ktos czyta lub sprawdza artykuly na 4lomza???? ja tez nie jestem idealem, ale jak czytam ze cyt ,,Nie lada zamieszanie wokół Starego Rynku w Łomży wywołało przymierzanie ławki z Hanka Bielicą,, to mnie szlak trafia wstyd wstyd

wstyd i hanba!! juz o tym pisalem!!

Koleszka ktory w stanach razem z nami balowal.

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

mwi-11 czy moze pamietasz kto pracował w pointS tyle lat i doprowadził do plajty. dlaczego wlasciciele swiata opon nie kupili przed byznesmenami tego interesu który doprowadzili do bankrudztwa? dziwnym zbiegiem okoliczności powstała na tym samym placu konkurencyjna firma.

moze sie czepiam ale wystarczy poczytac dalej nastepny art. ,,Zwrot prawie 3 milionów dotacji unijnej na budowę wodociągu nakazał wojewoda podlaski gminie Rajgród. Bo przy realizacji tej inwestycji stwierdzono wiele nieprawidłowości. Pracę stracili już urzędnicy nadzorujący inwestycję. Ale gmina liczy, że eksperci pozwolą jej obronić się przed nakazem wojewody,,
Pamietam jak dzis jak panie w szkole podstawowej uczyly mnie ze zdania nie zaczyna sie od BO. przeciez to czytaja ludzie nie tylko z lomzy co oni sobie o nas pomysla.???

jak o stany chodzi to juz wiem o kogo chodzi tez goznalem nawet uczylemsie z nim w ogolniaku zaocznym. w stanach tez go widzialem jakie 3 lata temu jak tam bylem bodajze byl z siostra.

_siara_ zrobi ze ty z niemi porzadek!!

ta wypowiedzia kolezanka w ogole jakas dziwna jest tyle bykow w jednym poscie gratulacja!!!!!!!!!

nowy samochód? stary rupiec model 316 BMW W Łomży chyba przechodził druga młodość . Obecnie do kasacji.

W artykule Jakołcewicz powróci do Łomży?

"- Jak dostanę taka propozycję to na pewno poważnie to rozważę. Póki co nic takiego nie miało miejsca, ale miło wspominam Łomżę i chętnie był tu przyjechał – mówi Czesław Jakołcewicz."

Chyba powinno byc bym Widocznie pisza i nie sprawdzaja.

wypisujcie warsztay w ktorych sie nacieliscie !!

dziala wam gg? bo mi nie:/

teraz juz dziala

a wystarczyło zwolnić !!

ja słyszałem że gosk sprawdzał czy aby i ta droga dojazdowa nie jest jego :) hehe wtedy by mieli problem dopiero.... a pozatym w świecie opon pracuja kolesie z pointsa :)) niby kiedyś w pointsie mieli różne przekrety... no ale ogólnie niema co się kłócić w biznesie niema przyjaciół !!! i wy jescze tego niewiecie? wszystkie chwyty dozwolone.... kazdy z was zrobił by tak samo jak by wam sie konkuręcja wbiła i jescze po waszym placu jezdziła <lol> ....... wiewm wiem zaraz odezwa się kumple ze świata opon :)

nieznam chlopaka i wspolczuje rodzinie ale zupelnie nierozumiem glupich zartow w pierwszych kilku wypowiedziach.jedne okreslenie dla takich - frajerstwo. w normalnych kregach za cos takiego odrazu buty na ryj

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org