czwartek, 19 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chamstwo na forum Polityka

O co w ogole ten temat?

1) Ponosimy konsekwencje decyzji Kwacha i Millera,
2) Udzial w wojnie w Iraku byl bledem, z ktorego nie tak latwo mozna sie wycofac,
3) Bez wzgledu na powody decyzji o wyjezdzie poszczegolnych zolnierzy -zolnierzom nalezy sie szacunek,
4) Polska przez cale lata 80 i 90 miala armie pokazowa, ktora do niczego sie nie nadawala oprocz demoralizowania mlodziezy, strzelania do strajkujacych i udzialu w defiladach (jedyne co zolnierz potrafil to picie i maszerowanie (ewentualnie pucowanie klopa)). Teraz przynajmniej mamy w armii zolnierzy a nie pijanych zamiataczy korytarzy,
5) Zagrozenie terroryzmem istnieje i lepiej je zalatwic poza naszymi granicami niz czekac biernie az do nas trafi.
6) Wszyscy gadaja jaki to Kosciol Katolicki zly i ble, ale poczekajcie na meczety w Europie, wtedy bedziecie szczesliwi.
7) Polscy zolnierze nie sa takimi debilami jak amerykanscy i nie miewaja tak idiotycznych pomyslow (torturowanie, gwalty).
8) Obecnosc Polakow w Iraku lagodzi skutki obecnosci Amerykanow.
9) Misja i tak dobiega konca, wiec mysle, ze dluzej niz rok tam nie posiedza.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chamstwo na forum Polityka

Totem potem. Pendem nabede ;)

Oczywiscie jestem za wyjsciem z Iraku. Nie gwaltownym, ale stopniowym.

Maciek,wiesz to raczej nie te cwaniaczki,ja jechałem w tym czasie kiedy to sie stało.Pewnie komuś za mało wrażeń.A co do przystanków to viekawe jakby smarkaczy złapali,czy wtedy by ich energia rozpierała.....

Bartes - cedega i poszli :) a na poczatek to cos z Ubuntu, openSUSE polecam :) moze byc nawet Linux Mint[wbudowane kodeki i takie tam nonfree] ! ;)

gdzie sa odpowiedzi na moje pytania :(((( młoooooooooooda where are you (tł. gdzie jesteś) ... ?!

Nigdy nie bylem w Casablance.

heheh jak sniadeckiego to pewnie te kozaki z pod smietnika (swoja droga co za miejsce spotkan)

Witam!
Potrzebuje wziąć kredyt nie duży tylko nie wiem gdzie mi taki dadzą. Problem polega na tym że studiuje i nie pracuje. Dla banku formalnie nie przedstawie zadnego zabezpieczenia finansowego no. Co radzicie???

D' Angelo- super ciasto tzw. podeszwa pizzy, świetne sałatki, lasagne, no i te bułeczki z masełkiem czosnkowym . Dobre są sałatki , ale stanowczo za drogie .

Provident .

poszukaj u najbliższej rodzinki lub znajomych, provident nie polecam spłacasz bardzo dużooooooooooooo więcej

anonimowiec te kozaki,to sie nadaja na drzwi do lasu.Dla mnie to CIOTY przez duże C.

chyba że to nie oni........ach ta Polska

Poszukaj kogoś w rodzinie kto wezmie kredyt na siebie. A Ty go będziesz spłacał.
Zdecydowanie odradzam providenty itp. Jeśli kredyt to tylko w banku.

szok

Treść jest ukryta

byłam! pizza droga, okropnie niesmaczna,. nigdy więcej. nie polecam.

Ostrołęka to doświadczony zespół, a nasza "jedynka" dopiero ociera się o prawdziwy wysoki poziom siatkówki. Spokojnie nasze dziewczyny dadzą radę :)

Hej Beth! :)) Pimpek ok! Spisał sie wspaniale! Żadnych niespodzianek nie było! Niedawno wróciliśmy z podróży a teraz idziemy jeszcze na spacerek! Widzę, że jakieś wściekłe psy i kozy po Łomży biegaja! ups! To chyba jakaś złowroga propaganda!! Pozdro!! :)

Co to ma do k*rwy nędzy wspolnego z meczem siatkówki ?

Na http://www.allegro.pl

jest na prawdę lux!

a polska ?

mialo byc "w trase" a nie "trase" ;)

to prawda niech Skawski zacznie myślec, a ma doświadczenie po meczu z wa- wą.Pati wstawiał w sytuacjach bez wyjscia. hyhyhy .

to moze mi ktos podpowie jaka dystrybucje na CF wybrac?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

w 4 porach to nie pizza tylko kapeć jakś, ciasto posmarowane olejem z mdłym serem, który ciągnie sie jak guma... nawet tego pizzą bym nie nazwał

damn small linux zajmuje ok 50MB. ale zależy do czego ma Ci służyć. na google jest lista dystrybucji specjalnie stworzonych dla pendrive'ów

Jak w temacie. Za odp. dzięki

Wiem, że niegdyś były o 7.00, 9.00, 11.00, 13.00 i 18.00. Może nic się nie zmieniło. Pozdrawiam.

Ja co tydzień jeżdżę do Warszawy i musze powiedzieć, że nie jest aż tak źle z tymi tirami ze Wschodu. Często się zdarza, że sami sygnalizują wolną drogę, żeby ich wyprzedzić czy zjeżdżają na margines, aby dać więcej wolnego miejsca.

Moim zdaniem problemem są kierowcy osobówek, którzy rzadko wyjeżdżają w trasę poza miasto. Im się wydaje, że tir ma te same osiągi co samochód osobowy, tak samo przyspiesza i jeszcze szybciej hamuje. Kiedyś na CB słyszałem rozmowę na ten temat kierowców tirów. Jeden z nich stwierdził, że gdyby kierowca kat. B musiał obowiązkowo pojeździć jako pasażer w tirze i poznać specyfikę "powożenia" 40 tonowym składem, to nie wyskakiwałby z drogi podporządkowanej przed pędzącego tira, bo "tamten przeciez może przyhamować" A to nagminne zjawisko w podłomżyńskich miejscowościach (jestem tego świadkiem praktycznie za każdym razem jak gdzies dalej jadę).

Czytałem kiedyś w "Rzeczpospolitej", że tiry stanowią ok 30 % pojazdów na drogach, ale, uwaga, z ich winy jest zaledwie 12 % wypadków. Warto to przemyśleć.

Dla porównania: kierowcy do lat 25 stanowią 15 % uczestników ruchu, a z ich winy jest 27 % ogólnej liczby wypadków.
Nad tym się zastanówcie.

nie jestem a konarzyc a co ?

wiem tylko nie mam czasu testowac. dsl mam, ale przy obecnych cenach cf-ow mozna sie pokusic o cos bardziej rozbudowanego :)

ja tez nie chce żadnych ruin na rynku. Kolejna paranoja pewnego urzednika z ratusza. Ja chcę zieleni i fontannyw tym miejscu. Tak aby można tam było przez chwile przysiąć odpocząc w cienu drzew i wilgotnym powiewie wiatru.

... no i co w związku z tym ?!!

Uwaga!!! nabity :)))))

A nie za blisko jakiegoś kościoła ;-> ???

Spiero? A do czego tą twoją odpowiedź przypiąć?

Jest jedna i prosta odp na ten post Nasi Radni biora pieniadze a gówno robią .Od ilu miesiecy miała ruszuc wspaniała bawełna a tu co????????? cicho niech nasz ratuszsie wezmie pąrządnie za młodzierz da im szanse edukacji i rozwoju i ci z gimnazjów i inych szkół czy podztawowych czy ponad gimnazjalnych !!!!!!!!!!Nie długo to Łomża wymarnie bedzie jak pustynia

zgadzam sie z powyzszymi wypowiedziami.

lks sie nie nadaje na 2 lige i tyle i powinien sie kisic w 3. z takimi kibolami i organizacja to siedziec w domu i sie nie pokazywac.

gry.elomza.pl:27015

Kurcze wlasnie zapomnialem dodac, chodzi mi o silownie relax

Taka Natalia Śleszyńska-libero jak ze mnie gej ;P libero powinno sie dostawać za postawę i jakość gry a nie za podlizywanie trenerowiu :)

to jak już kupię to jeszcze poczekam z rok z tym drukowaniem ;)

Pifpaf

Od picia kawy tylko niestrawności można się nabawić, lepiej pić zieloną herbatkę mniam :)

Ale Wy wszyscy jesteście śmieszni pyta sie po ile meta to mówcie po ile meta a nie jedziecie sie na błędy w wyrazach..

Amstaff, pitt bull czy bull terier to rasa jak każda inna. To jest normalny pies, tylko musi mieć poważnego właściciela, a nie kogoś kto go wychowa na pogromcę sąsiadów.
Przyczepili się tych psów. Wielkie afery robia jak amstaff kogoś pogryzie. Każdy pies źle wychowany potrafi pogryść lub zagryść. Czy to amstaff, czy owczarek, czy mały kundelek - psa trzeba odpowiednio wychować, wpoić mu co jest złe, a co dobre.
Według mnie na każdego psa - nawet jamnika powinno się mieć zezwolenie. Każdemu przyszłemu właścicielowi powinni zrobić badania, czy będzie potrafił wychować psa na dobrego zwierzaka.
Każdy pies ma swój własny temperament, nad którym trzeba zapanować. Tak jak husky uwielbia biegać, jamnik gryść, to amstaff lubi się wyszaleć. Trzeba mu zapewnić długie spacery z możlliwością wybuszowania się, zabawki do gryzienia i przede wszystkim odpowiednią opiekę i wychowanie. Uwielbiam te psy, gdybym tylko mogła to sama bym takiego miała, ale mam juz swojego jamniczka:)
Takie psy nie są agresywne same z siebie - to ludzie je tego uczą.

matol to ty masz na drugie pajacu !!!

jestem kobieta

ja nie wierze ale do silnika lubie zalac 10w40.

Treść jest ukryta

Egipt, Tunezja... dużo taniej niż w kraju w dobrym miejscu

Spółka podała do publicznej informacji, że każda płatność, która nie dotarła na konto odbiorcy podlega ubezpieczeniu. Mam nadzieję, że to prawda bo jestem jedną z poszkodowanych. Mam zamiar odzyskać swoje pieniadze.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org