Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bronisław Wildstein - wczoraj na tvp1 |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bronisław Wildstein - wczoraj na tvp1 |
Też miałem okazję pobawić się Vistą na laptopie znajomego, nic przyjemnego...Właściwie jedyne co mnie trzymało kiedyś przy M$ to gry a na Viscie nawet to kuleje... "Przyjda czasy ze to Microsoft bedzie walczyc o użytkoników i linux bedzie deaufaltowym systemem ;)" obyśmy doczekali! ;-)
|
|
Spokojnie ludzie :P Zapraszam na spotkanie :) A swoja droga, forum -jak funkcjonuje -zalezy od was :) Pifpaf
|
|
Autor: mŁODA (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 29-10-07 17:39 TAK ALE TEN KONKURS CO KAZAŁEŚ SPRAWDZIĆ W GOOGLE TO KONKURS PLASTYCZNY DLA DZIECI.... ZARAZ WAM PODAM GDZIE MOŻNA COŚŚ WYGRAĆ!! :-) jaki plastyczny? hehe 3 proste pytania i szybka wygrana. http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Forum+%C5%81om%C5%BCy&lr=p
|
|
Prawdę rzekł. Zamiast się rozwodzić nad tematem, można się na http://www.llug.zh.pl/forum/ przenieść a tutaj zajawki tylko rzucać ;-)
|
|
Prosze nie rozpowszechniac domeny LLUG.ZH.PL Posiadamy juz llug.pl DiDi
|
|
tzn ok minuty (48Kbit) apostata
|
|
według mnie to dobry rap w polsce robi peja on nawija o tym co on przepzył i normalnie ma konkret teksy i dobry jest też eldo tez ma teksty z przekazem i pich ma konkret kawałki
|
|
^ hanibalem lepperem. Cytat: Napisz e-mail do administratora o zmianę nicku. Proszę. Może być np. 1SŁOWAK.
|
|
to by go scigala po Łomzy z jakims alfonsem:)
|
|
ale powiem wam szczerze,ze nie tylko wsrod kobiet sa blachary:) płec meska tez ma pewien odsetek blacharzy(w ogole jest slowo na okreslenie faceta-blachary?),niewielki,ale zawsze:)
|
|
Witaj Ronald! Jakie imię nadałeś swojemu pieskowi? Pozostałeś przy Pimpusiu?? Mój nazywa się Felix! :) Też ładnie, co?
|
|
czy ty aby nie naleysz do samoobrony lepper tez ciegle krzyczy ze wzyscy to oszusci a on wie ale nic narazie nie powie ale on wie ze wszyscy to oszusci. Zachowujesz sie dokladnie tak samo. Skoro ci sie nie udalo to nie znaczy ze inni tez sa skazani na porazke. Ty wiesz... Co wiesz? nic, poza tym, ze znasz realia. Wtopiles jakies pieniadze bo sie na tym nie znales a sadziels ze pozjadales wszystkie rozumy. Zal mi Ciebie sypiesz oszczerstwami nie majac zadnych argumentow. Wyzywasz sie na innych bo sam nie masz pomyslu na swoje zycie. Poprostu ci sie nie udalo lub sie do tego nie nadajesz nie potrafisz obracac ogotwka prosze cie zauwaz to wreszcie Witualna zeczywistosc to jak bys nie zauwazyl bardzo preznie rozwijajacy sie kanal sprzedazy ale o tym tez nie masz pojecia i nie wiesz jak z tego tortu wykroic kawalek dla siebie to skoro ty nie umiesz to znaczy ze nikt inny tez nie umie... Czytajac Twoje posty mam ubaw po pachy starasz sie cos udowodnic ale nie masz zadnych podstaw do tego ... ;) Ale nie mam nic przeciwko Tobie tez kiedys bylem tak ograniczony jak ty poza swoim miastem nic innego nie widzialem. Uwazalem, ze nie da sie zbudowac biznesu nie majac pieniedzy a pierwszy milion trzeba ukrasc. Nic bardziej mylnego. Pieniadze leza na ulicy tylko trzeba sie umiec po nie schylic. Sam jestes marzycielem czekasz az ktos ci da milion zebys mogl robic wielkie biznesy. Niestety nikt ci ich nie da i jak sam nie podwiniesz renakawy to beziesz stal tam gdzie stoisz. Wszystkich nazywajac krwiopijcami czy nagniaczami niczego w zyciu nie osiagniesz. Ciebie moze takie zycie zadowala mnie nie. Wole byc krwiopijca niz szarym etatowcem. Nie mowie ze jest to latwe proste i przyjemne ale jest MOZLIWE i nie potrzeba jakis ogromnych pieniedzy by zbudpwac bzines wystarczy nawe 1000zl no ale ty wolisz pozostac tyk koniem pociagawym zaprzegnietym do wozu z klepkami na oczach...
|
|
Jan_Serce: jasnowidzem nie jestem, ale nie długo podpowiem Ci skąd znam fakty. Nie chciałbym aby jakiś przybysz spoza naszej galaktyki nabierał naszych łomżyńskich rodaków. Nie mam bezpiecznego pomysłu na lokowanie kasy, dlatego siedzę cicho. Każdy pomysł jest dobrym, jeżeli to nie nasza - własna kasa jest w niego lokowana. Powiesz, że nic nie wniosłem w temacie. Owszem, ale przynajmiej ostrzegłem naiwnych. Fortuny rodzą się przez ciężką pracę a nie przez bajdurzenie na forum. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
koles moze naucz sie czytac ze zrozumienem powiedz mi w ktorym miejscu komu kolwiek kazalem zakladac wlasna firme? NIe nawracam ani ciebie ani nikogo na tym forum nigdzie nie powiedzialem ze to jest proste. Jedynie uwazm, ze jest do zrealizowania ale NIE KAZDY ma do tego predyspozycje!!!
|
|
a jak uwazasz ze 2000zl miesiecznie z lokalnego biznesu to jest fortuna jestem ciekawy co bys powiedzial o panu sroczynskim lub jemu podobnych
|
|
Majek: tak... za każdy nowy telefon daję po mordzie...
|
|
tesciowa jest na 102! :D prawie jak "Rudy" Tesciowa bez szalika, to jak Rudy bez Szarika
|
|
co sie chlopaka czepiacie?kupil sobie bmw rocznik 90 :) i chce sie dowiedziec, do ktorej uderzac :) hmm ale jesli buzka fee to i bmw nie pomoze :P to był taki żart Tomcio.nie oburzaj sie zbytnio :)pozdro
|
|
haaaah5: powodzenia zycze w kandydowaniu do sluzby w Policji. Nie zapomnij ze jest to SLUZBA a potem dopiero sposob na utrzymanie. Lekarze zapomnieli. Aha, jak ci sie uda -nie pie...ol sie z przestepcami i pamietaj o obronie ofiar przestepstw. Za czasow MO wszyscy byli przestepcami, tylko niektorzy za slabo przesluchani. Zbych
|
|
Poszła zapytać starsze koleżanki z osiedla. DiDi
|
|
GANS Ty chyba czytac nie umiesz??Temat brzmi: PRACA W POLICJI,a pytanie forumowicza brzmialo:"Przepraszam,czy ktos z Was zna termin składania dokumentow do Policji na tych nowych zasadach?" Wiec po h*j wpieprzasz nos w nieswoje sprawy i wnosisz do tematu cos o co nikt Cie nie prosił ??Znasz odpowiedz na pytanie,potrafisz pomóc to pisz,a jezeli nie to milcz... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |