wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyrok Trybunalu

?????????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyrok Trybunalu

PASJA - zgadzam się z tobą co do umiejętności niektórych...ale nie do końca. Widziąłeś kiedyś rajd gdzie nie było karkołomnych popisówek... ja niestety nie... oczywiście wiesz trudno jest popisać się do końca (szybko i ładnie)... JAK TO ZROBIŁ NASZ KOLEGA - JA... jeśli się nie ma za dużego pojęcia, a co do ścigania się na prostej (400m) to nie mów, że to takie proste!!! Są u nas w łomży samochody, których utrzymanie i jazda na maxa po prostej to dużo większa sztuka niż latanie po kopercie :)) nie obrażaj wszystkich ścigających się po prostej bo w każdej grupie są fachowcy i pseudo... pozdrawiam wszystkich ja3 P.S JAK LUBICIE TAKIE " RAJDY " TO ZAPRASZAM !!! ORGANIZOWANE SĄ CODZIENNIE W LOKU NA ul. ZJAZD... przyszli rajdowcy szkolą się i walczą z instruktorami od rana do wieczora ... hahaha DO ZOBACZENIA W MODLINIE :)))))))))

Kiedyś będą mieli zony to zrozumieją.

e tam. Najlepiej jest myć zęby !

Niedaleka przyszłość :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org